Şimdi Ara

EVDE KÖPEK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yöneticilerden özür dileyip açıyorum falat evcil hayvanlar bölümünde hiç yardım alamadım.

Evet arkadaşlar. Evde köpek beslemek istiyorum yavru alarak. Ben her hayvanı seven bir insanım zaten. Öyle marka safkan köpekde istemiyorum. Ama küçüklüğümden beri alman kurduna bir sempatim vardır şimdi ne yalan söyliyim

Köpek almak dert değil babamın arkadaşları var depolarına bekçi olarak sürekli çiftliklerden köpek alıyorlar. Öyle yerlerden alıcağım bir yavru. Evimiz 2 katlı. Alt kat benim odam. 50metre kare var benim odam. Evde 130metrekare falan. Zemin kat benim odam yeraltında . Günde 3 kere dışarı çıkarma imkanım var. Lise sondayım ama sabahları kapıcıyla anlaşırım akşamda eve gelince ben çıkarırım. Gereken ilgiyi ben ve kardeşim gösterir oda hayvanları çok sever.

Herşey tamam niye konu açtın diyceksiniz. Kafama takılan tek sorun şu. Her ay ortalama ne kadar masraf yapmam gerekir. Yemek+veteriner ücretlerinden bahsediyorum. Bütün aşılarını yaptırcam tabiyki. Sonuçta eve yeni bir çocuk geliyor. Sağlıklı olmasını isterim.

Ha birde Alman kurdu ev ortamında sıkıntı çeker mi? Çok tüy döker mi ?

Konunun linki :http://forum.donanimhaber.com/m_42078605/mpage_1/f_/key_//tm.htm#42078669

• alman kurdu tüy döker diye biliyorum...eve bir bebek geliyorda köpek pek sağlıklı olmaz diye biliyorum
  • Bebekten kastım köpek olucak o bebek Tüy döküyormuş fakat çok değil. Her köpek gibi mevsimsel döneminde yıkarız olur biter. Sabahlarıda bir fırçalarım.
  • Yok mu sorularıma yardımcı olucak DH'li
  • önceleri aşı masrafın olur, maması pek kasmaz ama o hayvan büyüyünce aşı + mama masrafın bir hayli artar
  • Bir konuda görmüştüm aşı 35 lira diye. Ne kadar aşı olabilir ki bir ayda haftada bir olsa

Mamasıda 15kilo 130lira biri önermişti forumda.

Sizce yavru almasam daha mı mantıklı olur.

Bakınız.
  • şahit oldumda adam alman kurdunu marangozda besliyor o hayvan o ortamda sıkıntı çekmiyorsa heryerde yaşar
  • Bu güzel bir haber. Ama bekçi köpeği özelliğide olduğu için orada sıkıntı çekmez. Edindiğim bilgilere göre evde de sıkıntı çekmezmiş.
  • terasta falan bakılır da evin içinde zor olur hele ki alman kurdu
  • Dostum bende rott besliyorum evde 4.5 aylık oldu şimdi pek bi zorluğu olmuyo ilk zamanlarda kasları daha gelişmediği için eve veya dışarıya çıkar çıkmaz caddenin ortasına yapabilir dikkat et onun dışında gerekli birkaç aşısı var istersen 10-12 arası aşıda yapabiliyolar ama 1 yaşına kadar önemli aşılarını olsa yeter mama konusuna gelince ben profesyonel mama kullanıyorum 14 kilosu 160 falan oluo ama yarı frofesyonel mamada yeter ayriyetten promega denilen bi vitamini var hiç prof mama vermeden ev yemeyi verip bide promega denilen vitamini verirsen daha iyi olur gibi geliyor ama en iyisi veterinerine danış bi de büyük ırk köpeklerde kalça çıkıklığı ve mide dönmesi diye tabir edilen olay olabiliyor özellikle ilk zamanlar kalça çıkığı olmamasına dikkat et şimdiden hayırlı olsun

• Sağolun yardımlarınız için Rott köpeğinin tipini çok seviyorum ben aslında ama eğitimi çok zahmet istiyor. Saldırgan bi köpek olmasını istemiyosan gerçekten iyi eğitmek gerekiyor. Ama alman kurdu alıcam eve. Tuvalet eğitiminide evde veririm ev geniş. Biraz büyüyünce dışarıda çıkarım iyi vakit geçiririm köpeğimle.

Tekrar teşekkürler yardımlarınız için
  • arkadaşlar bahçeli bir evde hangi tür köpekler beslenebilir önerilerinizi bekliyorum
  • Yazık etme köpege.Bahçen olsa tamam da evde köpege yazık olur.Tamam şimdi hevesin var da 2 gün sonra sıkılırsın dısarı cıkarmaktan sokaga atarsın kopegı vıcdanında elvermez ortada kalırsın.

Bence birdaha düşün
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.