sibirya kurdu alırsan o köpek öglen sıcağında aldıktan 1-2 gün sonra ölür ...
selamlar,
arkadaşlar bende köpek almak istiyorum İstanbul da yaşıyorum evimiz bahçeli
şimdi 5 köpek arasında kaldım
1. Golden 2. Labrador 3. Alman veya Sibirya Kurdu veya hastası olduğum fakat sahibine saldırıyor çok agresif tarzı söylentilerle biraz tereddütte kaldığım Rottweiler
sizce hangisi?
teşekkürler
Bu köpeklerin hepsinin biribirlerinden farklı milyon tane özelliği var.Sen alacapın köpekte ne aradığını söylermisin? Belki seçiminde o zaman yardımcı olabilirim.
quote:
Orijinalden alıntı: SeRHaS
Bu köpeklerin hepsinin biribirlerinden farklı milyon tane özelliği var.Sen alacapın köpekte ne aradığını söylermisin? Belki seçiminde o zaman yardımcı olabilirim.
tek özellik arıyorum sevimli olsun yeter birde sahibine sadık
quote:
Orijinalden alıntı: Kyser Sozey
quote:
O zaman sana şunları önereyim. Labrador Temel Özellikleri Labrador Retriever, duygusal ve sabırlı bir köpektir. Oldukça zeki, sadık, itaat etmeye hevesli ve hareketlidir. özellikle de suda oynama bayılır.
çocuklara karşı olmak üzere mükemmel bir karakteri vardır. İnsanlarla olmayı çok sever ve ailesinin parçası olduğunu hissetmeye gereksinimi vardır. Yavruyken çok iyi sosyalleştirilmezse yabancılarla bazıları mesafeli olabilir.
Golden Retriever. Temel Özellikleri Hareketli, uysal, iyi huylu, duygulu ve sevimli bir köpektir. çocuklara, hatta bebeklere karşı çok sabırlı ve naziktir.
Neler Yapar ? Sağlam ve güçlü, koku alma duyusu gelişmiştir. Bataklıkta avlanabilir. Avı bulur ve getirir. Toprakta ve suda gayet iyi çalışır. İyi huylu olduğu için insana eşlik eden köpek olarak da değerlidir ve aile hayatına uyum sağlar.
quote:
quote:
Yav söylemekten dilimte tüy bitti; her köpek sahibine sağdıktır.Tek tavsiyem rottweiler almaman yönünde.Sahip olduğu kötü şöhretten değil, ülkemizde safkan ve ırkın özelliklerini taşıyan rottweiler olmadığından.Saysalar belki 50 tane bile çıkmaz ki yaklaşık 10 tane secereli köpek şu anda Manisa'da ve yakın zamanda bir tanesinin yavruları olacak.Sahibi 1.500TL istiyor.Veririm derseniz ondan rottweiler alın.Petshop, anne altı, internet...vs hikaye.
Bahsedilen ırklardan golden ve labrador birbirine yakın ırklar.Sadece labrador biraz daha ciddidir.Alman kurdu farklı bir ırk.Sibirya kurdu diğer üçünden alakasız bir ırk.
Soru: Köpeğe kaç sene bakacaksınız?
Labrador ve Golden arasında kalacak olursan kesinlikle golden besle derim ben.Labradordan daha sadık daha uysal ve bence daha sevimlidir.Labradorun tek artısı biraz daha koruyucu özelliği olan bir köpek.
quote:
quote:
O zaman sokak köpeği al..hem çok sevimli hem çok sadık hem de çooook ucuz olurlar. ayrıca çok da zeki olurlar...7 yıldır Husky bakıyorum..şimdi ki aklım olsaydı hiç köpek almazdım(hayat şartlarından ötürü) ...ama illaki alacak olsam kesinlikle sokak köpeği alırdım...
Alman kurdu al derim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme