Şimdi Ara

Evde tekim korkuyorum çok pis (SSli) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
193
Cevap
8
Favori
13.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: okangeci

quote:

Orijinalden alıntı: Egot

quote:

quote:

Gollum

Evde tekim korkuyorum çok pis (SSli)

Oyşhhh

Senin için yaptım.Bu uzun gece de Gollum Fantezisi senin bütün korkularını götürür.

Dostum valla yakışmış evinde koridorunda çok tatlı durmuş yarın gidicem istemeye bunu evide ögrenmiş saten

Bu ilişkinin başlamasında payım olduğuna göre şahidin de ben olurum artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: MerTurkizM

Hhahaha :D kanka 20 saniyede kadın üstüne çıkıyor öldüm orda koptum one lan hahaha

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Gollum

Oyşhhh

Senin için yaptım.Bu uzun gece de Gollum Fantezisi senin bütün korkularını götürür.

Dostum valla yakışmış evinde koridorunda çok tatlı durmuş yarın gidicem istemeye bunu evide ögrenmiş saten

Bu ilişkinin başlamasında payım olduğuna göre şahidin de ben olurum artık.

Allah razı olsun

• Dostum bi hikayemi anlatıyım.14-15 yaşlarında falandım evde tek başıma kalmıştım.Kendi kendime dedimki tv izleyerek uyuya kalırım.Lan izlerken odamdan ses gelmezmi(odam koridorun sonunda) bişi olmaz dedim sesler üst üste gelmeye başladı.Kontrol etmeye gittim kapıdan içeri girdim baktım bişi yok sonra arkama bi döndüm hemen arkamda hırsız.Birbirimizi görünce ben çığlığı bastım oda tekrar pencereden kaçtı falan buda böle bi anımdır işte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BJKmrtklc -- 25 Haziran 2012; 17:55:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BJKmrtklc

Dostum bi hikayemi anlatıyım.14-15 yaşlarında falandım evde tek başıma kalmıştım.Kendi kendime dedimki tv izleyerek uyuya kalırım.Lan izlerken odamdan ses gelmezmi(odam koridorun sonunda) bişi olmaz dedim sesler üst üste gelmeye başladı.Kontrol etmeye gittim kapıdan içeri girdim baktım bişi yok sonra arkama bi döndüm 30 cm arkamda hırsız.Birbirimizi görünce ben çığlığı bastım oda tekrar pencereden kaçtı falan buda böle bi anımdır işte.

hayda korkulur mu hırsından büyüyün la ben geçen yazın hırsızı yakalamak için 1 kattan aşagı atladım 5 sokak gittim koşuyucum ama nafile yakalayamadım atlet don fanil eve geldik poliste geç gelmiş dedim niye geldinixz...

• Şartelleri attırmaya geliyorum..

http://www.kadinlarkulubu.com/sorular-sorunlar-tavsiye-oneriler/214022-sorukoridorum-icin-fikirlerinizi-istiyorum.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ch4ylak -- 25 Haziran 2012; 3:58:03 >
  •  Evde tekim korkuyorum çok pis (SSli)
  • quote:

Orijinalden alıntı: tappo22

quote:

Orijinalden alıntı: BJKmrtklc

Dostum bi hikayemi anlatıyım.14-15 yaşlarında falandım evde tek başıma kalmıştım.Kendi kendime dedimki tv izleyerek uyuya kalırım.Lan izlerken odamdan ses gelmezmi(odam koridorun sonunda) bişi olmaz dedim sesler üst üste gelmeye başladı.Kontrol etmeye gittim kapıdan içeri girdim baktım bişi yok sonra arkama bi döndüm 30 cm arkamda hırsız.Birbirimizi görünce ben çığlığı bastım oda tekrar pencereden kaçtı falan buda böle bi anımdır işte.

hayda korkulur mu hırsından büyüyün la ben geçen yazın hırsızı yakalamak için 1 kattan aşagı atladım 5 sokak gittim koşuyucum ama nafile yakalayamadım atlet don fanil eve geldik poliste geç gelmiş dedim niye geldinixz...

• quote:

Orijinalden alıntı: Castiel

salonda koşarak osbir cek ortada kımse kalmıyor korkudan

bayab var karşın da aloooo
  • Yokmu şöyle korkutcak Pslar
  • quote:

Orijinalden alıntı: tappo22

quote:

Orijinalden alıntı: Castiel

salonda koşarak osbir cek ortada kımse kalmıyor korkudan

bayab var karşın da aloooo

javascript:void(AddTjavascript:void(AddText(''))ext(''))xt(''))nce2.gif]'))javascript:void(Adjavascript:vjavascript:void(AddText(''))oid(AddText('[sjavascript:void(AddText(''))m=ebebe.gif]'))dText(''))javascript:void(AddText(''))bebjavascript:void(AddText(''))e.gif]'))javascript:void(AddText(''))javascript:void(AddText(''))

• quote:

Orijinalden alıntı: Response.Write

Photoshop altta açıktı.
    Bu ara korkudan anladığım tek şey yürüyen ölüler (bknz imzam)
    Dolayısıyla bu tarz oldu.

İyi uykular..

Çok başarılı.

• quote:

Orijinalden alıntı: aytax

/>

• o neyin ss si diye girdim girmez olaydım
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: galibakusucam

Sazan Avi. Olduk adamlar halen ciddi sanıyor. Okan Kadın Forumlarında mı takılıyor sun http://www.kadinlarkulubu.com/sorular-sorunlar-tavsiye-oneriler/214022-sorukoridorum-icin-fikirlerinizi-istiyorum.html

Yook be kim dediyse yalan kanka sapına kadar erkeğiz

Abi bizi sazan.avi'ye getir gece başlıyor felan de ne ayaksın sen? Bu fotoyu nerden buldun o zaman kadın forumunamı girdin bu foto için

• yook
  • quote:

quote:

quote:

Sazan Avi. Olduk adamlar halen ciddi sanıyor. Okan Kadın Forumlarında mı takılıyor sun http://www.kadinlarkulubu.com/sorular-sorunlar-tavsiye-oneriler/214022-sorukoridorum-icin-fikirlerinizi-istiyorum.html

Yook be kim dediyse yalan kanka sapına kadar erkeğiz

Abi bizi sazan.avi'ye getir gece başlıyor felan de ne ayaksın sen? Bu fotoyu nerden buldun o zaman kadın forumunamı girdin bu foto için

donanimhaber den kaçmaz yakalar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzbk -- 25 Haziran 2012; 21:11:02 >

• öyle durumlarda elime jopu alır müziğide açardım ses de verirdim yatardım yatağıma :D oyun oynamıyacaksın biriyle mesajlaşacaksın hatta görüntülü olursa daha iyi olur telefonla arayacağın biri olursa çok daha iyi olur ama korkmaya gereq yok orda hiçbişe olmadıgını hepimiz biliyoruz :D
  • EMRE AYDINDAN SOGUK ODALARI DİNLE .:)
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.