Şimdi Ara

evden çıkmama rekorunuz? (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
318
Cevap
5
Favori
16.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
46 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3 ay.Disari ciktim ama sadece 40-50 mt mesafedeki bakkala gittim.Bakkal gitmek disinda 3 ay hep evdeydim.Disari cikmak vakit kaybi gibi geliyor bana.Simdi bile bi yere gideceksem dakika dakika hesap yapiyorum şurda max. şu kadar vakit geciricem,şu kadar yolda gecicek,yaklasik su saatte evde olucam diye.
    Yas 21 profesyonel asosyalim.

Edit:harf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phantom II -- 15 Aralık 2016; 1:56:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Phantom II

3 ay.Disari ciktim ama sadece 40-50 mt mesafedeki bakkala gittim.Bakkal gitmek disinda 3 ay hep evdeydim.Disari cikmak vakit kaybi gibi geliyor bana.Simdi bile bi yere gideceksem dakika dakika hesap yapiyorum şurda max. şu kadar vakit geciricem,şu kadar yolda gecicek,yaklasik su saatte evde olucam diye.

Evdekiler çalış baskısı yapıyormu ? Maddi durum nasıl ? Zamanı ne ile geçiriyorsunuz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: forward 1905

quote:

Orijinalden alıntı: Phantom II

3 ay.Disari ciktim ama sadece 40-50 mt mesafedeki bakkala gittim.Bakkal gitmek disinda 3 ay hep evdeydim.Disari cikmak vakit kaybi gibi geliyor bana.Simdi bile bi yere gideceksem dakika dakika hesap yapiyorum şurda max. şu kadar vakit geciricem,şu kadar yolda gecicek,yaklasik su saatte evde olucam diye.

Evdekiler çalış baskısı yapıyormu ? Maddi durum nasıl ? Zamanı ne ile geçiriyorsunuz ?

3 ay evden cikmadigimda lisedeydim.
    Suan dgs sinavina hazirlaniyorum,part time olarak da calisarak dershane parami oduyorum.

• Semper Fidelis S kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim, bi' kaç ameliyattan sonra bişeyim kalmadı. Ayağımı hissetmiyorum ama motor sinirlerine bişey olmadığı için yürüyüşte sıkıntım yok. = )
  • Kötü bir dönemden gectim bende lise sonda staj yapiyordum okul bide o donem surekli yatiyordum oturuyordum ofiste vücut yapim zaten bozuk daha kotu oldu sonra staji biraktim uniyi bosladim surekli yataktayim baya bi dönem yatalak kaldim bildigin arada sırada okul icin ciksamda ilk donem bos gecti disarisi cok garip geliyodu bir kere sınıfa girince başım döndu hatta birkaç kere olmustu bu olay diyeceğim o ki su an iyi durumdayim psikolojik olarak fakat su 2 yilin hasari hala taze vucudum aci cektiriyor en azından evde spor yapmıssin belki cok zit iki insaniz fakat dusuncek cok vaktimiz oldu ben inanılmaz bir varlik olduğumuzu hayatin yasamaya deger olduğunu düşünüyorum ama insanlara hala alisamadim disarda olsamda hala icerde sikisip kalmışım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bremen Bv-244 -- 23 Aralık 2016; 2:04:23 >
  • Geçen hafta cezalıydım yazamadım. (2012) 8 ay, (2013) 4 ay, ve son olarak (2015 şubat-devam) yaklaşık 23 aydır evdeyim. 27. yaşıma giriyorum.
  • Bu konu gerçek mi lan

• 6 yıl doğrudur muhtemelen. Aşırı sosyal fobililer oluyor böyle. Benim de 6 gün falandır. Aşırı daralıyorum ama ben. Dayanamıyorum. İlla bir AVM'ye veya bir kafeye kendimi atıyorum tek başıma da olsa. Normalde her gün evden çıkarım.
  • 2 gün galiba

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Efsane konu

• adnansetek kullanıcısına yanıt
    Losersın.

• İnanın beyler. Alt komşumun oğlu otuzlarında ve böyle bir hayat yaşıyor. Adam sadece sabahları ekmek almak için evden çıkıyor.

• 1 ay falan. O da yazın memlekette yapacak hiçbir şey olmadığı ve dışarısı çok sıcak olduğu için. Evde klimayı açıp pc'de takılıyordum, gayet memnudum, bir eksiklik hissetmiyordum.

• Aralıksız 3 4 hafta çıkmadığım bir dönem oldu.

• 2 günü geçmedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Keira-

Bu konu gerçek mi lan
    Evet hatta konuyu açan kişi benim ancak şifreyi ve maili hatırlamadığım için yeni hesap açtım

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-7DF5D07B0

Evet hatta konuyu açan kişi benim ancak şifreyi ve maili hatırlamadığım için yeni hesap açtım

Alıntıları Göster
    Hala evde misin

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-1F943E7C5

Hala evde misin

Alıntıları Göster
    Evet ama artık arada çıkıp geziyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-7DF5D07B0

Evet ama artık arada çıkıp geziyorum

Alıntıları Göster
    İyi hocam sevindim senin adına

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-1F943E7C5

İyi hocam sevindim senin adına

Alıntıları Göster
    teşekkür ederim hocam, zor zamanlardı bazen hiç düzelmeyeceğim sanıyordum fakat insan yaşlanıp olgunlaştıkça geçmişe bakıp ozamanlar ne kadar saçma şeyleri kafaya takıyormuşum hayat bunları dert etmek için çok kısaymış meğerse diye düşünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7DF5D07B0 -- 24 Şubat 2020; 11:39:25 >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.