Şimdi Ara

evden çıkmama rekorunuz? (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
318
Cevap
5
Favori
16.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
46 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • HOCAM şu an şok içindeyim gerçekten 6 yıl nedir ya nasıl oldu bu lütfen numaranızı pm atın hocam allah aşkına whatsapp tan bir konuşalım ben de 2 aydır evden çıkmıyorum ve 12 ay sürdüreceğim bunu. Konuşalım dertleşelim tecrübelerinizi paylaşın hocam benim de bir amacım var o yüzden yapıyorum bunu lütfen pm nizi bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Semper Fidelis S kullanıcısına yanıt
    Hep merak etmişimdir benim gibi biri daha var mı diye ? Böyle bir forumda görünce şaşırdım. Gerçekse, hem üzüldüm hem de sevindim aynı duyguları paylaştığım birileri varmis

• quote:

Orijinalden alıntı: Mesencephelon

Bi kere 38 saat uyumuş bulundum sanırım o olsa gerek

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • max 1 haftadır,
  • işten ayrıldığımdan beri çıkmıyorum
  • Eve giremiyoruz ki çıkalım. Şimdi geldim eve bi foruma bakayım dedim başlığı gördüm. Kös kös oturuyorum, bayılıcam şimdi sonra hop sabah 7de kalk işine bak.
    Yarın gece bu saatlerde anca gelicem eve, son 5 senedir böyle. 24 saatte 6 saatten fazla evde durmamışımdır

• 2016 mayıs'tan 2016 kasım'a kadar sanırım. son 2 senede de toplam en en çok 30 gün dışarı çıkmışımdır. yaş 24, ailemle yaşıyorum, aylık kişisel gelirim veri girişi yaparak, aliexpress'ten al-sat yaparak vs. 300-1000 tl arası değişiyor. alkol ve sigara dışında masrafım yok. o da ayda 1 70'lik votka veya viski, 2 haftada 1 pakette sigara. saçma sapan bir hastalığım var, ona bağlı psikolojik bir problem sanırım evden çıkmama durumu, bir nevi hayata küsmek gibi. hastalığım geçmedi ama son 1 aydır nedense haftada 2-3 gün çıkmaya başladım. "şu kadar ay evden çıkmadım" dediğimde millet manyakmışım gibi bakıyor, alakası yok halbuki.

• quote:

Orijinalden alıntı: AnılReyiz

quote:

Orijinalden alıntı: themaniak

Oha bilader sen bildigin evcil hayvan olmussun

Su cevabi forumun efsaneleri arasina alalim ltfn

• quote:

Orijinalden alıntı: kronik

ne güzel günler, üniversite yıllarımın sonlarına dogru diablo 3 çıktıgı zamanlardaydı, günü 24 saat yaşamanın saçma olduguna kanaat getirdikten sonra yaklaşık 16-18 saat arası uyuyup,30 saat civarı oyun oynardım, asla dışarı çıkmadım, ev arkadaslarım yaşam malzemelerimi buzdolabına koyuyordu(yemek ve icetea) sagolsunlar yarım saat mutfakda yemek iyiyp sonra geri odaya geliyordum. yaklaşık 25-30 gün sürdü ama inanılmaz zevkliydi. boş insanlara tavsiye ederim.

Ben aynısını internet kafede yapıyordum red alert oynuyordum 8-9 saat :D sindire sindire hilesiz bitirmiştim çok güzel bi oyundu. Daha sonrakiler en sevdiğim oyunlar half life,max payne, resident evil,masquarade vampire bunlarıda sürekli kesintisiz oynamışımdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Semper Fidelis

quote:

Orijinalden alıntı: Blaize

6 yıl dışarı çıkmadın, aranıyormudun dayıcım?

yok

@volkan.ka birşey kazandırsın diye yapmadım, bir hedefim vardı ulaşmak istediğim ona ulaştım.İstediğim gibi olmasada bir sonuçla karşılaştım, şimdi buradayım.Yeni bir hayata başladım ve yeniden doğmuş gibi hissediyorum.Hayatin her dakikasinin önemini daha iyi anlıyorum.

şunu açık açık yazarmısın anlatırmısın neden yaptığını
    Benim maksimum sürem 24 saati geçmez de hikayeni merak ettim doğrusu. Aklımda iki senaryo var:
    1) Bir trafik kazasında tüm aileni kaybettin ve tek sen kurtuldun, 6 yıl boyunca da kalan mirasla geçindin ve sonunda para kalmayınca artık çıkmanın vakti geldi dedin..
    2) Bir mesajında inancın olmadığını söyledin, inancın olmadığına göre günah diye birşey de yoktur hayatında, 14 yaşında ergen kanının kaynadığı dönemlerde cinayet işleyip 6 yıl cezaevinde yattın.

• 2 yil 3 ay

12 saat

• millet evden çıkmama rekoru kırıyor, biz eve gidememe rekoru.
  • Garip olan şey ben devamlı yoğun olduğundan dolayı eve gidemiyorum iş yerinde yatıyorum
    Eğer kenarda 1-10 trilyon arası param varsa bu paraları değerlendirirsem ben bırak sokağa çıkmayı odadan çıkmam
    6 yıl çıkmadığınıza göre hasta olma ihtimaliniz %98 ayrıca insan Cuma'ya gider 6 yıldır gitmediğinize göre içinizdi iman sevgisi yok denecek kadar azdır.

• Gençlik bitmiş

Hangi şehirde yaşıyorsun kardeşim. Arabayla geleyim alayım seni .

• Yarım gün:((

• Sağlık nedeniyle 15 gün hiç dışarıya çıkamamıştım bi ara.
  • 3-4 gün çıkmasam, çıktığımda adaptasyon sorunu yaşıyorum, trafikte ona buna saldırıyorum. Doğruysa yazılanlar, büyük sorun. Herhangi bir tür fobiden mi kaynaklanıyor senin durumun bilmiyorum (genelde bu tür sebeplerdir) ama psikiyatri ve tabiki ilaç desteği ile birlikte, yavaş yavaş dışarı çıkmaya alışabilirsin. İnsanları bende sevmem, umrumda olmazlar, tanıdıklarım sevdiklerim hariç, o ölmüş bu kalmış zerre şeyimde olmaz ama dışarı çıkmamak tamamen ayrı ve anormal bir durum.
  • 12 gun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.