Şimdi Ara

Eve gelen misafir alaturka tuvaleti tıkadı kaçtı. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
218
Cevap
34
Favori
14.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu arada bunun intikamını al. O sıçan arkadaşların evine git. Tabi ki çantana naylon poşet, tuvalet kağıdı falan yani tuvaleti tıkayacak birşey koy. Gitmeden bir gün önce tıka basa yemek ye ve eve uğramadan 2 saat önce sinameke çayı ya da musil iç. Kendini hazır hissettiğinde tuvalete git. Tuvaleti yanında getirdiğin şeylerle tıka. Artık gösteri zamanı herşey senin sahne performansına bağlı. He tabi sıçarken, evinde tuvaleti açmaya çalıştığın acı dolu anları düşünerek daha bir azimle sıç. Ha bu arada fazlada zorlama azimle sıçan taşı deler (tıkayalım derken emekler boşa gitmesin). Gösterinin en keyifli anlarını bitirdikten sonra. Zor kısım geldi! Kimse anlamadan evden tüymen lazım. Hemen baybi face takıl ve evden kaç.
    Mission complicated
    THE END
  • quote:

Orijinalden alıntı: marantz

geçen gün iş yerindeki alaturka tuvalett (çömelmeli) birisi bi sıçmış!! aman allahım

arkadaşlar o bir insandan çıkamaz! ilk bana söylediler inanmadım artık o kadar ısrar ettiki arkadaşlar gidip baktım inan kanım dondu

çapı nereden baksan 7-8cm vardı inanamazsınız

2 gün ne yaptıysak gitmedi, sonra temizlikçiler parçalayarak halletmişler

Midem kalktı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: XpressMusic34

Kokusu buraya kadar geldi , ne konuymuş birde tüm mesajları okudum yemek yemeye gidicektim

Neyseki açmışsın geçmiş olsun. Boruyu çatlattıysan işin zor komple su aşağı basar , usta çağırmak zorunda kalırsın , heryeri kırar döker o da.

arkadasların mokla taşı delmeye çalısmıs olabilir. Azimle s*c*n taşı deler hesabı.

burada bir yanlışı düzeltmek istiyorum azimle sıçan değil azimli sıçan olucak

• Vaybe yattım kalktım konu hala güncel Arkadaşlar gözünden kaçan varsa tekrar söylüyorum hayvanlar tuvalet kağıdı ruolosunu sokmuşmu diyim düşürmüşmü bilemedim viledayla ileri geri yapa yapa cehennemin dibine yolladım ne var ne yok Yarın arkadaşa gidiyorum orada kalcam. Bildiğiniz sağlam müshil ilacı varsa adını verin lütfen Akşam yemeğinde müshili boşaltcam yemeğine, tabi eve girmeden aşağıdan su vanalarını kapicam biraz can çekişsin ayı

*dipnot: Çocugun sevgilisinide çağırcam akşam yemek yapcaz gel diye çocugun haberi olmicak Yarın makara var beyler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Se®can -- 17 Kasım 2012; 23:03:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Se®can

Vaybe yattım kalktım konu hala güncel Arkadaşlar gözünden kaçan varsa tekrar söylüyorum hayvanlar tuvalet kağıdı ruolosunu sokmuşmu diyim düşürmüşmü bilemedim viledayla ileri geri yapa yapa cehennemin dibine yolladım ne var ne yok Yarın arkadaşa gidiyorum orada kalcam. Bildiğiniz sağlam müshil ilacı varsa adını verin lütfen Akşam yemeğinde müshili boşaltcam yemeğine, tabi eve girmeden aşağıdan su vanalarını kapicam biraz can çekişsin ayı

*dipnot: Çocugun sevgilisinide çağırcam akşam yemek yapcaz gel diye çocugun haberi olmicak Yarın makara var beyler

Hocam duvardan duvara attım kendimi konuyu okurken sağolasın ne zamandır bu kadar eğlenceli konu çıkmamıştı.

• Bunla aç.

Eve gelen misafir alaturka tuvaleti tıkadı kaçtı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Se®can

Vaybe yattım kalktım konu hala güncel Arkadaşlar gözünden kaçan varsa tekrar söylüyorum hayvanlar tuvalet kağıdı ruolosunu sokmuşmu diyim düşürmüşmü bilemedim viledayla ileri geri yapa yapa cehennemin dibine yolladım ne var ne yok Yarın arkadaşa gidiyorum orada kalcam. Bildiğiniz sağlam müshil ilacı varsa adını verin lütfen Akşam yemeğinde müshili boşaltcam yemeğine, tabi eve girmeden aşağıdan su vanalarını kapicam biraz can çekişsin ayı

Müshil ilacı daha cıvık yapar ishal gibi. Tıkamaz. Şimdiden kuru şeyler ye makarna poğaça falan. Sert kıvamlı olur. Taşı kırarsın.

• forumda amma mok uzmanı varmış ha :)
  • hcl gibi bir asit vardı ama ...
  • Benimde başıma aynısı geldi arkadaş geldi tuvaleti kan gölüne çevirmiş sonrada gelip knka sizin tuvalet tıkandı demişti :D Sokakdan bi uzun bi sopa bulup gider deliğini açmıştım.Ama daha sonra 2 kezde ben tıkamıştım tuveleti :D :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çelişkisiz Çelişkiler -- 17 Kasım 2012; 23:35:10 >

• kötü kokular geliyo konudan. ama çoktan açılmış tuvalet. çöp kovası içinde poşet koy bundan sonra, duvarada kağıt as wc atıklarını çöpe atın diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: t8nx81tn

eski iş yerimizde sahada çalışan salih ustamız vardı. öyle etkili büyük abdest yapardı ki onun ardından en aşağı 3-4 saat kimse tuvaleti kullanmaya cesaret edemezdi. inanılmaz bir koku yayılırdı, manzara iğrenç olurdu, temzilikçiler ekstra mesai yapardı. söylediğine göre daha önce çalıştığı bir yerde tuvaleti öyle tıkamış ki vidanjör bile açamamış. tuvaleti en sonunda beton döküp kapatmışlar, yeni tuvalet yapmışlar.

Gerçekmi lan bu
  • Bende küçükken bi düğün evine gitmiştik aydınlıkevlerde teyzem ve oğluyla.Teyzeme dedim kakam geldi diye..SOnra çıktım müstakil 2 katlı evin üst katına tuvalete bi mıçmışım su döktüm göl oldu sonra alt kata inerken arkadan bi teyzenin sesi tuvaletin ordan geliyordu..Kim tıkadı bu tuvaletiiiiiiii iii iii iii diye...Hemen teyzemin yanına inmiştim sonra giderken teyzeme anlattım oda yarılmıştı gülmekten....Zaten Teyzemlerde kalırken de teyzeoğlu 2 yaş büyük wc kullanıyordu bende lazımlıkla ne zaman o girse önüne otururdum.Birbirimize yemek tarifi verirdik boktan sidikten filan gülmekten karnım ağrırdı...Bu arada yaş 28 bu anlattıklarım 24 yıl filan öncesine aittir en az.
  • o boru kıvrılıyor fazla vurma aşşağıya akar, muhtemelen tuvalet kağıdı attı arkadaşın o yüzden tıkandı. tesisatçı falan çağır açmayı başaramıyorsan.
  • poka gülenin pok kadar aklı yoktur

ama güldüm
  • höstüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: HÜSAMCIK

kötü kokular geliyo konudan. ama çoktan açılmış tuvalet. çöp kovası içinde poşet koy bundan sonra, duvarada kağıt as wc atıklarını çöpe atın diye.

Bunlar atık diyince poşete mıçmasın?

• Tamam.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.