Şimdi Ara

Evdeki netlerin kurumlara uymaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bunu birçok kişi yaşıyor bence genel olarak evde normal kurumda veya okulda yaptığımızdan daha iyi netler yapıyoruz. Bunu nasıl düzeltebiliriz çünkü bazen aradaki fark fazla oluyor
    Süre tutuyorum evde çözerken yani kurumun aynısını yapmaya çalışıyorum ama evde daha yüksek oluyor nolur bi çözüm varsa yardım edin yaa

• İşte onu yapmak istemiyorum o zaman çok moral bozucu oluyor çünkü kapasite var bu neti yapabiliyoruz ama kurumda bağlanıyoruz.
    10eksik hesaplamak yerine kurumdakini naısl 10 artırabiliriz onun sırrını bulsam yeticek
  • Kuruma göre daha stressiz bir ortam olduğu için kafan rahat oluyor e haliyle bu da netlerine yansıyor

• Bende tam tersi evde bi tık daha refah olmak yaramıyor ciddiyetim bir tık az oluyor, kurumdayken kafam bi açılıyor. Ama kurum denemeleri kalitesiz oluyor özellikle matematikleri :/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende büyük fark olmuyor ama evdeki ortamım da muhteşem değil sehpada çözüyorum bazen denemeyi. belki evde de rahat olmadığım için fark yoktur bilemedim
  • açıklıyorum, kasim ayında sonuç denemem kurumda 66 idi, evdeki denemelerde 90 altını görmüyorum ve evet 8 - 15 net aşağı hesaplayın en az.

türkçesi çok kolay oluyor evdeki denemelerin bu 1.
    ikincisi matematikte uğraştırıcı bir soru yok fazla, bak 3d ve bilgi sarmalın denemelerine mesela.
    üçüncüsü kurumda stres olman,sınavda da bu olacak.
    dördüncüsü, itiraf et. ufak bir sosyal sorusunda cevap anahtarına bakıp kontrol ediyorsun ya da eline telefon gidiyor bakmıyorsan geç bunu.
    dördüncüsü kurumsal denemeler özellikle iyi hazırlanıyor, buradaki 100 net havalarına giren adamların (ki ben de bu pandemide yaptım) o denemelerde çok düşük yaptıklarını görüyoruz.

şu formül bence iyidir,
    eğer dershanen KURUMSAL bir deneme veriyorsa ve evdeysen ( limit, 3d , ozdebir , sonuc , nego )
    5-7 arası net çıkar.
    eğer normal paket kırtasiyeden deneme aldıysan bence en az 8-10 çıkar.
    orta-kolay ismi bilinmeyen bir denemede 10-20 arası çıkar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Evet evdeki denemeler cidden daha basit oluyor. Şimdi kuruma biraz daha uygun olsun diye elit karma çözüyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • karamba007 kullanıcısına yanıt
    Olum seni agustos ayinin basinda cok merak ediyorum buyuk ihtimal son giris tarihi 1 ay once olacak ama bakalim
  • hadi 200k yapıcan sana güveniyoruz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.