Şimdi Ara

Sibirya kurdu almayı düşünüyorum, önerileriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
3.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler sibirya kurdu almayı düşünüyorum, İzmir sıcak baya bunun yüzünden korkum var. Alman kurdu bulamadım, sibirya kurdu varmış alacagım yerde. Ne yapmalıyım???

• Rottweiler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FaLkenAuGe -- 24 Temmuz 2009; 1:15:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaLkenAuGe

Rottweiler

Doberman gibi sert bi hayvan olduğunu duydum
  • Alman kurdu almaktan vazgeçip sibirya kurdu alma zaten.Aralarında uçurum var.Ya bekleyip alman kurdu al ama bahçen varsa tabii...
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeRHaS

Alman kurdu almaktan vazgeçip sibirya kurdu alma zaten.Aralarında uçurum var.Ya bekleyip alman kurdu al ama bahçen varsa tabii...

Bahçem var, evimiz bahçeli geniş bir bahçe köpek rahat edebilir ;) İşte o konuda kararsızım, alacağımız yerde Alman Kurdu olmuycakmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: ClemeNthá

quote:

Rottweiler

Ne yazık ki bu önyargının oluşmasının tek sebebi medya. Agresiflik oranının büyük köpeklerden küçük köpeklere gidildikçe arttığını biliyor muydunuz ? :)

Mesela Terrier cinsi bir köpek, normal şartlar altında birçok iri cüsseli köpekten çok daha agresif ve saldırgan olabilir. Kısacası köpeklerin boyutlarına, dişlerinin keskinliğine ya da herhangi bir dış görünüş özelliğine baktığınız zaman karakteriyle ilgili yargıda bulunmak çok yanlış olur.

Ve şu da unutulmamalıdır ki: "Her köpek, sahibinin karakterini taşır."

• quote:

Orijinalden alıntı: TheRooB

quote:

quote:

Rottweiler

Ne yazık ki bu önyargının oluşmasının tek sebebi medya. Agresiflik oranının büyük köpeklerden küçük köpeklere gidildikçe arttığını biliyor muydunuz ? :)

Mesela Terrier cinsi bir köpek, normal şartlar altında birçok iri cüsseli köpekten çok daha agresif ve saldırgan olabilir. Kısacası köpeklerin boyutlarına, dişlerinin keskinliğine ya da herhangi bir dış görünüş özelliğine baktığınız zaman karakteriyle ilgili yargıda bulunmak çok yanlış olur.

Ve şu da unutulmamalıdır ki: "Her köpek, sahibinin karakterini taşır."

Umarım dediğiniz gibidir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Beyler sibirya kurdu almayı düşünüyorum, İzmir sıcak baya bunun yüzünden korkum var. Alman kurdu bulamadım, sibirya kurdu varmış alacagım yerde. Ne yapmalıyım???

Alman kurdu mu bulamadın?Piyasada sürüsüyle var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ata

quote:

Beyler sibirya kurdu almayı düşünüyorum, İzmir sıcak baya bunun yüzünden korkum var. Alman kurdu bulamadım, sibirya kurdu varmış alacagım yerde. Ne yapmalıyım???

Alman kurdu mu bulamadın?Piyasada sürüsüyle var

Araştırıcam daha fakat yardıma ihtiyacım var İzmirde olan veya satan bir yer varsa benimle iletişime geçerse çok sevinirim

• Sahibinden.com da aratıp bulabilirsin :)
  • İzmirde sibirya kurdu beslemek o hayvana işkenceden başka birşey olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RespecT

İzmirde sibirya kurdu beslemek o hayvana işkenceden başka birşey olmaz.

Kesinlikle katılıyorum.
  • İzmirde sibirya kurdu alırsanız o hayvanda körlükten ölüme kadar bir sürü sorunla karşılaşırsınız.Madem bahçeniz var Rottweiller,Mastiff gibi türler düşünebilirsiniz.Birkaç yer önerebilirim pm atarsanız
  • quote:

Orijinalden alıntı: mayklhac

İzmirde sibirya kurdu alırsanız o hayvanda körlükten ölüme kadar bir sürü sorunla karşılaşırsınız.Madem bahçeniz var Rottweiller,Mastiff gibi türler düşünebilirsiniz.Birkaç yer önerebilirim pm atarsanız

Körlük ve ölüm mü?
  • açk ve sibirya kurdu karakter olarak çok farklılar.sibirya kurdu asi olur.sözünü dinlemeyebilir her zaman.tasmasını bıraksan kaçar gider.ama açk ayrı bir olay.fiyat olarak da 2 katı zaten sibiryanın.o türü sırf görüntü için alıyorlar.yazın bahçede durmaz sibirya.soğuk alan lazım ona yazıktır o memlekette bakılmaz.
  • quote:

quote:

İzmirde sibirya kurdu alırsanız o hayvanda körlükten ölüme kadar bir sürü sorunla karşılaşırsınız.Madem bahçeniz var Rottweiller,Mastiff gibi türler düşünebilirsiniz.Birkaç yer önerebilirim pm atarsanız

Körlük ve ölüm mü?

en kötü ihtimalleri söyledim kardeşim.
  • quote:

quote:

quote:

Körlük ve ölüm mü?

en kötü ihtimalleri söyledim kardeşim.

Tamam da hayvna durduk yere nasıl kör olur ya da ölür?

• bizzat yaşadım eğer İzmirdeyseniz görerek inanmanızı tavsiye ederim.Ege Serbest Bölge yan tarafında yeni bir inşaat var ve oraya zincirlenmiş bir Sibirya Kurdu.Sahipleri ile tartışarak çoğu zaman yanına gidiyordum.İzmir sıcağında güneş altına zincirlenip bağlanan köpek gayet sağlıklı iken 4 ay sonra kör oldu.Doğal olarak -30 -40 derecede yaşamaya alışmış bu hayvanlar.İzmir hayvanat bahçesine bir kutup ayısı görebilir misiniz?Yaşamaz...
  • @mayklhac

Sürekli güneş altında kalan her canlıda benzeri sorunlar yaşanması doğaldır.Ama, veteriner hekim tarafından gerekli kontroller yapılmadan köpeğin kör olmasını direkt olarak havanın sıcaklığına bağlamakta mümkün değildir.Belkide köpeğe verilen bir yiyecek buna neden olmuştur.Diğer yandan İzmir'den daha sıcak yerlerde de Husky yaşar.Benim vardı.Ha çok mu rahattı?Hayır.Köpeği gölgeden dışarı çıkartmak için sürüklemek gerekiyordu.Bakamayan birisinden almıştım.Yoksa sıcak yerlerde husky beslenmesine bende karşıyım.
  • sen beslemişsin kardeşim tecrüben daha fazla ben sadece gördüğümü söyledim.Gerçi İzmir'de de çok 'hayvansever' var 40 derece günün 12'sinde husky dolaştıracak kadar
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.