Şimdi Ara

EVE ONLINE rehber,paylaşım (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
850
Cevap
6
Favori
93.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Eğer oyunda bir Türk corpu arıyorsanız N0 Destination adlı corpu tavsiye ederim. 0.0 uzayda PvP ve Üretim corpudur. Detaylı bilgiye için paticik forumundan sevgili Hasan Abinin yazdıklarınından alıntı yapıyorum.

http://forum.paticik.com/read.php?53,5963645 linkinden ulaşabilirsiniz.

Herkese öncelikle selamlar, genel bilgi amaci ile bu FAQ'yu hazirlamis bulunmaktayim. Anlasilmayan veya anlatilmayan konular hakkinda sorularinizi bekliyoruz.

N0 Destination FAQ

1- Corp olarak ne yapiyorsunuz, kimsiniz?
    N0 Destionation olarak su anda Razor Alliance catisi altinda 29 kisi olarak gözüken fakat alt charlar ciktiginda assa yukari 16-17 kisilik mini bir olusumuz. Corp'umuzda gayet arkadasca, seviyeli, ayni zamanda girgir samatanin girla gittigi, hic bir catlak sesin cikmadigi, her türlü konu hakkinda konusup birlikte karar alinan, herkesin büyük fedakarlik gösterdigi ve PVP ye gönül vermis kisiler olusmaktadir.

2-Amaciniz nedir?
    Amacimiz PVP yapmak, yaparken eglenebildigimiz kadar eglenmek ve Razor Alliance'nin kaybettigi topraklari geri kazanmasinda pay sahibi olmaktir.

3-Ne yer, ne icersiniz? Nasil gecinecegim ben PVP Corp.unda?
    Bilindigi üzere PVP yapmak en pahali ugrastir EVE dünyasinda, yaptiginiz harcamalari PVP de kaptiginiz lootlardan karsilamak imkansiz. Bu baglamda Corp.umuzda ve Alliance de ödüllendirme ve kayip karsilama sistemleri vardir ve cok iyi bir sekilde de islemektedir.
    Gectigimiz 3 ay icerisinde PVP performanslarindan dolayi Corp olarak pilotlarimiza 15 adet PLEX ve Alliance tarafindan da 1.5 bil. hediye edilmistir. Yani sadece PVP yaparak oyun paranizi ödeyebilirsiniz.

Bu aydan itibaren genisletilmis Kayiplari Karsilama Programi ile
    Corp olarak Razor ve N0 Destination Forumlarinda yayinlanan veya Jabber araciligi ile CTA yapilan Fleetlerde kaybedilen bütün BC sinifi ve Interdictor gemileri ve Fleet Scout'un kaybettigi gemiyi,
    Alliance olarak da Fleet FC, Co FC, Logistic, Capital ve Commandship Kayiplari %100 karsilanmaktadir. Yani Corp ve Alliance olarak PVP yapmanin önündeki engelleri kaldiriyoruz.

4-Eee Fleet yok, bisi yok ne yapayim?
    Herseyi yapmakta serbestsiniz, sizden tek istenen PVE yaparken beltte, Plexde yada gateden atlarken yakalanip patlamamaniz. Izahi nasil olursa olsun, PVE fitting ile patlayan pilotlara ilkinde uyari cezasi, 1 ay icerisinde tekrarinda ise Corptan ihrac uygulanir ve tartismaya acik degildir.

5-Niye baska pilotlarda ariyorsunuz?
    Sebebi sayimizi biraz daha yukari cekip Corp bazinda yapilan Fleetlerin daha da verimli gecmesini saglamak ve daha esnek bir Corp yapisina sahip olabilmek icin.

6-Ben üretim ve mining konularda uzmanim PVP den anlamam, bende gelebilirmiyim?
    Tabi ki gelebilirsiniz, PVP yi ögretiriz hatta cok kisa bir zamanda Alliance Top Killers-Scorers tabelesinde bile olabilirsiniz. bknz. Last Ottoman74
    PVP nin haricinde de güvenli bölgelerde üretim ve mining yaparak Corp.a katki saglayabiliriniz.

7-Ben ISK yi cok seviyorum, sizin oralarda daha cok kazanirim. Ama arada PVP de yapar katki saglarim, geleyim mi bende??
    Hayir, bu amac ile gelmek isteyenlere kapimiz kapali.

8-Ben biraz asiyim, kural falan tanimam ama Kral PVP yaparim, bende gelecegim!
    Yok gelme! Bizim belli basli 4/4 luk illa uyulmasi gereken Corp kurallarimiz yok fakat huzur bozan kisileri, Team Player olmayan kisileri, Toplum kurallarina uygun davranmayan kisiler ile aramiza oldukca uzak bir mesafe koyduk.

9-Eee Corpa girdim simdi ne olacak?
    Ilk olarak Trial süresinde olacaksiniz ve kendinizi kanitlamaniz istenecek normal olarak. Bu süre zarfinda önemli avantajlardan faydalanamayacaksiniz. (Mesela Corp ici Kayiplari Karsilama Programi). Bu sürenin uzunlugu sizin göstereceginiz Corpa olan katkiniz ile azalip kisalabilir. Katilimizdan sonra size Sorumlu tayin edilecek ve sorunlarinizi direk o Sorumlu araciligi ile cozebileceksiniz.
    N0 Destination catisi altinca bulundugunuz sürece ilan edilen OP'lara katilinmalidir, tabi ki First RL (Gercek hayat önce gelir) sloganini da unutmadan.

Simdilik bu kadar, sorularinizi yazmaktan cekinmeyiniz.

Sevgiler, saygilar
    N0 Destination

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musa.peker -- 5 Şubat 2013; 10:21:07 >

• Davet için "bana mail adresinizi yollayın" diyenlere denemek için, oyuna bakmak için yollayın.
    bunun dışında oyunu satın alacaksanız eğer, oyunda bir arkadaş edinirseniz 51günlük hesap ile oyuna başlyabilirsiniz.

Olay şöyle: oyunu satın aldığınızda size invite eden kişi 30 gün hediye kazanıyor (bir item, bunu kullanınca 30 gün hesaba ekleniyor).
    Invite ı size atıp, bu 30 günlük oyundaki kart (item) geldiğinde size verebilecek birisini bulursanız invite ı ondan isteyin. Bu sayede 51 gün açık hesabınız olur üstüne TRIAL de olmazsınız, oyunu satın almış sayılırsınız.

Kısaca "bana mail adresi verin, ben size invite atarım" gibi mesaj bırakanlar sizi değil kendilerini düşünüyorlar!. Amaçları satın alanlardan 30 gün kazanmak. Kötü birşey demiyorum buna (sonuçta oyun içinde varolan bir sistem) ama bundan hiç bahsetmeden "6 gün fazladan deneme sürümüde benden olsun" gibi mesajlar yazıp, sanki bir abilik yada iyilik yapıyormuşçasına davranıyorlar. Bende dolmuşmuyum neyim burada yazdım :P.
    Kusura bakmasın üst mesajdaki arkadaş, sadece bilgilendirmek istedim.

51 günlük hesaba BEDAVA sahip olmak için yapılacaklar :

Bir arkadaş bulunur, bundan invite istenir.
    Invite gelince hesap açılır ve bizi invite eden kişiye kullanıcı adı şifresi verilir.
    Invite ı yollayan kişi sizin hesabınızla oyuna girer ve, caldari karakter açar.
    Jitaya gider ve kendi ana karakterinden sizin karakterinize PLEX parası yollar.
    Daha sonra plexi satın alır ve sizin hesapla kullanır.
    Sizi invite ettiği ve sizde hesabı aktif etmiş sayıldığınız için, kullanılan PLEX invite ı yollayan kişinin hesabına geri gider (0 kayıp!)
    Sonra çıkar, siz siteye girer şifrenizi değiştirirsiniz.

Sonuç :
    + Sizde 51 günlük normal bir hesap olur.
    - invite ı atan kişi hayatından 2 dakikayı size iyilik yapmak için ayırmış olur.

Mümkünse oyunu araştırıp böyle birşey rica edin. Eğer oyunu oynayacağınızdan emin değilseniz, oyundakilerin canını sıkmayın boş yere.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emberci -- 28 Ekim 2012; 19:54:02 >

• evet yeni bir haber

https://www.facebook.com/eveonline

The 50 Best PC Games Of All Time

http://www.complex.com/video-games/2012/11/the-50-best-pc-games-of-all-time/eveonline

1. Eve Online
    2. Starcraft
    3. Deus Ex....
    4. Left 4 Dead
    5. SimCity 2000
    vs
    vs
    vs

• yeni retribution yamasının ilk treileri

http://www.ign.com/videos/2012/12/03/eve-online-retribution-consequences-trailer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caucas -- 5 Aralık 2012; 10:51:23 >

• Öncelikle herkese merhabalar.

Yanlış olmasın ama bundan yaklaşık 2 yıl kadar önce EVE oynamıştım bu da yaklaşık 2 ay kadar süren kısa bir deneyim idi benim için . Hatta şöyle bir düşündüm de sırf EVE için yeni bir ekran kartı almıştım. Tabii sonrasında cahilliğimin kurbanı oldum :( . Ha sakın yanlış anlamayın ekran kartından bahsediyorum EVE den değil . Bu ekran kartı denen zımbırtıdaki shader olayından pek bihaber olduğum için boktan bir ekran kartı almışım. sonrasında gelen patch ile oyun shader 3.0 oldu :( benim dandik ekran kartı 2.0 mış o ara öğrendim ama iş işten geçti tabii. O ara öğrenciydim malum parasızlık yeni kart alamadım. Artık nereden estiyse bilmiyorum geçenlerde EVE geldi aklıma dur bir bakayım dedim neler olmuş diye. Bakmak için geldim EVE kara delik olmuş resmen çekmeye başladı beni . hala o dönem aldığım ekran kartını kullanıyorum ama yarın yenisini alıyorum inş. Oyunu indirdim hazır kıta bekliyorum. Üstadım Haldun abi'nin (Namı diğer USTURA KEMAL) 2006 da açmış olduğu bu konunun tüm sayfalarını tek tek okudum zevkle. Umarım kendisi hala buralara uğruyodur ve yine umarım oyuna devam ediyordur. Onunla tekrar oyunu paylaşmak bana büyük bir zevk verecek buna eminim. Tabii burada bulunan tüm arkadaşlar sizlerle de beraber güzel şeyler paylaşmak ve beraber bu oyunun tadına varmak isterim.

Biraz Fazla uzadı sanırım 2 yıldır içimde bir hasret varmış onun kırıntıları bunlar mazur görün.

Malum o kadar zaman geçti üzerinden EVE adına pek fazla bir şey kalmadı hafızamda (oyun dinamiği olarak )
    Buradan oyun içerisinde yardımlarını esirgemeyecek olan arkadaşlara şimdiden teşekkürlerimi sunarım :)
    Bir de son yazılarda bir şey dikkatimi çekti.

Arkadaş yardımı ile sanırım free trial biraz da trial den çıkarak 51 güne kadar uzatılabiliyormuş. Bu konuyu biraz açıklayabilecek ve bana bu konuda yardımcı olabilecek arkadaş var mıdır acaba?

• EVE'e Kesin dönüş yapıyorum bu arada :)
  • Başlık istasyonda kalmış,yukarı
  • quote:

Orijinalden alıntı: emberci

Davet için "bana mail adresinizi yollayın" diyenlere denemek için, oyuna bakmak için yollayın.
    bunun dışında oyunu satın alacaksanız eğer, oyunda bir arkadaş edinirseniz 51günlük hesap ile oyuna başlyabilirsiniz.

Olay şöyle: oyunu satın aldığınızda size invite eden kişi 30 gün hediye kazanıyor (bir item, bunu kullanınca 30 gün hesaba ekleniyor).
    Invite ı size atıp, bu 30 günlük oyundaki kart (item) geldiğinde size verebilecek birisini bulursanız invite ı ondan isteyin. Bu sayede 51 gün açık hesabınız olur üstüne TRIAL de olmazsınız, oyunu satın almış sayılırsınız.

Kısaca "bana mail adresi verin, ben size invite atarım" gibi mesaj bırakanlar sizi değil kendilerini düşünüyorlar!. Amaçları satın alanlardan 30 gün kazanmak. Kötü birşey demiyorum buna (sonuçta oyun içinde varolan bir sistem) ama bundan hiç bahsetmeden "6 gün fazladan deneme sürümüde benden olsun" gibi mesajlar yazıp, sanki bir abilik yada iyilik yapıyormuşçasına davranıyorlar. Bende dolmuşmuyum neyim burada yazdım :P.
    Kusura bakmasın üst mesajdaki arkadaş, sadece bilgilendirmek istedim.

51 günlük hesaba BEDAVA sahip olmak için yapılacaklar :

Bir arkadaş bulunur, bundan invite istenir.
    Invite gelince hesap açılır ve bizi invite eden kişiye kullanıcı adı şifresi verilir.
    Invite ı yollayan kişi sizin hesabınızla oyuna girer ve, caldari karakter açar.
    Jitaya gider ve kendi ana karakterinden sizin karakterinize PLEX parası yollar.
    Daha sonra plexi satın alır ve sizin hesapla kullanır.
    Sizi invite ettiği ve sizde hesabı aktif etmiş sayıldığınız için, kullanılan PLEX invite ı yollayan kişinin hesabına geri gider (0 kayıp!)
    Sonra çıkar, siz siteye girer şifrenizi değiştirirsiniz.

Sonuç :
    + Sizde 51 günlük normal bir hesap olur.
    - invite ı atan kişi hayatından 2 dakikayı size iyilik yapmak için ayırmış olur.

Mümkünse oyunu araştırıp böyle birşey rica edin. Eğer oyunu oynayacağınızdan emin değilseniz, oyundakilerin canını sıkmayın boş yere.
    Valla zamanında demiştim biraz monoton gelmişti ancak türünde başka bir alternatifi yok çok detaylı değişik bir oyun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realturk -- 28 Aralık 2012; 22:46:29 >

• Arkadaşlar ben de bir hesap açtım yardımcı olabilecek varsa nasıl iletişim kuracağımı söylerse en azından daha çabuk öpreniriz :)
  • Arkadaşlar iptal edilen görevi tekrar nasıl alıyoruz bilginiz var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: midgardxxx

Arkadaşlar iptal edilen görevi tekrar nasıl alıyoruz bilginiz var mı?

İptal ettiğin bir görevi tekrardan alamazsın bildiğim kadarıyla,ama zaten görevler birbirinin tekrarı olduğu için yakın zamanda tekrardan aynı görev çalışmış olduğun ajan sana verecektir.

PVE de belli bir süre sonra aynı görevleri verdiğini fark edeceksin Öncelikle tabi Level 4 görevlerine gelmen gerekiyor,sonrada o görevlerin içinden hangisi daha fazla kazandırıyor onu öğrenip diğerlerini sallıyacak sın.

Oyunda Security görevleri en fazla para kazanabileceğin görev türleridir,Ajan dan almış olduğun bir görevi 4 saatte 1 sefer Standing kaybetmeden iptal etme şansın var.Eğer ki her önüne gelen görevi sallar ve iptal edersen Aynı ajanda senelerce oynamaya devam edersin ,Bir görevi bitirdiğinde kazanmış olduğun Standing ler ile bir görevi iptal ettiğinde kaybettiğin Satanding puanını gördüğünde neden iptal etmemen gerektiğini de çok net anlayacaksın...

Neyse kısa bir bilgi oldu...

• Oynayan arkadaşlar va mı ? Türk kanalı var mı aktif? 3 gündür yalnız takılıyorum olmuyo böyle
  • Elbetteki Türk oyuncular var oyunda,toplasan aktif olarak anca 100 kişi civarlarında dır, yada biraz fazla.Oyun içerisin de aktif olarak bir çok kanal var ve burada oyunculara gereken yardımlar yapılmaya çalışılıyor.

Bu kanallar nasıl ulaşırım dersen ;

Oyun içerisinde ki Chat penceresin de ,

Bulunan bu ikona tıklarsan önüne oyun içerisinde bulunan mevcut kanalları görebilirsin.

Güncel olarak Türkler in bir arada durduğu Merkez, Türk Kardeşliği ,Rehber ( Hala açıkmı bilmiyorum ) vb... kanallar var,bu kanallar da bir çok farklı Corp a mensup Türk oyuncular bir arada bulunmakta,Onlardan gereken yardımı fazlasıyla alabilirsin.

Ama tabi ki de biraz sabırlı olman gerekiyor bu yardım konusun da,Çünkü ! Oyuncuların Chat kanalları çoğu zaman aşağıda Off vaziyette olur ve ara sıra Kanallara bakarlar,yani Cevap gelmedi diye sinirlenme diye söylüyorum

Ve son olarak Corp seçimlerin senin bu oyunu ne kadar süre oynayacağına etki edeceği için aceleci davranmayıp,kimlerin ne olduğu anladıktan sonra bir Corp a girmen de yarar var derim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alabandes -- 26 Ocak 2013; 22:50:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: alabandes

Elbetteki Türk oyuncular var oyunda,toplasan aktif olarak anca 100 kişi civarlarında dır, yada biraz fazla.Oyun içerisin de aktif olarak bir çok kanal var ve burada oyunculara gereken yardımlar yapılmaya çalışılıyor.

Bu kanallar nasıl ulaşırım dersen ;

Oyun içerisinde ki Chat penceresin de ,

Bulunan bu ikona tıklarsan önüne oyun içerisinde bulunan mevcut kanalları görebilirsin.

Güncel olarak Türkler in bir arada durduğu Merkez, Türk Kardeşliği ,Rehber ( Hala açıkmı bilmiyorum ) vb... kanallar var,bu kanallar da bir çok farklı Corp a mensup Türk oyuncular bir arada bulunmakta,Onlardan gereken yardımı fazlasıyla alabilirsin.

Ama tabi ki de biraz sabırlı olman gerekiyor bu yardım konusun da,Çünkü ! Oyuncuların Chat kanalları çoğu zaman aşağıda Off vaziyette olur ve ara sıra Kanallara bakarlar,yani Cevap gelmedi diye sinirlenme diye söylüyorum

Ve son olarak Corp seçimlerin senin bu oyunu ne kadar süre oynayacağına etki edeceği için aceleci davranmayıp,kimlerin ne olduğu anladıktan sonra bir Corp a girmen de yarar var derim...

Tamam hocam söylediklerini dikkate alacağım. bu arada caldari ırkından mining takılıyorum şuan. Siz pvp üzerine mi oynuyorsunuz. Madenci takılan var mı? Bir de bu PLEX dedikleri olay ile oyunu ücretsiz oynayabiliyormuşuz sanırım. Peki bu plex denen meret kaç ifc yapıyor?

• Ben ne oynadığımı bilmiyorum Daha doğrusu canım ne isterse onu yapıyordum ! Aktif olarak şimdiler de oynamıyorum orası başka.
    Madenci olarak takılanlar elbetteki var ama çoğu ne yazık ki bot lardan oluşuyor,Minning Corplarıda var oyun içerisinde sabah akşam kazıyorlar,üerityorlar satıyorlar ,ekmeklerini taştan çıkartıyorlar yani.

Madenci olarak ne kadar oyun oynanabilir bilmiyorum ama bildiğim bir şey var Oyunda her kapının çıktığı son nokta PVP dir.Eve Online da zaten Pve denen bir sistem yok denecek kadar az olduğu için tek yol PVP dir.

Tabi bu senin oyundan nasıl zevk aldığına ve neler yapmak istediğine bağlı olarak ta değişir.Madenci olursun kazar kazar sonra o kazdığın madenlerden Oyun içinde ki kullanılan araç ve gereçleri üretirsin,Markette satar evine aşını götürürsün

Yani işin kısa ve özü Oyunu nasıl oynamak istediğinle alakalı bir durum dur.Plex sistemiyle ödeme sadece Eve Online özgü bir şeydir zaten.Hiç bir paralı Oyun sana Oyun içi kazandığın parayla Aylık ücretini ödeme imkanını sunmaz.

Plex le aylık ücretini ödeyebilecek vaziyete gelmen için Level 4 görevleri tek başına yapıyor olman lazım en azın dan.Yada 0.0 altı sistemlere inip şansını oralar da denemen gerek.Şimdi bir Plex ne kadardır bilmiyorum ama ( 600 M İSK ) civarlarında olduğunu var sayarsak hesabını yapabilirsin.

İlk 6 aydan evvel zaten böyle bir olayı tamamen kafandan silmen lazım,zaten ayda bu parayı kazanman çok zor.Ama ileride zaten kendinden Plex le ödeye bilecek duruma geleceksin.

Sağlam bir Level 4 görev Slavage ( Gemilerin Loot larını toplama ) 25 ila 40 Milyon İSK arası oyun parası getirmekte idi.Yani belli bir düzeye gelene kadar PVE Görevlere devam edip Oyun mekaniklerini,Modülleri ve gemileri vs... tanıyacak sın.

Sonrasın da zaten bağlasalar durmaz sın,0.0 altı sistemlere gitmek için o kapı senin bu kapı benim atlarken bulacaksın kendini..Çün kü parada ,batak ta,ihanette,Oyunda 0.0 ve altında başlar.

Güvenli bölgeler Tatil modun da muhabbetle görevlerin yapıldığı yerlerden başka bir şey değildir...

• quote:

Orijinalden alıntı: alabandes

Ben ne oynadığımı bilmiyorum Daha doğrusu canım ne isterse onu yapıyordum ! Aktif olarak şimdiler de oynamıyorum orası başka.
    Madenci olarak takılanlar elbetteki var ama çoğu ne yazık ki bot lardan oluşuyor,Minning Corplarıda var oyun içerisinde sabah akşam kazıyorlar,üerityorlar satıyorlar ,ekmeklerini taştan çıkartıyorlar yani.

Madenci olarak ne kadar oyun oynanabilir bilmiyorum ama bildiğim bir şey var Oyunda her kapının çıktığı son nokta PVP dir.Eve Online da zaten Pve denen bir sistem yok denecek kadar az olduğu için tek yol PVP dir.

Tabi bu senin oyundan nasıl zevk aldığına ve neler yapmak istediğine bağlı olarak ta değişir.Madenci olursun kazar kazar sonra o kazdığın madenlerden Oyun içinde ki kullanılan araç ve gereçleri üretirsin,Markette satar evine aşını götürürsün

Yani işin kısa ve özü Oyunu nasıl oynamak istediğinle alakalı bir durum dur.Plex sistemiyle ödeme sadece Eve Online özgü bir şeydir zaten.Hiç bir paralı Oyun sana Oyun içi kazandığın parayla Aylık ücretini ödeme imkanını sunmaz.

Plex le aylık ücretini ödeyebilecek vaziyete gelmen için Level 4 görevleri tek başına yapıyor olman lazım en azın dan.Yada 0.0 altı sistemlere inip şansını oralar da denemen gerek.Şimdi bir Plex ne kadardır bilmiyorum ama ( 600 M İSK ) civarlarında olduğunu var sayarsak hesabını yapabilirsin.

İlk 6 aydan evvel zaten böyle bir olayı tamamen kafandan silmen lazım,zaten ayda bu parayı kazanman çok zor.Ama ileride zaten kendinden Plex le ödeye bilecek duruma geleceksin.

Sağlam bir Level 4 görev Slavage ( Gemilerin Loot larını toplama ) 25 ila 40 Milyon İSK arası oyun parası getirmekte idi.Yani belli bir düzeye gelene kadar PVE Görevlere devam edip Oyun mekaniklerini,Modülleri ve gemileri vs... tanıyacak sın.

Sonrasın da zaten bağlasalar durmaz sın,0.0 altı sistemlere gitmek için o kapı senin bu kapı benim atlarken bulacaksın kendini..Çün kü parada ,batak ta,ihanette,Oyunda 0.0 ve altında başlar.

Güvenli bölgeler Tatil modun da muhabbetle görevlerin yapıldığı yerlerden başka bir şey değildir...

Tamam çok saol :) ben biraz daha görevlerle uğraşayım o zaman

• onuncu yılına ramak kala /mayıs2003-2013/ eve tarihinde görülebilecek en büyük savaş/lardan biri/

Battle Summary for Asakai, 2013-01-27 02:36 - 10:35

Friendly (2143)&Hostile (1323) lag zirvelrede

http://eve-kill.net/?a=kill_related&kll_id=16071218

http://www.youtube.com/watch?v=TLqb-m1ZZUA&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caucas -- 28 Ocak 2013; 4:09:38 >

• Off çok canlar yandı :)) Eokonomisi çökecek oyunun...
  • 470 milyar isk kayıp olmuş.
  • Hey maşallah. O zaman fiyatlar da yükselir bu kadar kayıp var ise...
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.