terrier - golden tarzi kopekleri anca eve aldirabiliyorum. onun disinda sevimli ufak , cinsini bilmedigim kopeklerde var hangisini tavsiye edersiniz? doberman falan demeyin alamam
Spanish cocker
çin aslanı
dogo argentino
Kangal
saint bernard
@Quaker
cocker hoşuma gitti tabi bi de bakmak lazım. tüyü ne kadar sıklıkla dökülür tuvalet eğitimini kaç günde öğrenir vs..
biraz kararsız kaldım
Jack Russel al. Çok akıllı oyuncu sahibine alışırsa her dediğini yapan ve çok korumacı bir köpek. Tuvalet eğitimini sadece 1 haftada kendim verdim, yanlış bir yere tuvalet yaptığında kemik krakerlerden vermeyip doğru yer olan tuvaletimize yaptığında ödüllendirdim 1.5 yıldır başka yere yapmadı. http://www.dailymail.co.uk/news/article-452184/Tiny-terrier-sacrifices-life-save-children-pitbulls.html bak bu kadar da cesur ve sadık bir köpek.
ve bu kadar da asil.
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
@yagmur adam
tesekkürler hocam umarım dediğiniz gibidir. iyi araştırma yapmalıyım çünkü aldıktan sonra geri vermek istemiyorum. aileminde alışması gerek. özelikle tuvalet konusu çok önemli.
quote:
Orijinalden alıntı: _ALCHEMIST_
çin aslanı
+2
bu kadar akıllı koruma ıc gdusu yuksek ve guclu bır kopek yok.kesınlıkle rot derım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vvassabi -- 9 Ağustos 2011; 20:00:05 >
labrador süper köpektir oyuncu falan
Hiç düşünmeden.
chow chow (çin aslanı)
ilk mesajdada belirttiğim gibi. ailem rottweiler cinsi ve ona yakın türdeki köpekleri istemiyor. daha çok yavru süs köpeği düşünüyorum.(terrier,cin aslani,cocker vb.)