Şimdi Ara

EVDE KULLANMAK İÇİN ÇİPSİZ MULTİ-LAZER TAVSİYE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
8.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler şuan canonun bitmeyen kartuşlu zamazingosunu kullanıyorum ama yazıcı kendinden geçti yazıları yamuk çıkarmaya başladı . yazılımdan bakım yaptım olmadı kartuşların altını izopropil alkolle sildim olmadı . daha tanklar yarısına bile gelmeden bozuldu sanırım. bende dolumu kolay (çipsiz oluyor heralde) çok fonksiyonlu olması şart bir lazer yazıcı istiyorum. hiç kullanmadım daha önce . wifi olsun faks önemli değil kart usb soketi olmasın ekran olmasn önemli değil ama fotokobi şart. önerilerinizi bekliyorum . teşekkürler

• Çok fonksiyonlu yazıcıların tamamında çip bulunmaktadır, bunun nedeni toner boşken gelen faks mesajlarını boş kağıt olarak çıkarmadan hafızaya alması için düşünülmüş bir sistem.
    Sizin bakmanız gereken ana konu çip fiyatları ucuz ve drum denilen görüntü tamburunun kartuşla tümleşik yapıda olan bir lazer yazıcı seçmeniz.
    Samsung ve xerox marka yazıcılarda genelde çip fiyatları anormal pahalı ve toner kartuşları düşük kapasiteli, bu nedenle seçiminizi hp veya canon modelleri arasında yapmanız sizin için çok faydalı olacaktır.
    Ben size yazıcı yerine toner kartuşu kodu önereyim, hp 85a ce285a, hp 83a cf283a, canon crg 728 veya 737 bahsettiğim toner kartuşları en ucuz maliyetlerle baskı yapan toner kartuşları arasındadır.
    Drum ile kartuş tümleşik olduğundan toner dışında ödeme yapmazsınız, en kaliteli muadil toner kartuşları 35 tl civarında, minumum 1000 sayfa çıktı alabilirsiniz ve alt yapı olarak sağlam makineler.
    örnek vermek gerekirse canon mf4750 veya hp m127fw gibi modeller olabilir, araştırırsanız yazıcılar değişik fiyatlarla satılıyor ancak aynı toner kartuşlarını kullanan birçok model mevcut bunlar arasından özellikleri beklentinizi karşılayacak yazıcı modelini seçebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: murat erkartal

Çok fonksiyonlu yazıcıların tamamında çip bulunmaktadır, bunun nedeni toner boşken gelen faks mesajlarını boş kağıt olarak çıkarmadan hafızaya alması için düşünülmüş bir sistem.
    Sizin bakmanız gereken ana konu çip fiyatları ucuz ve drum denilen görüntü tamburunun kartuşla tümleşik yapıda olan bir lazer yazıcı seçmeniz.
    Samsung ve xerox marka yazıcılarda genelde çip fiyatları anormal pahalı ve toner kartuşları düşük kapasiteli, bu nedenle seçiminizi hp veya canon modelleri arasında yapmanız sizin için çok faydalı olacaktır.
    Ben size yazıcı yerine toner kartuşu kodu önereyim, hp 85a ce285a, hp 83a cf283a, canon crg 728 veya 737 bahsettiğim toner kartuşları en ucuz maliyetlerle baskı yapan toner kartuşları arasındadır.
    Drum ile kartuş tümleşik olduğundan toner dışında ödeme yapmazsınız, en kaliteli muadil toner kartuşları 35 tl civarında, minumum 1000 sayfa çıktı alabilirsiniz ve alt yapı olarak sağlam makineler.
    örnek vermek gerekirse canon mf4750 veya hp m127fw gibi modeller olabilir, araştırırsanız yazıcılar değişik fiyatlarla satılıyor ancak aynı toner kartuşlarını kullanan birçok model mevcut bunlar arasından özellikleri beklentinizi karşılayacak yazıcı modelini seçebilirsiniz.

önerileriniz için teşekkür ederim. peki renkli lazerde ne önerirsiniz ? mono yerine renkli olsun istiyoruz lazım oluyor bazen

• ucuß3 kullanıcısına yanıt
    Çok zengin değilseniz renkli lazer önermiyorum, bildiğim en ekonomik renkli yazıcılar arasında bulunan Hp LaserJet Pro 200 Color MFP M276n bu yazıcıda tümleşik drum kullanıyor.
    Ancak hp m276n yazıcının üzerinde 4 adet kartuş birden çalışıyor ve bu kartuşlardan her biri 100 tl civarında tabiki bahsettiğim fiyat yüksek kaliteli muadil tonerler için, yani bir takım toner aldığınızda 400 tl ödemeniz gerekecek, orjinal tonerlerden bahsetmek bile istemiyorum istemiyorum bir takımı araba taksidi gibi tutuyor, hp m276n toner dolumu yapılabiliyor olmasına karşın çok iyi bir firmada yenileme yapılmadığı taktirde düzgün baskı almak neredeyse imkansız.
    Ayrıca renkli toner tozu pahalı olduğundan dolum fiyatlarıda yüksek, yalnızca siyah beyaz baskı aldığınızda dahi kopya maliyetiniz 3-4 katına çıktığı gibi, siyah beyaz baskı yapılırkende dört toner kartuşu birden çalıştığından renkli kartuşlar kullanılmadan yıpranmaktadır.
    Ben renkli yazıcı alacak olsam bunu alırım

• quote:

Orijinalden alıntı: murat erkartal

Çok zengin değilseniz renkli lazer önermiyorum, bildiğim en ekonomik renkli yazıcılar arasında bulunan Hp LaserJet Pro 200 Color MFP M276n bu yazıcıda tümleşik drum kullanıyor.
    Ancak hp m276n yazıcının üzerinde 4 adet kartuş birden çalışıyor ve bu kartuşlardan her biri 100 tl civarında tabiki bahsettiğim fiyat yüksek kaliteli muadil tonerler için, yani bir takım toner aldığınızda 400 tl ödemeniz gerekecek, orjinal tonerlerden bahsetmek bile istemiyorum istemiyorum bir takımı araba taksidi gibi tutuyor, hp m276n toner dolumu yapılabiliyor olmasına karşın çok iyi bir firmada yenileme yapılmadığı taktirde düzgün baskı almak neredeyse imkansız.
    Ayrıca renkli toner tozu pahalı olduğundan dolum fiyatlarıda yüksek, yalnızca siyah beyaz baskı aldığınızda dahi kopya maliyetiniz 3-4 katına çıktığı gibi, siyah beyaz baskı yapılırkende dört toner kartuşu birden çalıştığından renkli kartuşlar kullanılmadan yıpranmaktadır.
    Ben renkli yazıcı alacak olsam bunu alırım

way anasını :D ama ben sürekli renkli çıkaran biri değilim ve biyerde " isterseniz tonerleri 1 yıl arayla kullanın tıkanma falan olmuyor kartuş gibi " diyordu . eğer durum böyleyse benim için sıkıntı değil 3 yılda bir 400 veririm .

Doğru söylemişler, Hp LaserJet Pro 200 Color MFP M276n yazıcı lazer sistemle çalıştığından ve mürekkep kartuşu yerine toz toner kullandığından tıkanma sorunu veya kuruma, donma yapmaz.
    Bu nedenle yılda iki sayfa dahi alsanız aynı netlikte kopyalama yapabilirsiniz, uzun süreli kullanılmadan beklediğinde yazıcıyı tozdan korumak yeterli olacaktır. Tozdan korumak derken tarama yapan aynalar üzerinde toz birikmesi fotokopi çekiminde veya tarama yapıldığında kopyalama yapacağı belgeyi net olarak okumasını engeller, bilgisayardan gönderilen belgeyi net olarak basmaya devam eder.
    Zaten o kadar az baskı alıyorsanız hp m276n yazıcıyla verilen demo tonerler dahi sizi uzun süre götürür.

• teşekkür ederim en kısa zamanda bitane edineceğim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

merhaba,ben yıllardır canon ve Hp kullandım pek memnun olamadın ama Oki ve Samsung laserlerin çok memnunum.Çipleride pahalı değil.

• mizan58 kullanıcısına yanıt
    merhaba . oki yazıcımda fuser sorunu oldu . çıktı alırken sıkıştı ve bende elimle çıkarttm. yazıcı açılmıyor hata veriyor . bir bilginiz varmı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.