Şimdi Ara

Eve Vodafone İnternet bağlattım Deneyimim (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
2
Favori
3.934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bizim burda turk telekomun altyapısı var paketlere baktim vodafone nun 8 lira modem ücreti yazıyor onu almasan oluyor mu ?
  • 8 aydır 1 kere bile kopma olmadı Vodafone netten çok memnunum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Atic A kullanıcısına yanıt

Bunu bende merak ediyorum.

• Lütfen başka kullananlar da deneyimlerini paylaşabilirse sevinirim.Herkes netmaster infinity modemin çekim gücünün düşük olduğundan bahsediyor.Kablonet kullanıyorsanız zaten tam performans için bi router şart neden hala insanlar aldım ama modemi rezil sürünüyorum gibi yorumlar yapar bilmem.Bende ttnet var ve arka odada router kullanıyorum.Aralıkta taahüt bitecek ve netspeed,vodafone,kablonet arasındayım.

-Netspeed 35mbit tarife 86 tl ( altyapımdan dolayı 24mbit alabilirim sanırım) (sıkıntısı ip tv lere engel konuyor diyenler var)

-Kablonet akıllı sınırsız olmasa en çok istediğim ama pahalı

-vodafone da kullandığı yazılım ve bridge mod kapalı olması dışında herşeyi kablonet ile aynı hemde 35-50 mbit sınırsız seçenekleriyle,fiyatı da kablonetten uygun.Sadece firma olarak sevmiyor ve güvenmiyorum.

bölgem şişli ve yoğun olarak kablonet kullanılıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blue1907 -- 23 Kasım 2021; 10:44:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • marseltalon M kullanıcısına yanıt
    Zorunluymuş

• blue1907 B kullanıcısına yanıt
    Gibirnete bak istersen

• kereta kullanıcısına yanıt
    Kablonet Turkcell ve Turk Telekom'un peeringini kullanıyor. VodafoneNet yabancı firmalarınkini kullanıyor, Kablonet'e geçerseniz sorun çözülebilir. Şanslıysanız belki Turk Telekomunikasyon A.S peer hizmeti gelir, Türk Telekom pingi alırsınız.

• kereta kullanıcısına yanıt
    Baglattigim günden buyana halen kullanıyorum 1 kere kopma olmadı modemin yerini unuttum resmen kanka daha önce TTNet ,turknet vs kullanmış biri olarak söylüyorum ilk defa sıkıntısız internete kablonet ile tanıştım Vodafone kampanyası ile tahadut bitince kablonetin kendisine geçeceğim çünkü kablonet kendisi bana 100 mbps verecegini söylüyor vodafonede 100 mbps paket yok kablonet üzerinden ama vf de baglattigim günden buyana 1 kere internet kesilmesi dahi olmadı

• Eğer doğruysa, Turksat Kablonet artık Turk Telekom VAE üzerinden hizmet verecek. Bakalım haber asılsız mı,doğru mu?

VAE'ye özel fiyatlandırma yapmazsa,bu fiyatlarla giderse tamamen fiyasko olur.

• Dikkatli okuduysanız 9 aydır sorunsuz kullandığımı belirtmiştim. En son da kumar olduğunu, şansınız yaver gitmez de altyapı veya modem kaynaklı bir sorun yaşarsanız kimse ilgilenmez diyerek bitirmiştim. Kablonet altyapısı sorunsuz olabilir. Ama şans işte.

Bu arada vodafone’a geçmeden önce 10 yıldan uzun süredir türk telekom altyapısını kullanmaktaydım. Son birkaç sene vdsl olarak hipernet tarifesindeydim. Hiç sorun yaşamadım desem yeridir. Yaşamışsam da çözmüşlerdir muhtemelen. Tabi şimdi telekom çok pahalı. Türknet veya comnet’ten birine geçmeyi düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Atic A kullanıcısına yanıt

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/159293780

Paylaşım yaptığın konu kod paylaşım konusu değil; mesajı silmemişsiniz.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.