Offf CCP ulan ne vardı sunu PC ye çıkarsaydın da bu kadar beklemeseydik,Zaten Eve Online tek basına yetiyor birde bunu eklerlerse tadından yenmez oyun,PC basından kalkıp iş güçte yapamayız atık
Geleceğin oyun türlerine bir ( örnek ) tabiki yine CCP den,bundan sonrası anca taklite girer...
Şuan bir söylenti ancak yüksek ihtimal gerçekleşecek gözüyle bakılıyor Dust PC içinde çıkabilir.
quote:
Orijinalden alıntı: DareJedi
Şuan bir söylenti ancak yüksek ihtimal gerçekleşecek gözüyle bakılıyor Dust PC içinde çıkabilir.
ağzından bal damlıyor hocam 0/
pc'ye çıkacak
bi davetyede bana gönderirmisiniz şimdiden tşkkürler
Endou invite in gonderildi...
eyw hocam
Davetiye atabilecek ?
Mail adress ==> pm me
davetiye isteyen arkadaşlar pm'den mail adreslerini verirse davetiye yollayabiliriz.
yalnız oynuyorum oyunu ama herbabayiğidin harcı degıl
Evet o yüzden oyundaki oyuncu kaliteside bir o kadar farklı sevindirici olarak :)
power of 2 yaptım bilader, aynı anda çalıştırınca makina kastı yaw
Q6600 / 4GB 800mhz ram / 570GTX ike 4 acc ayni anda cok rahat oynayabiliyorum. Interval aciktir kapat onu ayarlardan.
Görüntüyü en uzağa çekmek geçici kurtarıcın olabilir
acaba oyundan cıkkıncada skıll kasarmı
quote:
Orijinalden alıntı: Endou
tabi tabi. zaten öyle olmasa oynanmaz ki. bazı skiller bir aydan fazla sürüyor. bir ay açık mı kalacak oyun? :)
quote:
Orijinalden alıntı: mahfuzalbayrak
quote:
Orijinalden alıntı: Endou
tabi tabi. zaten öyle olmasa oynanmaz ki. bazı skiller bir aydan fazla sürüyor. bir ay açık mı kalacak oyun? :)
bilmiom ilk defa oynadıgımdan soram dedim
Bana level 1 görevlerini rahatça yaptıracak gemi fiti lazım. Gemim caldari navy hookbill. Pasif shield tank olacak şekilde en uygun fiti buradan önerebilirmisiniz?