Şimdi Ara

Evdeki fare!!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
4.718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

evime fare girmiş.....kurtulmanın en iyi yolu nedir???

• kedi
  • süpermen i çağır
  • Tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır
  • yorumlara bak
  • Arkadaşının komşunun akrabanın kimin kedisi varsa çevrende sal eve yakalayana kadar gezsin tozsun keşfetsin.
    Ama saldığın kedi tırsak çıkarsa işin var
    Benim eski kediyi salsam oraya fareyle beraber sizi de yer valla, ne siniri varsa ayak bırakmadı ailede yok yok iyisi mi uzak durmalı
  • FAreya pokemon izlet pencereden atlasın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • diplomasi..
    aylık bi kalıp peynir ver
  • fare zehiri,kedi,kapan vurabilirsen sapan. speedy gonzales deilya bu vuracan süpürgeyi kafasına börç etcek olduğu yere. ha bulabilirsen tarantula da iyi harcıo fareyi. sonra tarantula için kırk ayağa benzer bişey var onu alırsın. o nası ölür bilmiom.

• walla moralim düzeldi, keyfim kaçmıştı:))
    bugün megaworks thx 550 aldım , sesini duyunca gelmez zaten artık :PP

saolun genede
  • en iyisi sıçan zehiri
  • Fare değildir o

Kedidir kedi
  • akrabalarını rehin al...
    pazarlığa giriş...
  • Bundan bul bi tane evde fare de kalmaz kedi de
    http://www.youtube.com/watch?v=q4NlxiEaVyw&mode=related&search=

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KIZILÖTESİİ -- 24 Eylül 2006; 23:27:32 >
  • Ben Sana Fare ler için yapışkan palet öneririm her yerde vardır migros tansaş ve bilimum süper ve hipermarketlerde bir parça peynir koy yapışkan palet in üstüne gelsin yapışsın sonra üzerinde istediğin deneyi yap istersen atom bombası at üzerine ama en iyisi çöpe at kediler icabına bakar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalahamari -- 24 Eylül 2006; 23:45:29 >
  • ama dikkat et yapiskanlara sen yakalanma lanetli seyler onlar bu arada bizdede var ve cok arsiz hic cekinmiyo resmen kafa tutuyo piton fikti iyide sonra ondan nasil kurtulucaz yapiskanli kagitlami
  • pitonun önünde saygıyla eğiliyorum................................................dicm ama beni de kapar
  • lagim faresi mi ,findik faresi mi ??
  • farenin girebileceği dip yerlere eczanelerde satılan fare ilaçlarından al. marka olarak özel'ine yolladım. 8 - 10 gün içerisinde gideceklerdir. ama daha kesin bi çözüm istiyorsan. fare kovucu cihazlardan almalısın. ama öyle Çin malı ürünler olamalı bizzat şuan evimde kullandığım Pestgo diye bir cihaz var bundan alırsan daha kesin bir çözüm olacağına inanıyorum. cihaz ile ilgili bir sorun olursa özel'ime mesaj at. ha bu arada cihazın internet sitesiwww.pestgo.com.tr biraz reklam gibi oldu ama kusura bakmayın.

• quote:

Orjinalden alıntı: [chamur]KiNg

Ben Sana Fare ler için yapışkan palet öneririm her yerde vardır migros tansaş ve bilimum süper ve hipermarketlerde bir parça peynir koy yapışkan palet in üstüne gelsin yapışsın sonra üzerinde istediğin deneyi yap istersen atom bombası at üzerine ama en iyisi çöpe at kediler icabına bakar

Arkadaşlar bu fare olayı 4-5 sene önce bizimde başımıza dert olmuştu. Nasıl yapmış demeyin bende bilmiyorum duvarı delmişler Hergün bi tane fare öldürüyodum Yapışkan vardı bizde de öyle kolay yakalanıyordu. Deney yapma fikri iyi ama sonradan pişman oluyo insan. Ben bi tanesini arsada yakmıştım birinin üstüne kocaman taş attım pestil oldu Aman hocam bide dikkat et yuva fln yaparlarsa çok kötü oluyo

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.