arkadaşlar ünide eve çıkıcam ve bir köpek sahiplenmek istiyorum köpeği parayla mı alayım veya ne tür alayım çok amatörüm kolay bir cins olsun istiyorum fikriniz var mı ? |
ilk kez evde köpek besliyecem tavsiyeniz var mı?
-
-
yaz kış köpegin işemesi sıçması gerekecek yada tatile gidicen hayvanı istemicekler bazı ortamlarda awm vs. napıcan... evde kimse olmayınca ne olucak... hayvan basladı havlamaya napıcan hepsini hesapladın mı?
-
evet çok ciddi sorular doğru diyorsunuz hesaplamadım ama insanlar nasıl besliyor? mesela evde kimse olmayınca nasıl olacak bunu insanlar nasıl çözüyor?
-
Benim kedim var evde kimse olmayınca uyuyor sürekli
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Zengin değilsen hiç bulaşma o işe. Fakir misin
-
ya bende kedilerden nefret ediyorum dışardaki kedileri ne zaman yedirsem tırmık attılar kedilerle aram kötü. en son bir kediye gidip marketten salam aldım yedi yedi sonunda tırmık attı o günden beri kedilere ön yargılıyım.
-
Benim ki çok sakin ya hiç tırmalamaz bazen hafifçe ısırıyor 6 aylık zaten daha
Muhabbet kuşu alın hocam taşıması kolay akıllı sevecan ama narin güzel hayvanlar bende besliyorum mavi beyaz mutasyonlarını üretip genetik çaprazlanmasını raporlayacağım
kuş ne hocam ben köpekle birlikte koşuya çıkarım gezerim spor olur falan diye de köpek istiyorum. kuşa tasma takıp gezdirsem hoş durmaz.
-
Köpek fazla sorumluluk istiyor hocam
Tavsiye etmiyorum
Sokağa atarak çözüyor şeref fukaraları. Ben şerefli adamım diyorsan iyi düşün, yok öbür türlüyse al hiç düşünme. Sıkılınca götürür bir yerde bırakırsın.
-
Yoo asla üni şehrimden ayrılınca da bizim müstakil Bahçeli evimiz var ben oraya taşınıcam oda benle gelicek. Tek düşüncem havlarsa komşular ne yapar ve ben akşam öğrencisiyim ben dersteyken evde ne yapar diye düşünüyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hayvan beslemek boş iş belki yalnızlık için kedi beslenebilir. onun dışında tavuk besle daha iyi kesip yersin
-
Köpek apartman dairesinde beslenmeye uygun değil malesef. Bahçeli evin olsa neyse de köpek sıkılır ev içinde sürekli gezdirmen gerekir ayrıca sen derste oldugun zamanlar köpek tek başına evde kalamaz ortalığı dağıtır .ayrıca surekli ses yapar komşulardan şikayet gelebilir. Eğer çok hayvan beslemek istiyorsan başka bir hayvan düşün .
Alacağın köpeği iyi araştır o zaman. Bizim yeğen besliyor mesela, gereksiz havlaması yok. Tüy dökmüyor ama bahçede olmaz. Evde olmayınca ilk başlarda ağlıyor tabi ki ama sonradan alışıyor. Onu dert etme. Ama dediğim gibi alacağın köpeği çok iyi araştır. Hatta sana şunu diyeyim, akıllı bir köpeği bana birisi yılda bir hafta bıraksa zevkle bakarım ama sürekli bakmayı istemem. Mesuliyeti çok. İmkanın varsa sen de birinden köpek alıp dene.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-31EBF3EDDevet çok ciddi sorular doğru diyorsunuz hesaplamadım ama insanlar nasıl besliyor? mesela evde kimse olmayınca nasıl olacak bunu insanlar nasıl çözüyor?
Havlıyorsa çözemiyor. Komşularla kavga ediyor, mahkemelik oluyor vs. Köpek dediğin hayvan evin içinde olmaz. Biraz şu hayvanlara da acıyın. Sen dışarı çıkınca çıkıcak, sen tasmayı nereye çekersen oraya gidecek, evde havlayacak kızacaksın, koltuğu ısıracak kızacaksın, seninle beraber bir insan gibi yaşamasını bekleyeceksin, belki yaşayacak ama o bi insan değil köpek. Hayvanseverim diyip de evde köpek besleyeni anlamıyorum hadi kedi olsa bir yere kadar olabilir. O da bir canlı, kendi türüyle koşmak, oynamak, çiftleşmek, sosyalleşmek ister. Bana göre evde beslenen bütün köpekler arkadaşlık kölesinden başka bişey değil.
-
Şöyle günde 4 saat dersim olsa ki akşamcıyım derslere akşam gidicem öğle vakti bolca vakit geçiririm yürüyüşe koşuya çıkarırım falan diye düşünüyorum alışamaz mı acaba?
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-31EBF3EDDŞöyle günde 4 saat dersim olsa ki akşamcıyım derslere akşam gidicem öğle vakti bolca vakit geçiririm yürüyüşe koşuya çıkarırım falan diye düşünüyorum alışamaz mı acaba?
O hayvan apartman dairesinde mutlu olmaz bahçe lazım . Hadi alistirdin diyelim bu sefer havlama sorunu var komşuları rahatsız edebilir.
Köy ortamında falan beslenir de şehir de zor.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
yaz kış köpegin işemesi sıçması gerekecek yada tatile gidicen hayvanı istemicekler bazı ortamlarda awm vs. napıcan... evde kimse olmayınca ne olucak... hayvan basladı havlamaya napıcan hepsini hesapladın mı? |
Benzer içerikler
- gaviscon şurup kullananlar
- the north face orjinal olduğunu nasıl anlarız
- kertenkele insana zarar verir mi
- hıçkıra hıçkıra ağlatan şarkılar
- kilo aldıran iğne
- kasım indirimleri ne zaman
- yeşil nasim
- telegram indirim kanalları
- elektrikli bebek arabası
- türk çay emojisi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X