Şimdi Ara

Evde Ve Sinemada Film İzlemenin Farkı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
2.608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sinemada izlemenin farklı bir havası var.Dekor olsun ses sitemi vs vs bir sürü etken var.Mesela Bir yorum okudum burada yorumda şöyle geçiyor " Halka filmini sinemada izlediğimde baya korkmuştum,ama evde izlediğimde arkadaşlarla komedi olsun diye izliyorduk"
    Aradaki fark bu kadar uçuk mu? Ben sinemaya pek giden birisi değilim evde izlerim film.Ama ilgimi çektiği için yazma ihtiyacı hissettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeNeRaL.. -- 19 Haziran 2007; 16:50:46 >

• Fark yaratabilir tabii. SOnuçta büyük bürüzsüz bir ekran karanlığın içinde tabii bide mısır yiyenler falan olmasa...
  • Sinema da film izlemeyi hiç bir şeye değişmem, hafta da en kötü bir kere gidiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gielenberg

Sinema da film izlemeyi hiç bir şeye değişmem, hafta da en kötü bir kere gidiyorum.
    Sinema gibisi yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: GeNeRaL..

Sinemada izlemenin farklı bir havası var.Dekor olsun ses sitemi vs vs bir sürü etken var.Mesela Bir yorum okudum burada yorumda şöyle geçiyor " Halka filmini sinemada izlediğimde baya korkmuştum,ama evde izlediğimde arkadaşlarla komedi olsun diye izliyorduk"
    Aradaki fark bu kadar uçuk mu? Ben sinemaya pek giden birisi değilim evde izlerim film.Ama ilgimi çektiği için yazma ihtiyacı hissettim.

halka filmini sinemada izlediyse ve geçenlerde arkadaşlarıyla izlerken korkmadıysa..bunun sinema ev in yanısıra bissürü nedeni olabilir...yillarin geçmiş olması ve senin büyümen...
    arkadaş ortamı içinde olman
    daha önce filmi izlemiş olman
    vs...
  • quote:

Orijinalden alıntı: apeka

quote:

Sinemada izlemenin farklı bir havası var.Dekor olsun ses sitemi vs vs bir sürü etken var.Mesela Bir yorum okudum burada yorumda şöyle geçiyor " Halka filmini sinemada izlediğimde baya korkmuştum,ama evde izlediğimde arkadaşlarla komedi olsun diye izliyorduk"

halka filmini sinemada izlediyse ve geçenlerde arkadaşlarıyla izlerken korkmadıysa..bunun sinema ev in yanısıra bissürü nedeni olabilir...yillarin geçmiş olması ve senin büyümen...
    arkadaş ortamı içinde olman
    daha önce filmi izlemiş olman
    vs...
    sinemada görüntü ve ses kalitesii müthiş oluyor bir koltukta mıhlandığın için dikkatin sürekli film üstünde kalıyor

evde ise rahatlık var vücudunu her şekle sokarak filmi izleyebilirsin ama dikkatini dağıtacak çok şey olabilir misal kapı çalması veya bir işin çıkması

• quote:

Orijinalden alıntı: .LaL.

sinemada görüntü ve ses kalitesii müthiş oluyor bir koltukta mıhlandığın için dikkatin sürekli film üstünde kalıyor

evde ise rahatlık var vücudunu her şekle sokarak filmi izleyebilirsin ama dikkatini dağıtacak çok şey olabilir misal kapı çalması veya bir işin çıkması

Alıntıları Göster
    Açıkcası sinemada izlemek daha iyi tabiki
    ama sinemayı çok sık tercih etmeme sebeplerim var:
    1 - yüksek maliyeti (yol - park - yemek - sinema)
    2 - sinemadaki insan yapısı: yemek yiyen, mısır yiyen, kola açan, ayı gibi oturan, 1.60 lık boyu ile 1.90 adam duruşu yapanlar, kız arkadaşı ile başka amaçlar için sinemaya gelenler, cep telefonu çalanlar, .....

bu nedenlerden dolayı sinemaya gitmiyorum
    gidincede sabah 10-11 seanslarına gidiyorum özellike pazar günü boş oluyor rahatça sabah gidiyorum sessiz sedası izliyorum

Evde sinema izlersem laptop ile yatarak kucağımda izliyorum ve bu ilgimin başka şeylere dağılmasını engeliliyor güzel bir de ses sistemi takıyorum
    çok güzel bir ortam oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: telsim81

Açıkcası sinemada izlemek daha iyi tabiki
    ama sinemayı çok sık tercih etmeme sebeplerim var:
    1 - yüksek maliyeti (yol - park - yemek - sinema)
    2 - sinemadaki insan yapısı: yemek yiyen, mısır yiyen, kola açan, ayı gibi oturan, 1.60 lık boyu ile 1.90 adam duruşu yapanlar, kız arkadaşı ile başka amaçlar için sinemaya gelenler, cep telefonu çalanlar, .....

bu nedenlerden dolayı sinemaya gitmiyorum
    gidincede sabah 10-11 seanslarına gidiyorum özellike pazar günü boş oluyor rahatça sabah gidiyorum sessiz sedası izliyorum

Evde sinema izlersem laptop ile yatarak kucağımda izliyorum ve bu ilgimin başka şeylere dağılmasını engeliliyor güzel bir de ses sistemi takıyorum
    çok güzel bir ortam oluyor

Alıntıları Göster
    Bir kaç yıl hayalini kurduğum Home theatre+Plazma+kolon(sub)+Tv koltuğu vs.. geçen yıl sahip oldum.Sinemanın tadı tabiiki farklı ama kendi sinemanı da evinde yaratabilirsin.Eskiden bir filmi evimde normal teçhizatlarla izlemekle şimdi aynı filmi yukarıdaki unsurlarla izlemek çok farklı.Bazen işten çıkma saatini bile erkene alabiliyorum.Tabii biraz hastalık benimki.

• quote:

Orijinalden alıntı: mav13

Bir kaç yıl hayalini kurduğum Home theatre+Plazma+kolon(sub)+Tv koltuğu vs.. geçen yıl sahip oldum.Sinemanın tadı tabiiki farklı ama kendi sinemanı da evinde yaratabilirsin.Eskiden bir filmi evimde normal teçhizatlarla izlemekle şimdi aynı filmi yukarıdaki unsurlarla izlemek çok farklı.Bazen işten çıkma saatini bile erkene alabiliyorum.Tabii biraz hastalık benimki.

Alıntıları Göster
    benim ayrı bir evim olsa home theatre plazma olayına girerim sinemaya gitmem pek...
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1. Selim

benim ayrı bir evim olsa home theatre plazma olayına girerim sinemaya gitmem pek...

Alıntıları Göster
    İstediği kadar büyük TV olsun, istediği güçte ses sistemi olsun, istediği kalitede video olsun 1080p yi geçsin 4080p olsun yine Sinemada film izlemek gibisi yok ya.

O ambiyans, o popcorn kokusu, o herkesin filmi heyecanla beklemesi, film başlamadan önceki o bomba Dolby Digital reklamı, herşeyi geçtim kutu colanın 3.5 ytl ye satılması bile ayrı bir atmosfer yaratıyor be.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 20 Haziran 2007; 1:40:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Dante

İstediği kadar büyük TV olsun, istediği güçte ses sistemi olsun, istediği kalitede video olsun 1080p yi geçsin 4080p olsun yine Sinemada film izlemek gibisi yok ya.

O ambiyans, o popcorn kokusu, o herkesin filmi heyecanla beklemesi, film başlamadan önceki o bomba Dolby Digital reklamı, herşeyi geçtim kutu colanın 3.5 ytl ye satılması bile ayrı bir atmosfer yaratıyor be.

Alıntıları Göster
    İzmit/Doplhin sinemalarındaki Office programlarıyla yapılmış reklamları izlemek.. hele bir köpek reklamı var ki aboo

• quote:

Orijinalden alıntı: Dante

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: TµGy

Sen hastasın be abi

• quote:

Orijinalden alıntı: GeNeRaL..

quote:

Sen hastasın be abi

Alıntıları Göster
    quote:

quote:

Sen hastasın be abi

evet hastalanmış, 4gün dinlenip gelecekmiş

• quote:

Orijinalden alıntı: Gielenberg

quote:

quote:

Sen hastasın be abi

evet hastalanmış, 4gün dinlenip gelecekmiş

Alıntıları Göster
    Nolmuş ona ya.Yuh kutu cola 3.6 ytl'mi

• quote:

Orijinalden alıntı: EleSuDökenSuat

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: tàlhà

O da birşeym i.Havalaınında 1 bardak çay 3.5 veya 4.5 ytl idi.

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Evde yayıla yayıla izliyorum.
    Sinemada ise anca bacak bacak üstüne atabiliyoruz.Oda yanımız boşsa

Sinemadada izlemek güzel evdede.

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    evde izlerken fragmanları izlemek zorunda değilsin
    evdeyken donla izleyebilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: alimcbeal

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: alimcbeal

• Evde bir odaya güzel b ir ses sitemi ve güzel de bir ekran yerleştidin mi sinemadan daha zevkli olur bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1

Evde bir odaya güzel b ir ses sitemi ve güzel de bir ekran yerleştidin mi sinemadan daha zevkli olur bence
    sinema daha güzel gerçi sinemadaki ses sistemini falan eve kurarsan aynı olur
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.