Şimdi Ara

EVDE ROTTWEİLER BESLENİR Mİ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
25.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: xxmumuxx
    quote:

Orjinalden alıntı: :::aytuğ:::
    Rica ederim.Köpeğine ölene kadar bakacağını ve onu üzmeyeceğini göze alıyorsan al büyüt bak. Kolay gelsin

çok teşekkürler gerçekten şimdi annem de ikna olmuş gibi ama tek sorun köpek kokusu ....
    ben bi araştırma yaptım köpeği yılda 4-5 defa yıkarasn koku yapmazmış + temizlerken de ıslak mendille temizleyin diolar mis gibi kokar diolar peki dogru mu ..?

veterinere danış bir zararı olmayacaksa kullan.

• hocam sen rotu gonder ben bakarım ona :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: KiRk0R

evde köpek beslenmez, biras büyüklerinize sorunda öğrenin, melek girmez eve, ayrıca doktorlarda hemfikir bu konuda, nefesindeki bakteriler, dışkısındaki parazitler, salyasındaki ayağındaki bilmemneler vs. hiç umrunuzda değil...

cahillik kötü bişey

• quote:

Orjinalden alıntı: Mushmula

quote:

evde köpek beslenmez, biras büyüklerinize sorunda öğrenin, melek girmez eve, ayrıca doktorlarda hemfikir bu konuda, nefesindeki bakteriler, dışkısındaki parazitler, salyasındaki ayağındaki bilmemneler vs. hiç umrunuzda değil...

cahillik kötü bişey

Ne adamlar var yahu utanıyorum sizinle aynı havayı teneffüs ettiğim için

• YOk abi sen Evde Unicorn besle. gecen bi adam gördüm bu marka köpek vardi at zannetim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: GM Batsu

YOk abi sen Evde Unicorn besle. gecen bi adam gördüm bu marka köpek vardi at zannetim.

marka mı?

bu arada öyle bir cins yok, nerden buluyosunuz bu isimleri, Danua olmasın o?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Triquetra -- 5 Eylül 2007; 15:50:20 >
  • bu videolardan sonra bende rot almayı düşünmeye başladım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Triquetra

quote:

Orjinalden alıntı: GM Batsu

YOk abi sen Evde Unicorn besle. gecen bi adam gördüm bu marka köpek vardi at zannetim.

marka mı?

bu arada öyle bir cins yok, nerden buluyosunuz bu isimleri, Danua olmasın o?

ya yok rot du o eminim kap kara bişeydi utanmasa kendi başına inşaat yapicakti karanlikti hava cok korktum salmişti adam cayıra beşiktaşta offfffff 3 oda 1 salon köpek be.
  • quote:

Eve melek girmez?!

Dostum, ben tek yaşayan biri olarak Golden Retriever baktım bir dönem. Eğer sen evde yokken ona bakabilecek birileri varsa sorun olmaz. Ancak ırk seçimini iyi yapmalısın. Rotweiller çok iyi eğitimden geçmelidir aksi takdirde başın ağrıyabilir. Ben Labrador yada Coocker öneririm.

• beslemek istersen besleyebilirsin halamın oğlu evde pittbull besliyo
  • ailenle birlikta kalıyosan hiç besleme bence habire köpeği sepetlemeye çalışırlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: In_Flames

ailenle birlikta kalıyosan hiç besleme bence habire köpeği sepetlemeye çalışırlar

haklısın aslında ama çok istiorum bakmayı annem engel oluo babam hiç sesini çıkarmaz böyle konularda da annem biraz problem işte....
  • O video ne öyle aralarında büyük sevgi var demişsin köpek bebenin topunu patlatmış nası sevgi bu be
  • quote:

Orjinalden alıntı: serkangsk

O video ne öyle aralarında büyük sevgi var demişsin köpek bebenin topunu patlatmış nası sevgi bu be

sen o kısmamı takılıp kaldın?

patlak topla oynuyor olmaları imkansız zaten,
  • yetiştirmeye bağlı
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.