Şimdi Ara

Evde tekim korkuyorum çok pis (SSli) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
193
Cevap
8
Favori
13.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: mea97

faces of death filmini izle korkun geçer

Serisini izlemiştim pnpa çok bayat geldi korkmadım bide aşırı sadistlik mazoşistliğin verdiği etki ile hiç etkilenmedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silent Guardian

Ben bile korktum gece gece

Batman bile korkuyorsa biz ne yapalım
  • korkmamaya çalış
  • DH İfşa Team
  • Bu konu geçen yıl yokmuydu diyorum bende hortlatılmış
  • Birazdan böyle bir durumla karşılaşacaksın

Evde tekim korkuyorum çok pis (SSli)
  • mutfağa fln giderken sesli konuş kendi kendine şarkı söyle. cesaret geliyor denendi onaylandı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende küçükken çok korkardım karanlıktan ışıkların hepsini açmadan tuvalete bile gidemezdim yalnızken

ama şimdi

• quote:

Orijinalden alıntı: -Pisagor-

Ödlek herif gir pikenin altına dua etmeye başla

Ooww hoş geldin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nolamaz

Harbiden korkan için zor durum bunlar

Aksine bende böyle zamanlarda un ufak tıkırtı duyduğumda koşa koşa giderim o tıkırtıya doğru

Al bendende okadar direk taarruz mod:on bir gün kestaneyi çizdiririz ama hocam aman dikkat.Genelde yanımda bıçak felan oluyor ama
  • Arkanda paranormal aktivity deki korkunçlu kadın var

• Kul ûhıye ileyye ennehustemea neferun minel cinni fe kâlû innâ semi’nâ kur’ânen acebâ(aceben). (1) Yehdî iler ruşdi fe âmennâ bih(bihî), ve len nuşrike bi rabbinâ ehadâ(ehaden). (2) Ve ennehu teâlâ ceddu rabbinâ mettehaze sâhıbeten ve lâ veledâ(veleden). (3) Ve ennehu kâne yekûlu sefîhunâ alâllâhi şetatâ(şetatan). (4) Ve ennâ zanennâ en len tekûlel insu vel cinnu alâllâhi kezibâ(keziben). (5) Ve ennehu kâne ricâlun minel insi yeûzûne bi ricâlin minel cinni fe zâdûhum rehekâ(rehekan). (6) Ve ennehum zannû kemâ zanentum en len yeb’asallâhu ehadâ(ehaden). (7) Ve ennâ le mesnes semâe fe vecednâhâ muliet haresen şedîden ve şuhubâ(şuhuben). (8) Ve ennâ kunnâ nak’udu minhâ mekâıde lis sem’i fe men yestemiıl âne yecid lehu şihâben rasadâ(rasaden). (9) Ve ennâ lâ nedrî eşerrun urîde bi men fîl ardı em erâde bi him rabbuhum reşedâ(reşeden). (10) Ve ennâ minnes sâlihûne ve minnâ dûne zâlik(zâlike), kunnâ tarâika kıdedâ(kıdeden). (11) Ve ennâ zanennâ en len nu’cizallâhe fîl ardı ve len nu’cizehu herebâ(hereben). (12) Ve ennâ lemmâ semi’nel hudâ âmennâ bih(bihî), fe men yu’min bi rabbihî fe lâ yehâfu bahsen ve lâ rehekâ(rehekan). (13) Ve ennâ minnel muslimûne ve minnel kâsitûn(kâsitûne), fe men esleme fe ulâike teharrev reşedâ(reşeden). (14) Ve emmel kâsitûne fe kânû li cehenneme hatabâ(hataban). (15) Ve en levistekâmû alât tarîkati le eskaynâhum mâen gadekâ(gadekan). (16) Li neftinehum fîh(fîhi), ve men yu’rıd an zikri rabbihî yeslukhu azâben saadâ(saaden). (17) Ve ennel mesâcide lillâhi fe lâ ted’û maallâhi ehadâ(ehaden). (18) Ve ennehu lemmâ kâme abdullâhi yedûhu kâdû yekûnûne aleyhi libedâ(libeden). (19) Kul innemâ ed’û rabbî ve lâ uşriku bihî ehadâ(ehaden). (20) Kul innî lâ emliku lekum darren ve lâ reşedâ(reşeden). (21) Kul innî len yucîrenî minallâhi ehadun ve len ecide min dûnihî multehadâ(multehaden). (22) İllâ belâgan minallâhi risâlâtihî, ve men ya’sıllâhe ve resûlehu fe inne lehu nâre cehenneme hâlidîne fîhâ ebedâ(ebeden). (23) Hattâ izâ reev mâ yûadûne fe se ya’lemûne men ad’afu nâsıren ve ekallu adedâ(adeden). (24) Kul in edrî e karîbun mâ tûadûne em yec’alu lehu rabbî emedâ(emedan). (25) Âlimul gaybi fe lâ yuzhiru alâ gaybihî ehadâ(ehaden). (26) İllâ menirtedâ min resûlin fe innehu yesluku min beyni yedeyhi ve min halfihî rasadâ(rasaden). (27) Li ya’leme en kad eblegû rısâlâti rabbihim ve ehâta bimâ ledeyhim ve ahsâ kulle şey’in adedâ(adeden). (28)

Sadakallahu’l Azim oku rahatlarsın biraz

bide:Bismillahirrahmânirrahîm.
    Allâhü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm, lâ te’huzühu sinetün velâ nevm, lehu mâ fissemâvâti ve ma fil’ard. Men zellezî yeşfeu indehû illâ bi’iznih, ya’lemü mâ beyne eydîhim vemâ halfehüm velâ yühîtûne bi’şey’in min ilmihî illâ bimâ şâe vesia kürsiyyühüssemâvâti vel ard, velâ yeûdühû hıfzuhümâ ve hüvel aliyyül azîm.

• quote:

Orijinalden alıntı: Graveyard Train

.

Evde tekim korkuyorum çok pis (SSli)

21 yaşındayım hala korkuyorum bu amcadan.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.