Şimdi Ara

evelyn tank mı çıkılmalı ap mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dün aldım , 3-4 maç oynadım birinde feedlediler kalanını kazandık. kill potansiyeli çok iyi , gank lerde sıkıntı çekmiyorsun. bi lane de öküz gibi bekle kimse fark edemiyor bile.
    ben mahvolmuş ve şu sarı hız veren ayakkabıdan çıkıyorum sonra tank çıkıyrum ama tank yerine başka ne çıkılabilir . jax gibi ad ap karışık bi şampiyon sanırım. hextech iyi gidermiydi ?

• evelyne mahvolmuş rushlamayın abicim jungle herolara hiç bi zaman atack ap rushlamayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: [A]narchy

evelyne mahvolmuş rushlamayın abicim jungle herolara hiç bi zaman atack ap rushlamayın

lol 101de izledim , bilmediğim champlerde bakıp yapıyodum buildi. ne alabiliriz başka bu champe
  • kertenkele sihiricen randuin banshe vs..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sari hiz veren ayakkabi hmmm hiz vermeyen ayakkabi varmiydi

• şunu alın şurdan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fikirist

quote:

evelyne mahvolmuş rushlamayın abicim jungle herolara hiç bi zaman atack ap rushlamayın

lol 101de izledim , bilmediğim champlerde bakıp yapıyodum buildi. ne alabiliriz başka bu champe

Evelynn'a build karşıya göre çıkılır. ama Randuin ve sihiriçen core itemların. onları mutlaka çık.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu herolara Ap'mi Ad'mi ?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Adtank

• kertenkele sihirçen randuin günateşi dmg için ise mahvolmus kasanlar var
  • https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=94019372&p=1 buradan bakabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sarney Btinson -- 22 Ağustos 2014; 12:28:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HolyDarkness QQ

kertenkele sihirçen randuin günateşi dmg için ise mahvolmus kasanlar var

bende kertenkele çıkıyom karşıya göre günateşi veya büyü direnci veren zırhtan çıkıyorum. bide mahvolmuş. karşıda çok zırh varsa çivili ekliyorum bide.
  • quote:

quote:

kural 1. ASLA LOL101 izlemiyorsun. Kural 2 probuilds.net den bakabilirsin profesyonel oyuncular ne yapıyor ne çıkıyor hangi rünlerle giriyor hangi kabiliyetleri kullanıyorlar falan diye.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HolyDarkness QQ

kertenkele sihirçen randuin günateşi dmg için ise mahvolmus kasanlar var

bende kertenkele çıkıyom karşıya göre günateşi veya büyü direnci veren zırhtan çıkıyorum. bide mahvolmuş. karşıda çok zırh varsa çivili ekliyorum bide.

Probuildste de var fakat sunfire gorunmezligi bozuyor denedim + savasa girmeden mobility botunu da bozuyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben hep dmg kasıyorum ama o zaman da ultisiz ganke gidilmiyor:
    Lizard, Hextech, Youmuu, Mobility Bot, Trinity, Randuin veya Banshee

Trinket olarak da kesinlikle Scrying Orb alıp önceden pink ward haberi alıyorum. Malum green ward sökmüyor

• Eve in ap ve ad ratio lari esit gibi. Ad-tank kasmalisin eve e.

Build;

Lizard
    Hexdrinker (malortius a yukseltebilirsin)
    Mercs veya mobility boots
    Randuin
    Frozen heart
    Bork

Yapabilirsin duruma gore banshee's veil vb alabilirsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jungle için Kertenkele, BOTRK, Randuin, Banshe, MoM
    Kalan altıncı item ise tamamen opsiyonel olarak alınmalı. GA veya Trinity olarak bitiriyorum.

• tank çıkıyorum ben randuin + sihiriçen + çok ap varsa banshee vb.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -DeathMark- -- 22 Ağustos 2014; 13:54:14 >
  • Mahvolmuş Ad için veya hız için kasılmıyor güzel bir kaçma-kovalama işlevini yerine getirdiği ve pasifi için alınıyor, oyunun durumuna göre çıkmak normal.
  • İlk item Elder Lizard zaten her türlü. Ondan sonra oyun iyi gidiyorsa Triforce'a gitmek iyi oluyor. Kötü gidiyorsa direkt tank itemlerine gitmek daha iyi bir fikir. Botrk alınabilir ama ben pek beğenmiyorum.
  • Ad Tank

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.