Yahu evde bilgisayar başında dura dura manyak oldum iyice.Hazır tatil gelmişken dışarı çıkayım diyorum ama çarşıya gidip geri geliyorum en fazla Yapacak bişey yok.Siz dışarı çıktığınızda napıyorsunuz? Arkadaşımda yok öyle pek fazla.Sinemaya gittim geçende stres atmak için dahada streslendim adam gibi filmde yok.Ee napılır ki başka
[Deleted by Admins]
Hiç mi arkadaşın yok , illaki vardır ara bir yerlere gidin sohbet edin
O da olmadı Çık dışarı Hava Al , uzun yürüyüşler yap
İnternet kafeye git
Ben arkadaşlarımla buluşur, gezer tozarım.
Sen de arkadaş edinmeye bak.
yemek
Sabah 5'te kalk önce bi koş güzelce 1 saat falan.Sonra dön eve bi duş al kahvaltı et. Saat 12 gibi bikaç arkadaşını ayart -mutlaka arkadaşın vardır- çıkın dışarı en kötü ihtimal bi AVM'ye gidin gezin. Sevgilin varsa onla çık gez. Zaten insan dışarı ne diye çıkarki; ya işe,okula gitmek için,ya da gezmek için...
quote:
Orijinalden alıntı: bilm-i yorum
Sabah 5'te kalk önce bi koş güzelce 1 saat falan.Sonra dön eve bi duş al kahvaltı et. Saat 12 gibi bikaç arkadaşını ayart -mutlaka arkadaşın vardır- çıkın dışarı en kötü ihtimal bi AVM'ye gidin gezin. Sevgilin varsa onla çık gez. Zaten insan dışarı ne diye çıkarki; ya işe,okula gitmek için,ya da gezmek için...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme