Şimdi Ara

Evde IELTS 6 için kaynak tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ingilizce bilgimi söylemem gerekirse ingilizce videoları büyük oranda anlıyorum, ingilizce makaleleri yine okuyor ve anlayabiliyorum lakin kelime, telafuz ve ciddi bir grammar eksiğim var. 8 ay gibi bir sürede IELTS'den 6 almak istiyorum. Hangi kaynakları önerirsiniz? English Grammar in use yeterli midir yoksa serinin diğer kitapları da gerekli mi? 6 ay konu + 2 ay deneme yapmayı düşünüyorum. Sizce makul bir plan mı?

• Sadece skor almak önemli ise oturup grammar filan çalışmanıza gerek yok ekstra sadece deneme yapın internette birçok kaynak var reading listening writing için düzenli olarak gün gün ayırın ve çalışın bu kısımlara grammar olcecek bir kısım yok sınavda sadece reading kısmında cevaplarken dikkat edersiniz
    İngilizce seviyenizi belirli bir düzey üstü ise o kadar uzun bir zamanda çok rahat alırsınız 6 gibi bir skoru
    Onun disinda ezber değil de yeni kelimeler ogrenmeye çalışın İlginizi çeken konularda aksan vs dert etmeyin speaking kısmı için sadece listening biraz fazla yapıp arastirarak kelimelerin doğru telaffuzlarina daha hakim olabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.