Şimdi Ara

yaz lastiği şu an almalı mıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hatta geç bile kalmış olabilirim, fiyat açısından. 4 adet. continental düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Matrixx7 -- 23 Şubat 2024; 13:11:4 >

• ben de pilot sport 5 düşünüyorum. bugünlerde 2023 üretim mi alayım yoksa taze çıkmış 2024 lerin gelmesini mi bekleyeyim? takip.

• conti harika lastik. cpc6 205/55/16 kullanıyorum kullanım tarzım otobanda 140-160 arası şehir içi fazlasıyla insancıl, 45 bin km-3.5 yıl civarı civarı oldu önler çatlak yapmaya başladı. fren mesafesi, ıslak/kuru yol tutuş vs. olarak üzdüğü bir nokta olmadı izmirdeyim. kokpite biraz fazla ses alıyor ama araçtan araca değişir b sınıf benim araç. yazın ben de değiştireceğim cpc7 geçerim muhtemelen. bir yandan da falken 310 deneyesim var yorumları çok iyi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • emir.ksk kullanıcısına yanıt

Falken' den uzun dönemde memnun olan pek duymadım. İlk günkü performansını kısa süre koruyabildiği söyleniyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • C.McRae kullanıcısına yanıt

Falken 310 u 4 aydır kullanıyorum memnunum.henüz bir negatif durum sezmedim.buarada irili ufaklı taş yollarsan geçerseniz lastik taş topluyor çamurluğu tıkır tıkır sesler sarıyor :))

• emir.ksk kullanıcısına yanıt

Cpc6 viraj olarak 5 para etmez. 205 55 16 V var , daha önce falken ziex vardı. Virajlarda cpc6 nın içinden geçiyordu. 170le şeritten çıkmadan viraj alıyordum. Bununla aynı virajı ancak 140 ile dönebiliyorum. Lastik arabanın altında jöle gibi oluyor. Direksiyon netliği gidip arkadan kaymaya başlıyor.

Çünkü contide lastiğin yanakları çok zayıf , G kuvvetini virajda almak istedinmi lastik muşamba gibi tepki veriyor. Yavaş kullanan kişiler beğenebilir.

Direksiyon tepkisi düşük hızlarda çok iyi , ama hız artınca zayıflığı ortaya çıkıyor.

Falken ziex ise buna göre sürtünmesi çok fazla , yakıt tüketimi artar. Birde falken sert lastik abs çok devreye giriyor. Kızaklıyor hafiften.

Yanakları çok sağlam , virajda esnemiyor. G kuvvetini sonuna kadar hissediyorsun , arabada oturanların beli kırılıyor :)

Konfor elbette daha az. ASfaltın pürüzlerini şasiye fazla iletiyor.

Bundan sonra bridgestone veya pirelliyi deneyeceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliveli90 -- 24 Şubat 2024; 0:46:17 >

• aliveli90 kullanıcısına yanıt
    f22 mi sürüyorsunuz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben ta kasım ayında aldım indirimlerden, ödemesine de bu ay başlıyorum

• Meticulous kullanıcısına yanıt
    2024ler çıktı geçen aldım ilk hafta üretim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Orkun_ kullanıcısına yanıt

hangi ölçüydü? kaça aldınız?

Yılda 20 binden fazla yapıyorsan 2023 al. Nede olsa 3 senede cortlayacak.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    https://www.lastikcim.com.tr/continental-allseasoncontact-2-205-55-r16-94v-xl-m-plus-s-3pmsf/

2024 üretim seçip aldım, aldığımda lastik başına yaklaşık 100 tl daha uygundu fiyatı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sinirli ve Süratli kullanıcısına yanıt

yılda max 7-8bin yapıyorum.

• Orkun_ kullanıcısına yanıt

ben de pilot sport 5 aldınız sanmıştım.

• 2024 çıkış bulursanız 2024 alın tam şu zamanlar yaz lastiği alma zamanları Continental ve Michelin'den şaşmayın Pirelli ve Lassa'dan uzak durun.

• kaplanemral K kullanıcısına yanıt

hocam şu zamanlar alsam iyi olur evet, araçta 4 mevsim lassa var ama kimbilir kaç yıllık alındığından beri değişmemiştir eminim. Continental düşünüyorum evet. Neden pirelli iyi değil?

• Ya arkadaşlar birde ben gelen mesajların neden bildirimlerini göremiyorum bunları yeni gördüm mesela? Her cevap yazdığım konunun sağ konuya özel kısmından bildirimleri hep olarak mı işaretleyeceğim?

• Mevcut lastiğinizin durumu oldukça kötüleştigi için yeni alacağınız lastik her türlü çok ciddi fark atacaktır.
    Falken as210 4 mevsim kullanıyorum benimki 4. Yılına girdi ve kötü kullanımdan dolayı dış koparma durumları oldu. Şuan onlar arkada onlerdekilerin durumu iyi fakat lastik yaz kış gördüğü için ömrü bitti.
    Bende kaliteli lastik almak istiyorum fakat işin içine yazlik kışlık durumu girdiği zaman maliyet uçuyor.
    Birde ara mevsimlerde bölge değiştirdigim zaman iç bölgelerde kar ve buz varken deniz kıyısındaki bölgeler 15-20 derecelerde olabiliyor. Haliyle en avantajlı yine 4 mevsim oluyor

• Matrixx7 kullanıcısına yanıt

Pirelli bir süreden sonra 180 190 giderken lastiğin tabanından ayrılmalar, atmalar yapıyor. Bir benzeri Ünal Turan denen adamda oldu ferrariyle top speed yaparken lastik tabandan ayrılmış ve araç pert olmuş. Geçenlerde arkadaşım poloyla 170 170 giderken petrolde yakıt almak için durduğunda fark etmiş tel tel lastiklerde kopmalar olmuş. O yüzden Pirelli'den uzak durun dedim. Lassa içinde sıcaklara çok dayanamıyor kısa sürede çatlama yaptığı için uzak durun dedim. :)

• batkent B kullanıcısına yanıt

bende bölge değişme yok hocam. yazlık her mevsimde gider diye düşünüyorum.araçtakiler şu an lassa, dediğim gibi hiç değişmedigini düşünüyorum çünkü lastikleri aldığımızda arka-ön yaparken sökemedik paslanmıştı resmen.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.