Şimdi Ara

evden çıkmama rekorunuz? (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
318
Cevap
5
Favori
16.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
46 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3-4 günü geçmez herhalde 6 yıl evden hiç çıkmasan fizyolojik olarak geri dönüşü olmayan tahribata uğrar vücudun , psikososyal yönünü söylemiyorum bile doğruysa yaşaman mucize
  • Aslında profil fotoğrafında Atatürk'ün olması hiçte bu dünyadan 0 beklenti içerisinde olduğun anlamına gelmez.Bazı değerleri savunduğun açık.Ayrıca bu konuyu açtığını düşünürsek her insan gibi sen de başka insanlarla bir şeyler paylaşmak istiyorsun denilebilir mi?Tabi ben bunları gerçek olduğunu düşünerek yazdım ama bilmiyorum doğru mu değil mi.Bir de şu var ki 6 yıl 1 dakika bile çıkmıyor değilsindir diye düşünüyorum ben de.Sadece okul vs. sorumlulukların ve zorunlulukların yoksa çok nadir çıkıyor olabilirsin ama muhtelemen çıkmışsındır diye düşünüyorum

Bu arada yeni gördüm arabam var askerlik yaptım demişsin 23 yaşına gireceksen askerliğini yapalı çok olmamış.O zaman askerliğini evde mi yaptın

• quote:

Orijinalden alıntı: Semper Fidelis

quote:

Orijinalden alıntı: kırmızı pelerin

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 1881-1938

Arabayı da mı eve soktun kardeş

kaç kere yazdım usandırdınız artik önce şu yorumlari okuyun, 14-20 yaş arasından bahsediyorum.Şuan 23 yaşina giricem, arabam var evet ve askerlik yaptim.Kac kere yazicam kardeş?

Yani deliksiz 6 yıl değil?

anlatamiyorum galiba araliksiz 6 yil cikmadiğim dönem 14 20 yaş arasi şuan hayatima normal bi sekilde devam ediyorum

Anlaşıldı. Askerlik olmasaymış belki devam ederdi :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: mstfygc

Benim maksimum sürem 24 saati geçmez de hikayeni merak ettim doğrusu. Aklımda iki senaryo var:
    1) Bir trafik kazasında tüm aileni kaybettin ve tek sen kurtuldun, 6 yıl boyunca da kalan mirasla geçindin ve sonunda para kalmayınca artık çıkmanın vakti geldi dedin..
    2) Bir mesajında inancın olmadığını söyledin, inancın olmadığına göre günah diye birşey de yoktur hayatında, 14 yaşında ergen kanının kaynadığı dönemlerde cinayet işleyip 6 yıl cezaevinde yattın.

2 madde ne demek istiyor

• WILDBOYS kullanıcısına yanıt
    Gayet açık yazıyor, ben inançsız adam suça eğilimlidir diyorum, sen tüm suçlular inançsız mı diyorsun, bu mantıkla fazla yaşamazsın

• Duygu durum bozukluğu olmuş herhalde arkadaş da 6 sene nedir
  • Maksimum 5 gun valla 6 sene neymis ya

• uyku süresi hariç maksimum yarım veya 1 saat......

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • St. Dupont kullanıcısına yanıt
    Hiç gitmedim.

• Daha önce yazılmıştır her şeyi okumadım. 6 yıl çıkmadıysan ne yedin ne içtin? Agorafobi olmuş olabilirsin ve bunu aşmış olabilirsin öyleyse geçmiş olsun hocam. Başka bir sebep varsa yine geçmiş olsun. Önemli olan aşmış olman bu korkunu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Gayet açık yazıyor, ben inançsız adam suça eğilimlidir diyorum, sen tüm suçlular inançsız mı diyorsun, bu mantıkla fazla yaşamazsın

• quote:

quote:

Bence konuyu benim yuzumden din konusuna çevirmeyin, kişiselleştirmek doğru değil.Eğer tartışacaksaniz özel mesaj yoluyla halledin.

• 5 ay

• Semper Fidelis S kullanıcısına yanıt
    Aynen mutlaka herkesin bilinçsiz olarak yapması gereken birşey çok değişik bir duygu tavsiye ederim yeni bir ülkede gibisiniz

• max 2 dir herhalde
  • 3 ay evden hic disari cikmamistim. Hatta evde de mutfak banyo ve kendi odamdan baska bir odaya salona dahi girmemistim. Bu 3 ay icinde mac haric hic bir sey izlemedim gazete okumadim ve zamanimin buyuk bolumunu bilgisayar oynamak ve kitap okumakla gecirmistim.

Ihtiyaclarimi sanal marketten aliyor, yemegi yemeksepetinden soyluyordum. Cok eglencili idi keske simdi tekrar imkanim olsa 3 degil 3 yil yasarim bikmamda.

• En fazla 5 6 gün falandır.

• kralorti70 K kullanıcısına yanıt
    Dışarıda hayat akıp gitse ne olacak insanlar çıkarcı nankör ve iki yüzlü.

Benim rekorum da 2 ay 18 gün dü.

6 yıl nedir yav

• 1 ay evden çıkmadım bende sebebine gelirsek babam vefaat etmişti çok kötü bi durumdu
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.