Şimdi Ara

Eve rahat bilgisayar/ofis koltuğu ya da sandalyesi tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dostlar 2 gündür araştırıyorum bulamadım.Evde kullanabileceğim çok kaba olmayan tekerlekli ise tangur tungur olmayan,gıcırdama sesi çıkarmayan tekerleksiz ise de terletmeyen rahatlıgi oturunca vay be dedirten bir masa başı sandalye/koltuk tavsiye edecek var mı?Bilgisayar başında hiç olmazsa 7 saat filan geçiriyorum.Bütçe 500-600 max.Teşekkürler şimdiden.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam hangi koltuğu aldınız? Ayrıca başka güncel olarak tavsiyesi olan var mıdır?

• faruk_17 kullanıcısına yanıt

Ben geçen yıl aşağıdaki ofis koltuğunu almıştım. Ama internet üzerinden değil, kağıthane/çağlayan mobilyacılar çarşısından almıştım. 400 TL mi ne vermiştim, o civardaydı tam fiyatını hatırlamıyorum. Fakat şu anda fiyatlar uçmuş. İnternet üzerinden 1.429,00 TL'ye satıyorlar. Gamer koltuğu sevmiyorum, çocukça geliyor.

Eve rahat bilgisayar/ofis koltuğu ya da sandalyesi tavsiye

https://www.cimri.com/en-ucuz-sandalye-online-eames-bej-fileli-dosemeli-ofis-koltugu-eamesof-fiyatlari,601459856

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bütçeni aşıyor ama ben ikea markusu tavsiye ederim. 2013- yada 2014 de aldım, aldığım gündem beri kullanıyorum, bir kere bile yağlamadım vidasını sıkmadım en ufak bir sorunu yok onca yıla rağmen. Ben aldığımda 300 liraydı şimdi olmuş 1500 lira.

• Açıkçası ben de bazı gamer koltukları hariç genel olarak gamer koltuklarını sevmiyorum.

Çok aşıyor bütçeyi önerileriniz ya. 600 liraya kadar okeyim ama 600'e kadar düzgün bir şey bulmak biraz zor gibi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.