Şimdi Ara

Eveeet beyler güldük eğlendik ama!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fatih Terim geldi sevindik güldük eğlendik ama zar zor kurtulduğumuz Selçuk İnan tekrar kadroya girmesin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kadroya gireceginden suphem yok

• 11-12 sezonundaki oyunun %70i kadar oynasa neden hayır diyelim ki?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • belki terim onu adam eder.
  • Terim onu adam eder. Selçuk kötü oynarsa kadroya giremeyeceğini biliyor ki zaten kötü oynarsa hoca direk oturtur kenara.

Şu aşamada futbolcular şunun farkında bu seferde kötü performans gösterirsek hoca değil biz gideriz diyecekler artık. Fatih Terim'i Tudor gibi yiyemezler.

Belhanda falan yola gelecektir bana göre. Melo'yu bile çatır çatır oynatmış hoca Fatih Terim.
  • dönemindeki Selçuk un %80 ini geri getirsin yeter.
  • Senin zar zor kurtulduğun selçuk yerine belhanda ve feghouli geldi. Şuan kadroya girsin diye dua ediyorum ben sizi bilmem
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Vay arkadaş millet ne çöp hastasıymış

• Isimlere karsi neden onyargili bakiyorsunuz anlamiyorum. Engin Baytar Emre Colak kanadından verim almis bir adamdan bahsediyoruz sonucta. Iyi oynayacaksa adi selcuk olmus mehmet olmus ne önemi var?

• Belhandanin ya da ndiayenin yerine oynasin ikisinden de iyi topcu.

• Belhanda'dan daha kotu olamaz heralde.

• Dönemindeki Selçuk...

Size göre dönemindeki Selçuk'un yine size göre döneminde olmayan Selçuk'tan hiç bir farkı yok. İki gün rezilliğini seyretmeyince Selçuk'tan medet umanlar ortaya çıkmış. Yapmayın yahu..

• Evet beyler ben söyledim hala siz selçuk diyorsunuz. Bu adamın kapıdan içeri bile girmemesi gerek. Onun yerine 18-20 yaşında bir yetenek alınsa daha iyidir kesinlikle. İlk geldiği sezon harici çöp bir oyuncu. gitmiş bitmiş çöp leş kova
  • 5-6 yıl geçmiş hala medet umanlar var yahu adam dede olunca takımda kalırsa artık dersiniz 11-12 deki gibi oynasın diye

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.