Şimdi Ara

EVE ONLINE rehber,paylaşım (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
850
Cevap
6
Favori
93.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben biraz olumsuz olayım. üst görünüş hariç diğerlerinde rengin siyah olmasından sebep geminin yapısı tam net belli olmuyor. ve bir karkaşa oluşmuş gibi görünüyor. renk çok siyah.
  • eline saglık abi angel cartele yakısır bir gemi olmuş
  • Ben biraz Batmobil'e benzettim :)

Şaka bi yana rengi biraz daha gri/füme tonlarında olsaydı angel cartele daha uygun olurdu diye düşünüyorum. Misal Macharieli örnek verebiliriz anlatmak istediğim renk tonuna.
    Ama geminin şekli gayet güzel, eline sağlık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi earlofsandwich -- 30 Nisan 2012; 22:35:15 >
  • Gemi fiyatlarına noluyo böle raven navy 620m scorpion navy 500m olmuş???
  • quote:

Orijinalden alıntı: garf33

Gemi fiyatlarına noluyo böle raven navy 620m scorpion navy 500m olmuş???

bulunduğun bölgeye, sahip olduğun skille vs göre değişir o.
  • Son 6 aydır gemi üretiminde kullanılan hammaddelerin neredeyse hepsinin satış fiyatında acayip bir artış var. Onla alakalı gemi fiyatlarıda uçuyo haliyle. En temel sebebi bu.

Ama sen yinede skill kasmayı dene arkadasın dediği gibi, belki ucuzlar gemi fiyatları :D
  • Oyuna caldari olarak başladım. Şuan drake gemimle level 3 görevleri yapıyorum. Drake nin tüm sertifikalarını bitirip T 2 modülleri taktıktan sonra amacım uzun vadede pvp olduğu için minmatar gemilerine yöneleceğim. Bu arada Machariel gemisine bayıldım benim için oyunun en güzel ve en teklikeli gemisi.
  • Oyunu Yeniden Kurdum.Yüklemesini Yaptırdım.Yanlız İlk Defa Karşılaştıgım Bir Problem Var.Önceki Pc imde Olmamıştı Bu Yeni Aldıgımda Oldu.Oyun Start Diyince Ses Var Görüntü Masaüstünde Kalıyor.Oyun İçerigi Gelmıyor.

NASIL YARDIM EDEBİLİRSİNİZ?
  • Oyunun kendi klasöründe repair dosyası var onu bir çalıştırıp denermisin birde ekran kartı sürücün güncel mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: thek1mbu

Oyunu Yeniden Kurdum.Yüklemesini Yaptırdım.Yanlız İlk Defa Karşılaştıgım Bir Problem Var.Önceki Pc imde Olmamıştı Bu Yeni Aldıgımda Oldu.Oyun Start Diyince Ses Var Görüntü Masaüstünde Kalıyor.Oyun İçerigi Gelmıyor.

NASIL YARDIM EDEBİLİRSİNİZ?

SS FALAN VEREBİLİRMİSİN ANLMADIM MEVZUYU.
  • Onu denedim repail dan,ekran kartınada baktım güncel diyor.belki dedim directx den dir oda 11 de kendi güncelinde.son olarak ne yapabildiysem düzeltemedım.şimdi hem laptop özelliklerini hemde SS koycam

Operating System: Windows 7 Home Basic 64-bit (6.1, Build 7601) Service Pack 1
    Processor: Intel(R) Core(TM) i7-2670QM CPU @ 2.20GHz (8 CPUs), ~2.2GHz
    Memory: 6144MB RAM (6 GB RAM)
    Available OS Memory: 5990MB RAM
    DirectX Version: DirectX 11

Manufacturer: ATI Technologies Inc.
    Card name: AMD Radeon HD 6610M Graphics
    Display Memory: 3749 MB
    Dedicated Memory: 1010 MB
    Shared Memory: 2739 MB
    Current Mode: 1366 x 768 (32 bit) (60Hz)

RESİM BU.

OYUN TIKLADIGIMI,OYUNDA OLDUGUM ÜST TARAFDAKİ SİYAHDAN BARİZ BELLİDİR!

http://img804.imageshack.us/img804/5456/adszkvp.jpg

• knaytı sil öyle dene
  • Alliance Tournament X

Eve Online da her sene düzenli olarak yapılan İttifak savaşlarına bu sene katılacak olan 64 takımdan oluşan ittifaklar belli oldu.Bu karşılaşmalar 4 fahta gibi bir süre zarfınca devam edcek ve kazanan şirket topluluğu belli olacak.Müsabakaların yapılış tarihleri ise :

1.Tur elemeleri 64 Takım için 30 Haziran - 1 Temmuz arası
    2.Tur elemeleri 64 Takım için7- 8 Temmuz Cumartesi ve Pazar günleri
    3. 32 Takım için 14 - 15 Temmuz ve 21 Temmuz Cumartesi günü
    4. ve son 16 Takım finalleri ise 22 Temmuz Pazar günü gerçekleştirilcek.

Toplamda yapılacak olan 127 Karşılaşmanın tamamı canlı olarak yayınlanacak,Oyunu merak eden veya oynamayı düşünenler için iyi bir görsel şölen olacaktır.

Canlı yayın : Buradan Seyredebilirsiniz !

• vayt AT başlıyor, güzel maçlar izleriz artık

buarada steamde indirim var hala oyuna başlamamış olanlar varsa gogo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi earlofsandwich -- 26 Mayıs 2012; 19:52:51 >
  • sabırsızlıkla bekliyoruz x şöleni
  • Benimde uzun zamandır niyetim vardı bugüne kısmetmiş başladım. Dil bakımından zorluk yok zaten fakat öğrenme durumu biraz uzun sürecek sanırım. Tek sorun koca galakside kendimi yanlız hissetmem. Onun dışında genel olarak hoşuma gitti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rav3n.

Benimde uzun zamandır niyetim vardı bugüne kısmetmiş başladım. Dil bakımından zorluk yok zaten fakat öğrenme durumu biraz uzun sürecek sanırım. Tek sorun koca galakside kendimi yanlız hissetmem. Onun dışında genel olarak hoşuma gitti.

sen merkez ve rehber kanalına cel orada yalnızlık çekmezsin,gerçi biz diablo 3 yüzünden 12 13 gundur pek giremiyoruz ama otekı kardeşler yardımcı olurlar

0/
  • quote:

Orijinalden alıntı: caucas

quote:

Benimde uzun zamandır niyetim vardı bugüne kısmetmiş başladım. Dil bakımından zorluk yok zaten fakat öğrenme durumu biraz uzun sürecek sanırım. Tek sorun koca galakside kendimi yanlız hissetmem. Onun dışında genel olarak hoşuma gitti.

sen merkez ve rehber kanalına cel orada yalnızlık çekmezsin,gerçi biz diablo 3 yüzünden 12 13 gundur pek giremiyoruz ama otekı kardeşler yardımcı olurlar

0/

ben de sadece girip skill sırasını düzenleyip çıkıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: caucas

quote:

0/

Teşekkür ettim iki kanala da bakıyorum. Şuan için tutorial ler ve görevler yeterince açıklayıcı ama en azından orda birilerinin olduğunu bilmem güzel oluyor. Bende Diablo dan uzaklaşmak amacıyla başladım ama buda en az onun kadar sarıcak sanırım.

• Titanımın yoları taştan sen çıkardın beni baştan
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.