Şimdi Ara

EVDE YAZICI KULLANANLAR (ALMALI MIYIM?) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • tonerli lazer yazıcı alın.kartuşluları doldurma işi pahalıya gelir.ben yılda 1000 sayfadan fazla yazdırıyorum.2 senede ancak bitiyor toneri.15 liraya dolduruyorlar.kartuşlar daha kısa sürede biter,kuruma tıkanma olabilir.doldurması daha pahalıya gelir.benim yazıcı brother hl 2040 4 sene oldu 2 defa toner doldurtturdum sadece.ben 90 liraya almıştım. şimdi 200 lira civarı olmuş.
  • Kitap için alacaksanız 100 150 liralık yazıcılar işinize yaramaz ben de almıştım geçen sene kartuşu bittiğinde tekrar doldurttum sonra da hiç yazmamaya başladı kaldırdım duruyor öylece...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam dediğim gibi 150-200 ise karsılayabilirim.Yeter ki arkadasların dediği gibi sorun cıkarmasın.
    Ygs-Lys icin deneme
    Soru bankalarını karıstırıp cıkarmak vs seyler yapmak istiyorum sadece kitap al al maddi sıkıntı fazla olmasada neden pratik düşünmiyeyim diyo insan

• yazıcıdan cikaracagina git fotokopisini cektir veya pdflerini bul cikart 5 6 kuruşa yapıyorlar bazi yerler

•  EVDE YAZICI KULLANANLAR (ALMALI MIYIM?)
  • Berde bulabilirim o 5-6 kurusluk yerleri

• valla hocam onu forumda bulundugunuz ili yazarak sorun ben adiyamanda yaşıyorum burda bile var sorun illaki vardir yakininizda bir yer

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.