Şimdi Ara

Sokaktan yavru kedi alacağım acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün yolda yürürken 4 tane yavru kedi gördüm anneleriyle beraber.Anneleri çok canayakın. sevdim su verdim. Kuru mama aldım. Kuru mama yiyecek büyüklüğe gelmiş yavrular. 4 tane var. Ailemi 1 tane almaya ikna edebildim. Ama istanbulda kış şartları. 1 ini kurtarırsam diğer 3 ü ölecek. Diğerlerinin suçu ne olacak bu bir. İkincisi kardeşlerinden ve annelerinden ayırmış olacağım. Onu da istemiyorum. Haftada 1 falan ailesine götürsem nasıl olur yani ne yapmalıyım ?

• Biraz saçmaladın derim. Öncelikle kedi bakımı hakkında neler biliyorsun, bunları sorgula. Aldıktan sonra zamanla öğrenmeye çalışma, öğrendikten sonra bir kedi sahibi ol. Bunun gibi sayfalara mesaj atıp kediler için bir birer sahiplendirme ilanı açtırabilirsin. Kedi seviyorsun diye bir kediyi direkt ev ortamına almak zorunda değilsin. Uzun süre bakabilecek olman önemli. Kediler mekan odaklı hayvanlardır, sürekli mekan değiştirirlerse psikolojik anlamda kötü etkilenirler. En az senin kadar ailen de bu kediye ya da bir kediye karşı ilgili ve bilgili olmak zorunda. Sokaktaki hayvanlarla da ilgileniyor olabilirsin.

• bakabiliyorsan sokakta bak.
  • Sokakta kalan hayvanlara ölecek gözüyle bakmayın lütfen. Onlar zor şartlarda yaşabilecek kadar dayanıklı ve savunmalı canlılardır. Ev kedileri bile sokak şartlarına kolaylıkla uyum sağlayabiliyorlar. Kaldıki sokakta büyümüş kediler doğuştan beri alışık buna... Sırf acıdığın için hayvan beslenmez, kedi köpek sahiplenmek yuvadan evlat edinmek gibidir, hiç büyümeyen bir çocuğu evlat edineceksin ve ailenin tüm fertlerinin onu en az senin kadat sevmesi lazım... Özellikle annen... Sen evde yokken o ilgilenecek, vakit geçirecek onunla, yemeğini hazırlayacak...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ölmezler o nerden çıktı, hayvanlar zaten sokakta yaşamaya uyumlular. annelerinden ayırma onları dışarıda hepsini besle böylelikle daha iyi olur.
  • Tamam çok teşekkür ederim yorumlar için. İnternetteki vidyolar yardımıyla bir kedi evi yapıp bulundukları yerde onlara yardım edeceğim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MUHABBET KUŞU ACİL YARDIM !!!
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.