Şimdi Ara

Eve köpek alıcam tavsiyeleriniz? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
0
Favori
25.469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cepni55

Öyle bir sorun olmaz benim rotweilere de öyle yaptım k9
    Egitim verdim bence öyle yap bak Alman kurdunu Bida düşün
    Çok akıli ve cesurlar

benim için sorun yok . ailem hani alırsan anca ufak tefek bisey al diyor. öyle yok rott muş dobermanmış falan hikaye.. alman kurdu koruyucu köpek olarakmı sınıflandırılıyor? eve gelen kişilere saldırmasında
  • quote:

Orijinalden alıntı: ererden

quote:

Orijinalden alıntı: skllmyh

ilk mesajdada belirttiğim gibi. ailem rottweiler cinsi ve ona yakın türdeki köpekleri istemiyor.
    daha çok yavru süs köpeği düşünüyorum.(terrier,cin aslani,cocker vb.)

ozaman japon pekinesi
     Eve köpek alıcam tavsiyeleriniz?

pekinez barınaklarda oluyormu acaba ?

• quote:

terrier - golden tarzi kopekleri anca eve aldirabiliyorum. onun disinda sevimli ufak , cinsini bilmedigim kopeklerde var hangisini tavsiye edersiniz? doberman falan demeyin alamam

Spanish cocker çok güzel köğektir.Cana yakındır ben 3 tane beslemiştim.Yaklaşık 10 yaşına kadar yaşıyor.Ama evde besliyeceksen çok tüy döker ailenle sorun yaşayabilirsin :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkerr

quote:

terrier - golden tarzi kopekleri anca eve aldirabiliyorum. onun disinda sevimli ufak , cinsini bilmedigim kopeklerde var hangisini tavsiye edersiniz? doberman falan demeyin alamam

Spanish cocker çok güzel köğektir.Cana yakındır ben 3 tane beslemiştim.Yaklaşık 10 yaşına kadar yaşıyor.Ama evde besliyeceksen çok tüy döker ailenle sorun yaşayabilirsin :)

araştırdım ettim ve sanırım King Charles Spaniel'i alacağım

hem şirin hemde tüylerini traş edince pek tüy olacağını sanmıyorum. sıra geldi fiyata tabiki. 800'den 1500 'e kadar fiyatları varmış. açıkçası şoke oldum. durumumuz iyi Allah'a şükür ama önceden terrier besliyodum ozaman 200$ falandı. şimdi aynı köpeğe bakıyorum 500 olmuş.. doların yükselmesinden sanırım.

peki bu King charles'ı ücretsiz veya daha az bi maliyetle almamın imkanı varmı?

•  Eve köpek alıcam tavsiyeleriniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: montana_35

para versen almam
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinoplu2009

koltuktan düşüyordum

• Golden en iyisi
  • Yukarıda ki dünyanın en çirkin köpeği seçilmişti yarışmada

Benim 6 yıldır Golden Retriever cinsi köpeğim var.Eğer evde bakacaksan sana en uygun cins o olur diye düşünüyorum

Havlamasını bile duyamasın çok sabırlı ve akıllı bir hayvandır...

• arkiler rot yavruları var elimde 3 dişi 2 erkek eyitimden döndüler 4 aylıklar isteyen
  • quote:

Orijinalden alıntı: cepni55

Arkadaş bak ne olursa olsun cocker alma çok içine kapanık onla hep oynaman gerek
    Bizim arkide vardı 3 ay sonra sıkıntıdan koltuk derisini yedi
    al
    Alman kurdu al derim ama senin korunmaya ihtiyacın yok
    Çünkü sitede oturuyorsun rot alma derim biraz yabancılara saldırgan
    Ama hiç havlamaz bence en iyi golden hem insanlarıda korkutmaz
    Bence 4aylıken al 1 ay sev oyna alışsın size oldumu 5 aylık
    bence sora 4 aylık bir egitime ver oldu sana 8 aylık köpek
    Zaten bu yaşta ergenliği girmiş olur bence böyle yap

Senin arkadasinın köpeğinde sorun varmış herhalde bende de cocker var hiç öyle bir sey olmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: montana_35

Yukarıda ki dünyanın en çirkin köpeği seçilmişti yarışmada

Benim 6 yıldır Golden Retriever cinsi köpeğim var.Eğer evde bakacaksan sana en uygun cins o olur diye düşünüyorum

Havlamasını bile duyamasın çok sabırlı ve akıllı bir hayvandır...

Golden çok tüy döküyomuş sanırsam. yani mesela koltuğa çıksın direk belli olurmuş. biz biraz pinpirikli bi aileyizde mesel King Charles alsam tüylerini traş ettiridimde golden'da yakışmaz

tüy sorunu olmasa alacğım ilk köpek golden olurdu. ama büyüdüğünde ev için uygun olmuyormuş. bahçeli bi evimiz yok sitede kalıyoruz. havlaması falan sorun yaratırmı ? ve fiyatı aşağı yukarı ne kadar ?

• Bana hediye gelmişti fiyatını bilniyorum.Tüyleri uzun olduğu için haklısın bakımı evde zor oluyor havlaması hiç yok.Ne cins alırsan al çocugun gibi olacak yagmur çamur demeden tuvalet ıhtıyacı ıcın dısarı cıkartacaksın.Aslında tüm köpekler için en ideali bahçeli ev.King charles ile ilgili bir bilgim yok.
  • Golden i bahcesiz eve almayın yazık hayvana
  • arkadaslar haftaya dogum günüm var büyük ihtimal bizimkiler kopek alicak King Charles'ta hemfikirmiyiz? ev icin uygunmudur? 600 TL ye buldum indirtebildigim kadar indiricem.
  • Ev içinde ne tür bi tür köpek alıncağını bilemem ama dışarıda beslemek için Alman Çoban Köpeği (Alman Kurdu) idel dir.

• Aldın mı köpeği merak ettim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: İnsanoğluinsan

Aldın mı köpeği merak ettim?

hocam king charles sordurduk 1000 TL'den başlıyor dediler. fakat sanırım cocker alıcam. Köpek almak kolay da. sonrası zor. o yüzden iyi düşünüyorum. eskidende köpek almıştık fakat 1 hevesmiş 1 ay sonra atın şunu evden diyesim gelmişti.

genede tavsiyelerimi aldım. spanish pahalı olduğu için cocker da karar verdim. gerçekten bakabileceğimi düşünürsem alacağım. dediğim gibi almak çok kolayda sonrası zor.
  • quote:

quote:

hocam king charles sordurduk 1000 TL'den başlıyor dediler. fakat sanırım cocker alıcam. Köpek almak kolay da. sonrası zor. o yüzden iyi düşünüyorum. eskidende köpek almıştık fakat 1 hevesmiş 1 ay sonra atın şunu evden diyesim gelmişti.

genede tavsiyelerimi aldım. spanish pahalı olduğu için cocker da karar verdim. gerçekten bakabileceğimi düşünürsem alacağım. dediğim gibi almak çok kolayda sonrası zor.

Düşünceli olman çok güzel.Aslında barınaktan baksan en güzeli ama senin biraz aile bakımından kuralların varmış tüy dökmesi tuvalet eğitimi filan barınaktan sahipleneceğin köpeğinde bunlara uyup uymayacağını bilmek zor olur herhalde.

Herneyse cocker güzel bir köpeğe benziyor internetten baktım biraz senin istediğin gibi eğitilme özelliğide güçlüymüş.
    Ama ben seni fiyatının ne kadar olduğunu bilmiyerek jack russel terirer öneriyorum.Cocker'da kararını vermiş gibisin ama bence dediğimide araştır.
    Hem çok zekilerdir,hem tüyleri öyle uzun olmadığı için tüy dökme durumları çok yoktur(dikkat edersen tabi) ve boyutuda küçük olduğu için tam ev köpeğidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İnsanoğluinsan -- 29 Ağustos 2011; 19:00:41 >

• quote:

quote:

quote:

Düşünceli olman çok güzel.Aslında barınaktan baksan en güzeli ama senin biraz aile bakımından kuralların varmış tüy dökmesi tuvalet eğitimi filan barınaktan sahipleneceğin köpeğinde bunlara uyup uymayacağını bilmek zor olur herhalde.

Herneyse cocker güzel bir köpeğe benziyor internetten baktım biraz senin istediğin gibi eğitilme özelliğide güçlüymüş.
    Ama ben seni fiyatının ne kadar olduğunu bilmiyerek jack russel terirer öneriyorum.Cocker'da kararını vermiş gibisin ama bence dediğimide araştır.
    Hem çok zekilerdir,hem tüyleri öyle uzun olmadığı için tüy dökme durumları çok yoktur(dikkat edersen tabi) ve boyutuda küçük olduğu için tam ev köpeğidir.

jack russell'a da baktım. gayet otoriteli sahibini koruyan bir köpekmiş okuduklarıma göre. fotoğraflarını aileme de gösterdimde cocker biraz daha uysal geldi sanırım onlara.
    ailemle kaldığım için hepimizin fikri daha önemli doğruyu söylemek gerekirse sürekli ben olamayacağım yanında. yeri gelicek annem yeri gelicek babam bakacak. o yüzden hepimizin tercih ettiği bir köpek olmalı. yarın doğum günüm belki elinde cockerla gelirler

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.