quote:Orijinalden alıntı: SuspecTRBu mesaj silindi.i pad ile vur beş para etmez cihaz. @SuspecTR: Resim eklemek konusunda çalışman gerek
quote:Orijinalden alıntı: SuspecTRBu mesaj silindi.Oha Evde Hırsızmı Var Görmemis Gibi Taklit Yap Uyuyormus Gibi Falan Aga Saldırma Bıcak Falan Vardir Herifte İphonela Adammı Dövülür
quote:Orijinalden alıntı: iwanthidani pad ile vur beş para etmez cihaz. @SuspecTR: Resim eklemek konusunda çalışman gerekAlıntıları Göster Kürekle Vuracan Gardaş Kürekk
quote:Orijinalden alıntı: F(x)=3x+5y Kürekle Vuracan Gardaş Kürekk Pissss fonksiyoncuuu Beyler adam odamin kapisinin yaninda bekliyo sanirsam ben uyuyunca saldircak malum ben cok gucluyum 17 tane baklava var gobegimde
quote:Orijinalden alıntı: Dağılınno ss no güven Alıntıları Göster iPhone un piline iğne sokunca el bombası oluyomuş. İğne sok sonra hırsızın kafasına at
quote:Orijinalden alıntı: MRyldzata quote:Orijinalden alıntı: F(x)=3x+5y Kürekle Vuracan Gardaş Kürekk Pissss fonksiyoncuuu Beyler adam odamin kapisinin yaninda bekliyo sanirsam ben uyuyunca saldircak malum ben cok gucluyum 17 tane baklava var gobegimde O zaman kendini göster kardeş görünce kaçar zaten.. O göbeği görünce...
quote:Orijinalden alıntı: -SnowStormPolisi ara. Alıntıları Göster evde hırsız varken sen burda konu açıyorsun öyle mi??? ilginç...
quote:Orijinalden alıntı: TheWertigo iPhone un piline iğne sokunca el bombası oluyomuş. İğne sok sonra hırsızın kafasına at IPhone'un pili çıkıyor muydu
quote:Orijinalden alıntı: Jason Beckerquote:Orijinalden alıntı: TheWertigo iPhone un piline iğne sokunca el bombası oluyomuş. İğne sok sonra hırsızın kafasına at IPhone'un pili çıkıyor muydu Alıntıları Göster
quote:Orijinalden alıntı: Jason Beckerquote:Orijinalden alıntı: TheWertigo iPhone un piline iğne sokunca el bombası oluyomuş. İğne sok sonra hırsızın kafasına at IPhone'un pili çıkıyor muydu Alıntıları Göster Mryıldız kesin bu ya. 12 yaşındamıydı neydi. Antalya'dan aramıza katılıyordu. İlgi çekmeye çalışıyor herhalde yine.