Şimdi Ara

Evde Ve Sinemada Film İzlemenin Farkı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
2.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • fazla para vermenin keyfi bi başka oluyor film daha bi güzel geliyor gözüme
  • quote:

Orjinalden alıntı: sleep

fazla para vermenin keyfi bi başka oluyor film daha bi güzel geliyor gözüme

• quote:

Orjinalden alıntı: GeNeRaL..

quote:

Orjinalden alıntı: tàlhà

Nolmuş ona ya.Yuh kutu cola 3.6 ytl'mi

O da birşeym i.Havalaınında 1 bardak çay 3.5 veya 4.5 ytl idi.

Antalya hava alanında 2005 yazında 5ytl ye pet şişe su aldım içerken boğazıma takıldı yav. Suyu aldım actım oyle verdim parayı açmasam ben sana 1ytl den 10kasa getireyim %500 karla sat diyip suyu bırakacaktımda şanssızlık ehe

Bu arada sinema bambaska tabiki ama evde lightframe açıp x-fi de kulaklık ayarı (bomba!!) yaptımmı (sennheiser hd202) gercekten cok zevk alıyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JeFFreY.JeY -- 24 Haziran 2007; 23:19:04 >

• Anlatılmaz yaşanır...Sinemanın havası daha bi başka
  • çok iyi bir sinemam sistemim var ama asla sinema zevkini yakalayamaz, insan film başladıktan sonra giren ayıları bile seviyor orada
  • ya bence çok fark ı war orneğin geçen gün bir film izledim tv de şeytanın günü diye ama hiç gerilmedim şahsen(filmi izleyenler warsa bilir) bu çocuk doğmaz diyordum ama sinemada olsa o gerilim ortamı iyi oluyor bence aynı şekilde dun de Van Helsing i izledim sinemadada izlemiştim ama unutmştum filmi sonunu falan nolduunu sadece baya gerildiğimi hatrılıyorum tv de hiç gerilmedim baya fark oluyor en iyisi sinema
  • Filmine göre değişir. Bol hareketli bir aksiyon filmi izliyorsanız tabiki sinemada izlemek çok daha keyiflidir. Ama içinde sadece diyaloglar geçen bir film izliyorsanız(örn: Babel) sinemada izlemenin yada evde izlemenin okadar da bir farkı yok bence.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.