Şimdi Ara

Evden Kaçıcam Allah İçin Yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar doğru düzgün cevaplar atın kötü cevapları kendinize saklayın . !

Ben 16 yaşımdayım malatyada yaşıyorum. Şu an istanbuldayım ve haftaya izmire gideceğim. İzmirde kaçmayı düşünüyorum fakat param felan hiç bir şeyim yok. Bi arkadaş (forumda) otelde çalışabilirsin dedi ama yaşım 16 beni alırlarmı. Parası felan ne kadar bi yardımcı olun ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Olmaz Olsun -- 24 Temmuz 2014; 20:25:31 >

• up

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Olmaz Olsun -- 24 Temmuz 2014; 20:26:23 >
  • Ben izmirdeyim yas 16 herturlu yardimci olurum kardesim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorunun ne olursa olsun sabır et sonra çok pişman olursun benden söylemesi
  • Paran olsa bile çözüm değil evden kaçmak ama sen bilirsin tabi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RedBearded kullanıcısına yanıt
    kardeşim şimdiye kadar sabrettim zaten. kaderim izmirmiş be kardeşim. şimdi bi iş bulucam biraz çalışıcam sonra amsterdam'dan felan mal getirip satıcam ;) Sorun 2-3 yıl bi iş bulup bide ev tutmam lazım yaşım 16 bana evde vermezler otelde çalışırsam ücretsiz kalabbilirim sanırım.

Up

Yardımcı olun biraz
  • sorununu söyle belki çözmeye çalışırız.Tabiki psikolojik falan ise.
  • _K_A_İ_N_ kullanıcısına yanıt
    psikolojik değil kardeşim. öyle bişede yok çok gittim her hafta gidiyorum zaten iyi yani psikolojik sıkıntım yok tek sıkıntım sinirlenince o adamı yaralıyorum. çok olay oldu berberde felan.
  • Ya git izmire hayatının dersini al evine kedi gibi dön.
  • Prochnow kullanıcısına yanıt
    Hocam siz beni şaka yapıyo sandınız galiba ?
  • Şaka yapıyorsun zaten
  • Prochnow kullanıcısına yanıt
    Nasıl anladığınız önemli değil.
  • Evden kaçma sebebin nedir?
  • prckntr kullanıcısına yanıt
    Çok uzun hikaye hocam ya.
  • Şu an sen lise öğrencisi değil misin? Öyle değilsen bile öyle olman gerekir. Sonrasında ise üniversiteye git. 16 yaşındasın; yok başka şehirde yaşayacağım, yok bir iş bulup çalışacağım, yok ev tutacağım, yok sonra yurt dışına çıkacağım. Hayat senin sandığın gibi ve sandığın kadar basit değil. Harcanırsın. Geç, sorunlarını başka bir şekilde veya daha usturuplu yollarla çöz.
  • Conservator C kullanıcısına yanıt
    haklısın doğru söylüyorsn ama artık dayanamıyorum kimse beni anlamıyo. Zaten sıkıntı yok kardeşim bizde harcandıracak para yok
  • Paradan söz etmemiştim. Seni kast ettim. Maddi olması gerekmez, manevî anlamda daha iyi bir noktada ve konumda olmayabilirsin. Özellikle bu yaşta ve bu konumdayken sen; gözünün yaşına dahi bakmazlar ve arkanda bir destekçin olmadığı için de korkmazlar yaptıklarının sonuçlarından. Daha da güçleneceğini sanma. Ancak daha fazla katılaşırsın. Bu, senin yaşındaki bir çocuğun yetişkin zamanında geçireceği bir yaşantı için iyi sonuçlar doğurmaz. Kiminle ne sorunun varsa bunu daha farklı yollarla çöz. Gitmek istiyorsan da bunun için 2 sene daha bekle.
  • yaşın daha 16 senin ne sorunun var bilmem ama sana cevap yazanları da okudum çokta doğru söylüyorlar harcarlar seni.otel düşünüyorsun ya kolay kolay almazlar reşit değilsin aile izni gerekir yani oteli unut sen.çok kararlı isen kaçmaya 2 yıl bekle derim liseni bitir en azından...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Conservator

Şu an sen lise öğrencisi değil misin? Öyle değilsen bile öyle olman gerekir. Sonrasında ise üniversiteye git. 16 yaşındasın; yok başka şehirde yaşayacağım, yok bir iş bulup çalışacağım, yok ev tutacağım, yok sonra yurt dışına çıkacağım. Hayat senin sandığın gibi ve sandığın kadar basit değil. Harcanırsın. Geç, sorunlarını başka bir şekilde veya daha usturuplu yollarla çöz.

Çok haklı
  • Hiç bir arkadaşım anlamıyor bari siz anlayın be dostlar.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.