< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Evdeki rahat yaşamdan bir anda (2. sayfa)
-
-
Sabah kalkınca
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
sen bekle üniversite bitsin birde 1 sene iş arama stresi.İşe girdikden sonrada günde 12 saat çalışcaksın köle gibi haberin yok.Şu zamanların en rahat zamanların fakat farkında değilsin.
-
hocam ikisi de caizdir ama yatmadan önce üşenirim ben
Bu konuyu da birisi kızlara çekti ya...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dünya böyle bir yer hocam. Bir şeyi elde etmek için acı çekersin, elde ettikten sonra daha büyük acılara katlanmak zorunda kalırsın.
Aileniz baskıcı bir aile değilse rahat mı battı da şehir dışı yazdınız? Benim babam çok baskıcı bir tip. Yurtta özel hayatım olmamasına karşın burası bana evden çok ama çok daha iyi geliyor.
Rize üniversitesini nasıl yazayım be arkadaşım cok kötü üni ama trabzonda ktü yazabilirdim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Up
Hayat yeni başladı, daha çok arasın evini.
Alışırsın ama dert etme.
Olm cok kotu bisey ben evin değerini suan anlıyorum gercekten çok büyük bir rahatlık
sonsuza kadar anan sana mı hızmet edecektı hayat başladı. sen okul bittikten sonra gör başına gelecekleri
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
benim için tam tersi olmuştu. zengin biri değilim ailecek fakiriz ve zor imkanlarla üniversiteye manisaya gittim, çok mutluydum eve dönmek istemedim yalnız yaşamak harikaydı. Üniversiteyi bitirip ailemin evine döndüğümde 2 ay kaldıktan sonra dayanamadım bir işe girip gelen para ile ayrı eve çıktım ve 6 yıldır yalnız yaşıyorum çokta mutluyum. Evet yemek,temizlik,ütü vs. insanı yoruyor gerçekten ama şimdi o kadar özgürüm ki. Yanlış anlaşılmasın ailemi sevmemek gibi bir düşünceden dolayı değil tamamen keyif pezevengi olduğum için ayrı yaşıyorum.
-
üreme çağındaki bir erkeğim, bence bu gayet doğal
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X