Şimdi Ara

Şu an araba alınır mı ? Siz ne düşünüyorsunuz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Biraz para biriktirdim, araçları araştırıyorum. Biraz piyasada düşüş olmasa da durgunluk var gibi görüyorum ama yanılıyor da olabilirim.

Çok bir bütçem yok, taş çatlasın 600-630 civarları. Otomatik,lpgli bir şeyler bakıyorum.

Siz yerimde olsanız ne yapardınız, bekler miydiniz biraz ? ne alırdınız ?

• Enflasyonun olduğu yerde hiç bir şeyin fiyatı düşmez . Sadece durgunluk zamanları olabilir o zamanlarda alım fırsatıdır zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dolar düşmez. Şu an kredilerde kısıtlı. Bayilerde araç bulunabiliyor bu da sıfır ve neredeyse 3-4 yaşına kadar olan piyasayı düzeltiyor. 4 yaş sonrası daha yüksek bir piyasa var. Bütçe daha ulaşılabilir olduğundan talep buraya kayıyor. Yani 3-4 yaşından daha yaşlı bir araba alacaksan bekleyip elindeki parayı altın dolar vs ile değerlendirmek karına olabilir. Lakin bu yaşlardan düşük ve hatta sıfır alabilirsen beklemenin bir anlamı yok.

• Bana göre şu an alım fırsatı. Ocakta herşeye gene zam gelecek ve arabalarda üzerine koyacak. Çoğu adam ilana koyduğu aracın fiyatını, satılmayınca sonradan aman aman düşmüyor zaten.

Artmaya başladığı zaman gene herkes piyasa açıldı diyip ekstra ekstra zam koyup satmaya başlayacak. Bu seferde aman piyasa açıldı diyip daha da artmadan alayımcılar çıkacak. Seçimden sonra da krediler açılınca fiyatlar tekrar fırlayacak. Benim öngörülm bu yönde.

Tabiki burası Türkiye yarını belli olmayan bir ülke ama genel izlenim böyle gidiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yapayzeka037 -- 9 Eylül 2023; 1:48:50 >
  • Herkese teşekkürler, up

• 4 ay boyunca Ocak sonuna kadar fırsat derim alım fırsatı bence hele uygun buldunu kaçırma derim saygılar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arabalar suan uygun kaldı acil ihtiyaci olup satanlardan araç düşürme şansın yüksek

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu araç alınır mı sizce ?
    7 ay önce açıldı
    Bu araç bu fiyata alınır mı?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Enflasyon artmaya devam ediyor ihtiyaçlar ertelenmemeli, hemen alınmalı.

• up

• Penanggalan kullanıcısına yanıt
    benim takip ettiğim kadarıyla faiz artışından dolayı bayilerde sıfır araç bulunmaya başladı. stokçular ellerindeki araçları ilana koyuyor. ikinci el ilanların fiyatları her gün düşüyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • O paraya 2009 jetta comfortline veya tour paket olabilir. Toyota corolla olabilir. Kış aylarında piyasa biraz durgunlaşır.

• Enflasyon olduğu sürece ihtiyaçlarınızı ertelemeyin, nakitte kalmak parayı eritiyor
    Borca girmeden az km temiz bulabilirseniz alın
    Ama üst model olsun diye masraf açacak modellere bakmamak lazım

• Şu aralar al satçılar piyasadan çekildiği için araç bulunabiliyor. Bu fırsatı kaçırmayın.

• ben de aynı pozisyondayım

• megane 4 hb 1.2 tce 130 icon manuel aracım var 150 bin km oldu yıllık 35 40 bin km yapıyorum 15 i uzun yol. yaşım 24 aracımı değiştirme düşüncem var bütçem 1.100 1.150 civarı bir ihtimal 950-1m arasıda olabilir. hangi araçları önerirsiniz b segmenti düşünmüyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.