Şimdi Ara

EVDE YAZICI KULLANANLAR (ALMALI MIYIM?)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar bu sene mezuna kaldım.Ve cografya-tarıh-türkce-edebıyat soru bankası almaktansa pdf ile cıkart diye oneriler geliyo hep.Bende matbaa gittim adam bana kitap al daha pahalıya gelir bizde dedi sasırdım eve yazıcı alsam mı sizce?
    Bu işlerden iyi anlayanlar varsa tavsiyeye acıgım...
    EDİT:İstanbul-Anadolu yakasındayım yer öneren olursa sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GelecekGelecek -- 8 Eylül 2016; 21:57:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Cool hakkı tavsiye etmem

• yüzyılın nick konu uyumu

• Uzun vade de çok karlı tavsiye ederim

• Ne alaka hocam

• Istiyosanal bence hocam.

• İstiyosan al

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gencler nick in anlamı bende derin tesadüf olmus biraz şamata yeter yardımxı olun bşraz da

• Kartusu doldurulabilenden alirsan cok karli ve cok pratik her an elinin altinda.5-10 liraya dolduruyorlar siyahi yanilmiyorsam.

• Bende geçen hafta ayni şeyi düşünerek gittim aldim.Bütçem max 150 tl idi gittim Canon e404 aldım.Yazici tarayici ve fotokopi gorevi görüyor.800 sayfa yazma garantisi var.Sana önerim kitap çıkartıcaksan alma ama internetten deneme notlar falan çıkartırım diyosan al.

• Hocam uzun sure kullanmazsan kartuş kuruyor ve çöp oluyor yeni kartuş ise 50tl civarında

• Gerek yok. Yazıcı alırım, kırtasiyelerle uğraşmam derken kartuş değiştirme ile daha fazla zaman ve para kaybedersiniz. Ama @istiyosanAL tercih senin.
  • Kitap için düşündüm uygun olur diye

• cagkan1905 C kullanıcısına yanıt
    Hocam doldurulanlardan alırsak nasıl ?

• Yazıcıyı tavsiye etmem zararlı çıkarsın ilk başka gözüne güzel görünür birde uygun fiyat arıyorsun büyük ihtimal kartuşlu olacak 200 sayfa da bir değiştireceksin ya da dolduracaksın o da 5 liradan aşağı değil yani.

Ben bizim burda 600 sayfayı 14 liraya cektirdim fotokopiciden düşün hangisi karlı biraz araştır şehirde belki bulursun

• quote:

Orijinalden alıntı: istiyosanAL

Kitap için düşündüm uygun olur diye

Hocam 300 sayfalık bi kitap çıkarıcan diyelim kendi yazıcımdan örnek veriyim.2 Kitap çıkarırsın 600 sayfa sonra kartuş biticek kartuşunda hem renkli hem siyahı 50 lira falan 2 kitap zaten 60 lira yapar en fazla.10 lira için o kadar uğraşa değmez.Ama mesela bak bi örnek veriyim mesela behzatı dinliyosun ama kafın yok.Behzattan dinlersin kafınıda yazıcıdan çıkartırsın boşuna yazmassın her soruyu.Bu gibi durumlar için alınır 600 700 sayfa baya götürür seni ama kitap için arkadaşların dediği gibi git uygun bi matbaa bul 200 sayfasını falan 5-7.5 liraya çıkartırsın rahat.
  • Taş çatlasın 10 kitap çıkartırsın ve asla kara geçemezsin emin ol. Çok ucuza çıktı alan fotokopiciler var oraya sabah erken saatlerde gitmen daha karlı olur. Sayfa başı maliyeti düşürmek için yüksek bütçe ile yazıcı alman gerekecek ona da gerek yok.
  • hocam kartuş 20 tlye doluyor al yazıcı dinleme alma diyenleri her yazdırmak istediğinde kitap basacak adam mı arayacaksın, bi de başka işlerde de yardımcı olur yazıcı sadece sınav odaklı düşünme bir şey yazdırman gerektiğinde her seferinde kırtasiye mi arayacaksın?
  • Kartuştan ziyade, bir kitap çıktısı aldığınızda arkalı önlü olsun diye uğraşmayacaksanız elinizde devasa bir kağıt yığını oluşucak. Hem kullanışsız hem de israf.

• Hocam ben denemeleri yaziciyla çıkarıyorum cok çok ucuza geliyor şiddetle oneririm

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.