Şimdi Ara

Eve online isk ya da plex satiş?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar selamlar, ana başliga yazdim ancak cevap gelmedi 2 gündür. Bende konu açma gereği duyuyorum. İSK satisi yapan var midir?
    Yabanci siteler var bu isi yapan biliyorum ama oralardan almak istemiyorum. Oyundan da plex almak istemiyorum. Amacim döviz memleketinde kalsin. İlgilenen arkadaşlardan cevap bekliyorum.
    İyi forumlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Forumda oynayan yok sanirim, pati ik diye bi forumda direk olarak satiliyo ama adamlarin forumuna üye olmak bir mesele.

• aynen paticik.com dan alabilirsin. De ucuzlarını kovala. Ben milletin sattığı fiyatın 3 de 2 fiyatına satmıştım 1500 tl lik. Öyle benim gibi uğraşmak istemeyen birisini görürsen direk alırsın. diğer türlü fiyat yine yabancı sitelere göre çok daha ucuz gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozkansen

aynen paticik.com dan alabilirsin. De ucuzlarını kovala. Ben milletin sattığı fiyatın 3 de 2 fiyatına satmıştım 1500 tl lik. Öyle benim gibi uğraşmak istemeyen birisini görürsen direk alırsın. diğer türlü fiyat yine yabancı sitelere göre çok daha ucuz gelir.

Teşekkürler cevap için,
    paticikte üyeliğim onaylandı iletişime geçtim satış yapan arkadaşlarla.
  • Tavsiye etmem.Benim arkadaşa oyunda bir türk 2 milyar isk attı yardım amaçlı hemen banladırlar isk aldı sanıp.Güvenli midir siteden almak bilemem :D nasıl bir önlem alıyorlar bilmeden alma :D
  • Amma büyük paralar konuşuyosunuz eve ucaklı mucaklı bir oyun degilmi la.
  • quote:

Orijinalden alıntı: izocan1905

Tavsiye etmem.Benim arkadaşa oyunda bir türk 2 milyar isk attı yardım amaçlı hemen banladırlar isk aldı sanıp.Güvenli midir siteden almak bilemem :D nasıl bir önlem alıyorlar bilmeden alma :D

Ben isk almiyorum direkt olarak plex ve trade ile. Paticikten aldim memnunum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Tavsiye etmem.Benim arkadaşa oyunda bir türk 2 milyar isk attı yardım amaçlı hemen banladırlar isk aldı sanıp.Güvenli midir siteden almak bilemem :D nasıl bir önlem alıyorlar bilmeden alma :D

para aktarım yolları var. Öyle zort diye atarsa yeni hesaba sorun çıkar tabiki. Ayrıca 2 milyar atmamıştır, bir yanlışınız vardır. 2 milyar isk 4 aylık ödemeye yakın oluyor.
  • Benimde bilgim var. Bu olay Merkez kanalında gerçekleşti. Yaklaşık 6 kişi banlandı. Parayı gönderen kişi çok bonkörüm falan demişti :))

@HeaLx2

Böyle birşey eve;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LastCroN -- 7 Ağustos 2013; 22:56:58 >
  • yani 2milyar yolladıysa, kendince hava yapmıştır. Kanalda tartıştığı birilerine inat :P. Hem millet niye banlansınki? isk yolladı diye. Ben 20-30b arası bi kaç kez al ver yaptım. Bir sorun olmadı. Aniden para lazım olduğunda bi kaç kez 2-5b arası almıştım. Kimese olay ne diye gelmedi :P.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozkansen

quote:

para aktarım yolları var. Öyle zort diye atarsa yeni hesaba sorun çıkar tabiki. Ayrıca 2 milyar atmamıştır, bir yanlışınız vardır. 2 milyar isk 4 aylık ödemeye yakın oluyor.

Dostum 2 milyar attı bildiğin.Tek kişiyede atmamış, üstelik arkadaş yazmış bak onunda haberi varmış kaç kişi banlandı.Zar zor adamlara yazıp geri kurtardı hesabını sonunda arkadaşım :D adam belkide bilerek yaptı bilemiyorum artık.

• konuyu hortlatıcam iki seneden sonra :D :D :D ama ben tl ile plex satmak istiyorum yeni sattım char ı ilgilenen ulaşabilir :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.