Şimdi Ara

Evden Kaçıcam Allah İçin Yardım (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Neyini anlayacağız bu durumun daha yaşın 16 hadi kaçtın diyelim ömür boyu ne yapacaksın otel de mi çalışacaksın ? Sen bu saçma düşünceden kurtul burada sana konuşan abilerinin lafını dinle yoksa bozuk para gibi harcarlar seni çok pişman olursun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim çok pişman olursun sonra. Öyle ben çalışırim kendime bakarım. Okurum da. Bir de yurtdışına giderim demekle olmuyor. Hayat zor. Bak ben üniversite öğrencisiyim. Sırf zorluklar yüzünden ailemle beraber kaldım ve hep sukrediyorum. Bak bir hasta oldum iki hafta yattım evde. Kimim kimsem olmasa kim bakacakti en basitinden. Yemeğin , barınman falan filan. Bu işler boş işler. Şimdi içinde bir asilik var. Anlıyorum. Ama yapma saçma bir şey. Üzülürsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: sineask44

haklısın doğru söylüyorsn ama artık dayanamıyorum kimse beni anlamıyo. Zaten sıkıntı yok kardeşim bizde harcandıracak para yok

Baştan baktım yorumlara ne derdini söylemişsin ne de milletim öğütlerini dinlemişsin. Yaşın kaç başın kaç senin daha. Kaçsan ne yapacaksın ? Dışarı da hayat o izlediğin amerikan ergen dizilerindeki gibi değil aslanım hele hele Tr de hiç değil. Çiğ süt emmiş ciğersizler o kadar çok ki memlekette seni daha ne oldu demeden harcarlar
    Hiç farkında bile olmazsın sonra vah tüh ben ne yaptım dersin ama iş işten geçmiş olur. Böyle klavye başında ahkam kesip millete laf vereceğine ailene kendine yararlı olacak işler düşün. Bi kendine gel.

• Sen 16 yasinda tek basina gidip izmir e hayat kurcan ha?Bre subyan aklini basina al.Kendini bir anda travesti olarak bulabilirsin.Yalniz kizlar kotu yola dusmuyor.Sana tavsiyem adam akilli okulunu oku.Sonra unv yi kazan nereye gidiyorsan git.

• İzmirde nasıl iş bulacaksın sanki çok iş var.Sokakta yatarsın başına herşey gelir.Erkek falan demezler tecavüz bile ederler.Büyükşehirlerde her türlü pislik bol bol var.
  • 16 yaşında izmirde iş bulmasını geçtim, birde amsterdan mal getirip satacakmış
  • Evden kaçmak sıkıntı değil kaçarsın bende kaçarım o da kaçar. Ama evden kaçtığında ne yapacaksın işe girip çalışacak mısın farklı şeyler mi yapacaksın Amsterdam dan mal getirip satacak mısın bunları kafanda kurmuşsundur ama sadece bunları kurdun. Ben 20 yaşındayım lise 1 terk ve küçük yaşlarda çalışmanın ne olduğuyla tanıştım şimdi dışarıdan liseyi bitirmek için uğraşıyorum KPSS ye girip kendimi denemek istiyorum motorum, param var ve babamın arabasını istediğim zaman kullanıyorum, izmirde yaşıyorum. Şimdi sen evden kaçacaksın izmire geleceksin muhtelemen yaz olduğu için Park'ta yada buna benzer bir yerde mutlaka polis denk gelecektir kimlik sorgulama yapacaktır. Diyelim ki denk gelmedi polis bakmadı. Nerede çalışacaksın şahsen ben işe almam seni abinle babanla tanışmak isterim nerede kaldığını adres felan sorarım ( soracaklardırda) evden kaçtım diyemezsin bilirsin adam uğraşmak istemez işe de almaz girmek için yalan söylersin. Otelde çalışman için senden mutlaka güven isterler adam nerden bilsin senin oteldeki müşterinin cüzdanını almayacağını. Çalışmanı geçtik. Gelelim Amsterdam'a ordan mal getirmeni etmeni herşeyi geçtim mal izmirde elinde. Ben şahsen izmirde başka rakip istemem kim ister ki ekmeğinden pay vermek ? Hadi verdi bi şekilde diyelim alıcı potansiyelin nerde ? Elin ayağın düzgünse yani karşıdan bakıldığında polislere kuşku uyandırmayacak tip varsa ve soğuk kanlı olabilirsen seni torbacı abilerin sevkiyatçı yapar sonra o abilerin küçük bi yanlışını görünce verir eline 500 tl 100 gr da malı şuraya götür derler sen daha nerden gidiyim diye düşünürken sivil polis amcan seni takibe çoktan almıştır bile sonra tabi mahkemedir o dur bu dur çocuk ıslah evini boylarsın 4-5 sene paşa paşa her türlü pisliğin içinde taciz hatta tecavüze uğrarsın milletin yatağını toplar yerleri yalarsın ananın babanın evinde göz ucuyla bakmadığın şeyleri seve seve yaparsın. Kaçma demiyorum kaç ama önünde ADAM gibi bi hayal olsun ve bu doğrultuda koş. Izmirde pislik yok değil çok var EZERLER adamı. Dediklerimi nasıl anlarsan anla umrumda olmaz ananla baban düşünsün seni.

• kardeşim mesajda dediğim gibi okulunu düşün herkesin dediğine katılıyorum ulusal kanalda gösterilmiyor olabilir ama inan izmirdeki pislik öyle az buz değil ve dedikleri gibi öyle bi harcarlar ki harcandığını anlamazsın eğer buraların yerlissi değilsen tanıdığın kimse yoksa kendine iki kat dikkat etmen gerekir polis molis kurtarmaz seni he iki sene dişini sıkıp ünide kaçarsan orası ayrı ama gelirsen en fazla alaçatıda bi barda veya otelde çalışcaksın sonrası yine meçhul

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi askur -- 25 Temmuz 2014; 14:39:32 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.