Şimdi Ara

Evdeki fare!!!!!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
4.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

• Arkadaşlar bu fare olayı 4-5 sene önce bizimde başımıza dert olmuştu. Nasıl yapmış demeyin bende bilmiyorum duvarı delmişler Hergün bi tane fare öldürüyodum Yapışkan vardı bizde de öyle kolay yakalanıyordu. Deney yapma fikri iyi ama sonradan pişman oluyo insan. Ben bi tanesini arsada yakmıştım birinin üstüne kocaman taş attım pestil oldu Aman hocam bide dikkat et yuva fln yaparlarsa çok kötü oluyo

Valla yuva işi sakat bi kere depoda varilleri kaldırırkn bizim usta fare yuvasına basmıştı 8 10 fare irili ufaklı kimisi olay yerinde can verdi kimisi kaçıştı gerçi yakalandı hepsi ama psikolojik olarak deliriyo insan ev baştan aşşa temizlenmesi gerekiyor..

• Vergisini verdikten sonra senin topraklarında yaşayabilir bence.

Ama vergi olarak ne alırsın bilemiyorum...
  • bizde tom'un fare kapanı vardı.işe yarıyodu
  • zehirle icabına bakıcaksan ama diyi mkaliteli zehir al sonra bi yerde kalıp kokşmasın iyi bi zehir iç organları kurutp kanını çekiyor böylece hayvan dal gibi kalıyor kuruyor kokmuyor. fire zehirleri yetkili eczanelerde veya yapışkan en güzeli. gece uyanırsın vikk vikkk diye bir sesle bi keresinde bize de girdiydi nasıl mı anladım çekmeceyi açtığımda 9 katlı gofretimin ucu yenmişti senmisisn yiyen 2. güne çıkartmadım o hayvanı direkt yapışkan ve çöp oldu

• zehiri falan bırak kardes su içtiği anda zehirin etkisi gecer en iisi bir fare yapıstırıcıları var camın uzerine yapacaksın onu 2 parcada sucuk koyacaksın gectiği yere koy sabaha yakalanır cabuk urerler dikkat et
  • quote:

Orjinalden alıntı: Harmanyurtlu

Vergisini verdikten sonra senin topraklarında yaşayabilir bence.

Ama vergi olarak ne alırsın bilemiyorum...

• abi dün gittim raid in fare zehirinden aldım...
    şu organları kurutan cinsten.....mutfakta tezgahın altına boşluk gördüğünm yerler edöktüm
    aklıma başka yer gelmedi

yapışkanda aldım fareyi gördüğüm yere koydum...
    ama cama nası koyacaz onu anlamadım...ben yere koydum
  • cidden kaliteli zehir al yazın bizim koye gittigimizde de fare olayı ile karsı karsıyaydık zehir aldık hemen

hayvanlar zehiri yiyince daha bi korkusuz oldular gunduz bile ortada dolaşıyolardı ve boylarının 2 katına ulaştığı konusunda garanti verebilirim

zehiri manyak sevdi hayvanlar tabi sona kapan kurduk 6-7 tane ertesi sabahki manzara dehşetti

edit: harf duzelttim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tsuntsunemori -- 25 Eylül 2006; 23:17:09 >
  • OFF YAV TOİPİĞE BAK HER TÜRLÜ ÇÖZÜM SUNULMUŞ AMA FARELERİ ÇOĞU KİŞİ GİBİ SEVMEM TOPİĞİ OKUDUKÇA TÜYLERİM ÜRPERDİ ÇOK SOĞUK HAYVAN YAV

AMA KARŞILAŞIRSAM AFFETMEM
  • Birkaç yıl önce bende aynı sorunu yaşamıştım evim pastanenin üst katında olduğu için sürekli haşerelerle uğraşmak zorunda kalmıştım bir arkadaşımın önerisiyle pestgo cihazlarından kullanmaya başladım etkisini de gördüm sağ olsunlar. Kullanmanızı öneririm. Kullandığım günden itibaren hiçbir haşere sorunum olmadı. En küçük haşereleri bile önledi karıncaya kadar.
  • çıkıktır çıkık kırık olsa duramazsın.
  • Arkadaşlar ben burada Pestgo haşere kovucular hakkında yorumda bulundum fakat bazılarının işine gelmediğinden yorumlarım kaldırılmış. Yaptığım yorumlar galiba birkaç şirketin reklamını yapmaya çalıştığı ürün için iyi olmamış. Ben burada sadece aldığım üründen memnun kaldığımı belirtmek ve tavsiye etmek için yorum yapmıştım. Burada konu açıp ürünlerini tanıtmaya çalışanlar arkadaşlar sadece iyi yorumları bulundurup başka marka tavsiye edildiğinde diğerlerini siliyorlar. Herkesi saygıya davet ediyorum...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.