Şimdi Ara

EVE GİDEMİYORUM İstanbul-Balıkesir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İş yerim kapandı ve herhangi bir ödenek alamadığım için ailemin yanına dönmem gerek, istanbul'da kalacak yer sorunu yaşıyorum. Varsa kişisel aracıyla o taraflara giden bana ulaşabilirse çok sevinirim.

(seyahat izni talebime olumsuz döndüler fakat seyahat izni çıksaydı bile herhangi bir otobüs seferi bulunmadığı için zaten gidemezdim.)
    (bu kişinin beni hayrına götürsün anlamında bu konuyu açmıyorum yol masrafında tabi ki destek olacağım.)

eğer konuyu yanlış yere açtıysam doğru yere taşırsanız çok sevinirim.

• bla bla car bakın
  • virüs nedeniyle kapatılmış.
  • Kimse kimseyi şu virüslü ortamda aracına almaz.
    Şahsen ben olsam almazdım
    Tek çare ticari taksi, ne kadar isterler bilemem.
  • Yılmaz1907 kullanıcısına yanıt
    bende öyle düşünüyorum ama öyle bir maddi durumum olsa hemen atlar giderim ya da öyle bir param olsa gitmem kalırım yani karşılayabilirim masraflarımı çaresizce kaldım
  • oikawai O kullanıcısına yanıt
    Zamanlama kötü işte.
    Gerçi senin elinde olan bir durum değil.
    Allah yardımcın olsun.
  • Kredi cekebilirsin veya ailenden biraz borç alacaksın başka çaresi yok .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moueson

Kredi cekebilirsin veya ailenden biraz borç alacaksın başka çaresi yok .
    ailem istanbuldan balıkesire temelli yeni taşındılar tabi doğal olarak büyük bir masraf oldu ve bana gönderebilecekleri bir gelirleri yok. Ben çalıştığım için kendi paramla idare edecektim fakat durum böyle olunca işsiz kaldık dolayısıyla kredide çıkmıyor. Seyahat izni red... telefonum bozulmuştu tam yeni telefon aldım hatta onu bile 2. el aldım önceden de minik bir borç vardı falan yani her şey mi bu kadar zıt gider diyorum artık. Gidip Haluk Levent'e mi yazsam diye düşünmeye başladım
  • Valiliğe ya da belediyeye başvurun. Durumunuzu anlatın. Bir misafirhane ya da öğrenci yurdu ayarlanır bence.
  • hocam başkasının aracıyla gidemiyorsunuz. 1. dereceden akrabalar dışında alamazsınız şehirlerarası yollara. tek şansın var o da tırcılar. gidersin hale tırcılardan rica edersin bu benim muavinim der götürürler onun dışında çıkış yok maalesef.
  • ben de evime dönemiyorum ama ikametgahım benim evimde olmadığı için izin verilmeyeceği söylendi. şu an ikametgah adresimdeyim burada mahsur kaldım ekonomik durum sebebiyle acilen kendi evime dönmem gerekiyor. ikametgahımı değiştiremiyorum mobil imza ile yetkili yer yok kaldığım ilçede. diğer illere geçişim yok. ne yapabilirim acil yardıma ihtiyacım var ? e imza alamıyorum. e imza ile halledebilmem mümkün mü? gitmek istediğim evim nüfusta ikinci adresim olarak kayıtlı.?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.