Şimdi Ara

Evde sürekli misafir var (ders calisamiyorum)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
2.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eve surekli misafir geliyor hepsininde bir kaç tane küçük çocukları var.İkide bir calistigim odaya girip çıkıyorlar bağırıp cagirmalarini saymiyorum bile.Tüm suç annemde annem surekli çağırıyor onları.Defalarca calisamadigimi soylememe rağmen herkesin misafiri var onlar nasıl çalışıyor diyor bana.Evime yakin bir kütüphane var o da çok yakin değil.Kütüphane normalde saat 8.30 da açılıyor millet 6.30 tan itibaren gidip isim yazdırıyor.Benim yetismem için saat 5.30 da uyanmam gerekiyor.Ne bir kütüphane var ne de evde calisabiliyorum.Çocukların sesinden baş ağrısı tutuyor. Bir sure sonra evde yatiyorum.

Sinirlerim alt üst oldu.Tip için sınava giren ablamın zamanında eve kimsenin girmesine izin vermiyordular.Şimdide evde her gün bir ton misafir var.TM ci olduğum için bana bos insan gözüyle bakiyorlar büyük ihtimalle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ablan kazan dimi tıpı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sakula S kullanıcısına yanıt
    Evet

• parklarda çalışabilirsin, arkadaşlarla camide ders çalıştığımızı hatırlıyorum :D
  • biraz sert olman lazım evet annene saygısızlık yapman doğru olmaz ama durumun önemini anlat gerekirse misafirlerin önünde anlat onlar da çekinir zaten zamanla senin için çok önemli olan bir şeye ailen saygı duymuyorsa ayıp zaten
  • Hocam ist de yasiyorsan bir oneri verebilirim

• Diyarbakır sıcağında parkta maximum 2 gün calisabilirim.3.günde hastanede çalışırım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam sen olmemis miydin,mezara ziyaretciler mi geliyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: boğaziçili bilgecan

Diyarbakır sıcağında parkta maximum 2 gün calisabilirim.3.günde hastanede çalışırım.
    Şimdi ora 45 derecedir ha

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-D63A2EC38

Hocam sen olmemis miydin,mezara ziyaretciler mi geliyor?
    Abisi ölmüştü

• kütüphaneden başka bir çözümü yok gibi gözüküyor o zaman belki keşfetmediğin yerlerde vardır kütüphane
  • Kutuphaneye git,bu ciddi tavsiye.

• Hocam defalarca söyledim.İsin kotu yanı ablamla annem bir olup ne var bunda sana sorup mu insanları cagiracaz , abartma daha bir yılın var tarzinda konuşup sinir ediyorlar insani.Babamda onlara destek oluyor.(12.sınıfım)

• Bir abi tavsiyesi ailene asla kafa tutma ama kendini de ezdirme her şeyi kararında tut.Çokta panik yapma çalışmak için daha çok zamanın olacak korkma

• İnternete baktığında sözde en fazla kütüphane bulunan ilce diyarbakirin kayapınar ilçesi ama ortada kütüphane yok.Bir gün boyunca akşama kadar tek tek okulları dolaştım kütüphaneniz açık mi gelebilir miyim diye ,bazıları hic insani adam yerine koyup cevap verme tenezzüllünde bile bulunmuyordu.

• Bildiğim kadarıyla AKP bin gençlik binasında bir çalışma yeri var ona da gidemem.Mesele parti falan değil.Her an ne olacağı belli olmuyor yarin öbür gün hükümet degisir sen niye oraya gittin deyip atarlar içeriye.

• quote:

Orijinalden alıntı: boğaziçili bilgecan

Bildiğim kadarıyla AKP bin gençlik binasında bir çalışma yeri var ona da gidemem.Mesele parti falan değil.Her an ne olacağı belli olmuyor yarin öbür gün hükümet degisir sen niye oraya gittin deyip atarlar içeriye.
    Abartma. İçeri atmazlar. Gidip çalışabilirsin. Hem bu senin hakkın birader.

• Kadın haklar mitingine katılan bir kadının daha sonradan hakimlik mulaktinda orada çekilmiş resimlerini ona gösterip onu elediklerini biliyorum.Gerçekten ne yapacakları belli olmuyor.

• Hocam semt konagi tarzi yerlere bakabilirsin calisma alanlari oluyor

• Yoğurtlu Ayran kullanıcısına yanıt
    Bir tane millet kıraathanesi açmışlar d.bakirda :)

O da eve çok uzak.Bedava keki de düşünerek zaten çok kalabalıktır.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.