Şimdi Ara

Evde sürekli misafir var (ders calisamiyorum) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
2.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam okul acilana kadar idare etmeye calis,daha sonra okul kutuphasinde calisabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yoğurtlu Ayran kullanıcısına yanıt
    Haklısınız hocam da yazıda bir yandan bos geçirmek istemiyorum. Son çare olmazsa uyku düzenimi değiştirip gündüz yatar gecede herkesin uyuduğu zaman kalkıp calisirim.Gündüzüm gece ,gecem gündüz olur.Aklıma başka fikir gemiyor.

• kültür merkezi varsa içerisinde vardır kütüphane
  • Hocam kitap okuyabilirsin turkceni hatta matematikte sorulari anlamani bile kolaylastirir

• Yoğurtlu Ayran kullanıcısına yanıt
    Bu seste kitap hiç okunmaz hocam.Şuanda bile 8-9 tane 4-10 yas arası çocuk var.Bir de bağırıp çağırıyorlar birini vursam hepsi susacak ama sonra vicdan azabı cekiyorum.Ve çocuklara karışmakta istemiyorum.Anneleri babaları da düşüncesizler.Yüzlerine karşı söyleyemiyorum.Annemin wp sinden (benim yok) bir genel yazı paylaşıp sınavıminin olduğunu , annemi görmek isteyenler annemi evinize davet edebilirsiniz ,sizin gelmenize gerek yok falan yazıp sonunda adımı yazmayı düşünüyorum ama biraz çocukça olabilir. Boyle yapsam kimsede kirilmaz.En azından herkes biraz da olsa üstüne alır.Ama tam olarak nasıl bir metin paylasacagimi bilmiyorum.

• hocam gurultu icin kulak tikaci alabilirsin son care. kapini da kilitledin mi tamamen izole olursun evdekilerden.

• Anneni uyar kirici olmadan . Ben 1 sene eve kimseyi almamistim mesela gelmek isteyenleri arayip . Yani etrafinda ki insanlarda anlayisli dusunceli birileriyse saygi duyar anlarlar halinden . Yani soyleyebilirsin sene boyunca evde misafir istemeyip dikkatinin dagildigini . Bunda kirilacak uzulecek bir sey yok kaldi ki kirilsalar bile senin su an en onemli senen . Butun dikkatini zamanini vermen gereken bir sey .

• Ailenle tartışma da

• İrisEymen kullanıcısına yanıt
    Hocam benim öyle kişiliksiz akrabalirm var ki ben boyle bir şey dediğimde bizimkilere karşı cephe alırlar ,aile ilişkilerini keserler.O yüzden direk yüzlerine soylemiyeyim diyorum.Ortaya genel atacağım ama he hergun misafir var .Bu aksam paylaşım yapsam bugün bizim eve gelen alınacak.

• Yok hocam tartışmam.Yarin saat 5.30 da kalkıp kütüphaneye gidip sıra bekleyeceğim başka yapacak bir şey yok.

• Yani ne diyeyim bi an senin yerine kendimi koydum sinirden delirirdim heralde . Ama ben bu durumda biraz kirici olurdum heralde sert bi insanim genel olarak 🤦‍♀️ . Sen boyle biri degilsin sanirim ama o zaman arayip soyleyebilirsin yada anne babana soyle ders calisman gerektigini . Ama sakin bir sekilde yine de kararli ol . Ben her sabah kutuphane sirasi beklemek zorunda degilim de bu ne saygisizlik .

• Bak benimde buna benzer içler acısı bir anım var ; ders çalışıyorum ama öyle böyle değil artık kafayı kırdığım zamanlardı neyse eve üç gün üst üste aynı misafir geldi bende gelmesinler diye misafir çocuğa sariyordum artık her neyse 3. Günün sonunda Annem 2.5 bin tl lik telefonu doğru 4 metre attı telefonun ebesi bellendi tabi o günden sonra misafir gelmedi fazla bu bana nasıl etki etti telefon yokken harbi insan canı sıkıldığı test çözdüğünü anlar oluyor bana yaradı yani telefonu feda et dostum

• Kulak tikaci alabilirsin, sesi azaltacaktir. Ama tamamiyle kesmez haberin olsun.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Gidebildin mi? Gece calismak en mantiklisi senin acindan

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bir dakika ya ablamla annem bir olup eve misafir gelmesine göz yumuyorlar, savunuyorlar mi dedin ben mi yanlış anladım.

Bu nasıl bir tıpçı abla?? Hakkari üniversitesinde mi okuyor!?? Ablan hakkında detaylı bilgi. Yoksa cebani misin len doruyu söle:)

• Anıt parkın altında tiyatro yeri var ya oranın da kütüphanesi vardı sanki nerede oturuyon yakın mısın

• Sabah 6 da kalktim 6.30 da ordaydim.Çok kalabalıktı zor yer kapabildim.8.30 da acildi.Ama hem uykumu alamadım.Hem de çok sicakti.Katlanacagiz ama mecbur.

• hanıncipsi kullanıcısına yanıt
    Hocam orası bana çok ters ve uzak.

• Budala01 B kullanıcısına yanıt
    Maalesef öyle hocam.O kendi pacasini kurtardığı için abartma falan diyor.Uni olarak diclede.

• Nabuket kullanıcısına yanıt
    Telefonum yok hocam maalesef

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.