Şimdi Ara

Beyler evde eski lamba buldum değerlimidir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evin bodrumunda bi lamba buldum değerlimidir bilenler varmı? İnternetten biraz araştırdım ama ne marka ne model çıkıyo

Beyler evde eski lamba buldum değerlimidir ?

• değerli olsa ne kadar değerli olcak allanısen.. ovala belki cin çıkar..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam en fazla 20 seneliktir. Onun radyosuda olmasi lazım. 100 tl etmez.

• TeslanınKalfası kullanıcısına yanıt

Hocam bende biliyorum fazla bişey etmiceğinide merak ettim etrafta antikacıda yok , zaten ne kadar olursa olsun satmam dedemden hatıra Beyler evde eski lamba buldum değerlimidir ? 

• gunem82 kullanıcısına yanıt

Olsun be maneviyatı yeter Beyler evde eski lamba buldum değerlimidir ? 

• 15-20 yıl evvelki fenerli radyo. Çalışır durumdaysa max 50 TL eder.

• sana göre eski tabi sevgili 2010 lu kardeşim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 5 lira vereyim kargo senden.

• Ben satın alabilirim aslında wifi var mı

• 60liı yılların paraları 10tl ediyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: vendetta1.6

Ben satın alabilirim aslında wifi var mı

bir adam vardiiii, cani sikilaaan, cani sikilaaan, cani sikilaaan

turkcell im geldiii, im sıkıntı bitti, turkcell im neymiş? cep internetiymiş

hocam artık cep telefonuna internet devri başladı sende dene

• Pekde yeni değil aslında dedem 60,larda almanyada çalışıyordu o zamandan kaldığını düşünüyorum pek kullanılmamış o yüzden yeni gözüküyor

• Reis ne 2010 u 2016'lıyım ben

• 87 doğumlu biri olarak bu radyolu ışıldağı hatırladım. 90 lı yıllarda meşhurdu bu aletler. Herkeste vardı o dönem.

• quote:

Orijinalden alıntı: Technotronic

87 doğumlu biri olarak bu radyolu ışıldağı hatırladım. 90 lı yıllarda meşhurdu bu aletler. Herkeste vardı o dönem.

Çünkü ihlas pazarlamanın yayın organı olan türkiye gazetesi kuponla dağıtıyordu herkese o yüzden :))) Yurtdışında ne görse getirip satıyodu adamlar... günümüzde bile hala çinde ucuza su arıtma cihazı yaptırıp millete döşemeye çalışıyorlar... manyak paralar kazanıyorlar...

Heey gidi günler hey... bir dönem kuponla evini düzdü bu millet.

Müzik setleri, radyolar televizyonlar her türlü elektronik aletler, ansiklopediler, örtüler, mutfak aletleri özellikle porselen tabak almayan yoktur gazeteden. Şu anda hepsiburada trendyol neyse gazetelerde öyleydi doksanlı yıllarda.. aylarca süren hatta seneyi deviren kupon serileri vardı...

Yine türkiye gazetesinin kuponla herkese sattığı bisan bisikletler hala yollarda mutlaka denk gelirsiniz. Çelik kadrolu bisan marka bisikletlere..

Önemli kuponların ya da telafi kuponlarının olduğu günlerde sabah 7de açtığımız dükkanın önünde millet saat 6da kuyruğa girmiş olurdu gazete kapabilmek için..

Bir çok ev ve işyerine vestel akai 37 ekran renkli televizyon bile kupon sayesinde girdi... O televizyonu hala görüyorum bazı işyerlerinde.... nerde görsem tanırım

Edit : ben de ilk telefonum nokia 3310'u kuponla almıştım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CihangirCanavarı -- 31 Aralık 2020; 2:15:15 >

• Vay arkadaş çocukluğum gözümün önüne geldi. Buna ışıldak diyorduk. Tek yanma,çift yanma,sinyal şeklinde yanma. Yuvarlak bölümde fener vardı hatta siren moduda vardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnurFB1453 -- 31 Aralık 2020; 2:20:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CihangirCanavarı

Çünkü ihlas pazarlamanın yayın organı olan türkiye gazetesi kuponla dağıtıyordu herkese o yüzden :))) Yurtdışında ne görse getirip satıyodu adamlar... günümüzde bile hala çinde ucuza su arıtma cihazı yaptırıp millete döşemeye çalışıyorlar... manyak paralar kazanıyorlar...

Heey gidi günler hey... bir dönem kuponla evini düzdü bu millet.

Müzik setleri, radyolar televizyonlar her türlü elektronik aletler, ansiklopediler, örtüler, mutfak aletleri özellikle porselen tabak almayan yoktur gazeteden. Şu anda hepsiburada trendyol neyse gazetelerde öyleydi doksanlı yıllarda.. aylarca süren hatta seneyi deviren kupon serileri vardı...

Yine türkiye gazetesinin kuponla herkese sattığı bisan bisikletler hala yollarda mutlaka denk gelirsiniz. Çelik kadrolu bisan marka bisikletlere..

Önemli kuponların ya da telafi kuponlarının olduğu günlerde sabah 7de açtığımız dükkanın önünde millet saat 6da kuyruğa girmiş olurdu gazete kapabilmek için..

Bir çok ev ve işyerine vestel akai 37 ekran renkli televizyon bile kupon sayesinde girdi... O televizyonu hala görüyorum bazı işyerlerinde.... nerde görsem tanırım

Edit : ben de ilk telefonum nokia 3310'u kuponla almıştım

Alıntıları Göster
    Vaybe

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• harbiden bu lambadan gormeyen nesil mi var forumda?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.