Şimdi Ara

Grip oluyorum sanırım nasıl önlem alayım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu sabah bir uyandım boğazım acıyor yutkunurken. Burnum falan akmıyor ama yakında oda olur herhalde.
    Ne tavsiye edersiniz nasıl engellerim ? Bugün bitki çayına mı abansam acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 3 gün önce senin ki gibi başladı şu an geberiyorum.Önlem alamazsın olan oldu bikere.

Sadece öksürük olursa diye tavsiye vereyim; kırılmış ceviz 2 tane birleşik çıkar onları ayırdığında arasında koyu kahverengi zar gibi birşey olur.Onu bir çay bardağı suya 5 tane atıp 5 dk boyunca kaynatacaksın.Sonra çıkan suyu içeceksin.Tadı güzel merak etme.

• Limon ye. Evet ciddiyim.

• Grip olurken önlem alamazsın.Olmadan almadan alman lazımdı.

• İlk defamı grip oluyorsun ben önlemi sadece esnasında alırım koçum

• Aman diyim ölüyorum 5 gündür. Böylesine ağırını geçirmemiştim. Limon yiyorum her gün 2 tane, portakal yer gibi. Boğazını sürekli ıslak ve sıcak tut bol bol sıvı tüket. Ağrı kesici, antibiyotik ve balgam söktürücü kullan. Çünkü muhtemelen bugün yada yarın öksürüklerin başlayacak ve dışarı atman gereken sevimli minik balgamcıkların olacak. Allah şifa versin. Hastalık geçti sayılır ama boğazım hala pert ve sesim bir tramessiden farksız. :/

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ayhan.

Bu sabah bir uyandım boğazım acıyor yutkunurken. Burnum falan akmıyor ama yakında oda olur herhalde.
    Ne tavsiye edersiniz nasıl engellerim ? Bugün bitki çayına mı abansam acaba?

Helvaya katmak için bol bol fıstık al.

• Spielberg kullanıcısına yanıt
    Fıstıklı olsun
  • Tylol hot ic yatmadan önce ve dus al kalın giy uyu olabildikçe terle. Ben böyle hafiflettim.

• Çözümü var. Andorex sprey. Günde maksimum 3 parti olmak üzere her partide 3-4 fıs boğazının dibine, ağrıyan/acıyan yere sikacaksin. Üstüne su icmeyeceksin. Kalacak orda bir süre.

Hastalık başlamadan biter.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fiiliyol

Tylol hot ic yatmadan önce ve dus al kalın giy uyu olabildikçe terle. Ben böyle hafiflettim.

+ olarak A-ferin iç günde 2 tane tok. Hafif geçirirsin en çok.

• Boğaz pastili al eczaneden. Birde aferin fort. Bunları kullan 5 güne birşeyin kalmaz.

• Aynı şekilde oldu bende de adaçayı ictm normal çayın yerine soğuk algınlığı ve antibiyotik attım . 3 gün etkilendim sora geçti. Bide arkadaslarn dediği gibi limonu tavsiye ederim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.