Şimdi Ara

Evelynn mi broken ben mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nedense ormanı zor dönüyorum hasarı yok q q nereye kadar öldürene kadar canın baya gidiyor 4 levelde bile rede gittiğinde yarı canın gidiyor gank leri çok iyi yapıyorum orası başka tabii fakat kassam bile diğer junglara göre zayıf gibi geliyor bana acaba item mi yanlış çıkıyorum ilk ap jung rylai sonra zhonya veya maske karşıya göre sonra tank (arada tabi bot da var) yardım eder misiniz?

• up yardım lütfen
  • hangi rünlerle giriyorsun çünkü ben oynarken yardım almadan karşı ormandan başlayıp zorlanmadan dönüyorum da
    eşya olarak da roket kemeri kesinlikle öneririm hem hasarı fazla hem de kısa mesafe de olsa atılması çok işine yarıyor.
    kristal asa yerine de buzdoğan eldiven alabilirsin duruma göre
  • rün ve masterieslerde olabilir problem
  • quote:

Orijinalden alıntı: PapaSatan

hangi rünlerle giriyorsun çünkü ben oynarken yardım almadan karşı ormandan başlayıp zorlanmadan dönüyorum da
    eşya olarak da roket kemeri kesinlikle öneririm hem hasarı fazla hem de kısa mesafe de olsa atılması çok işine yarıyor.
    kristal asa yerine de buzdoğan eldiven alabilirsin duruma göre

ap rünleri tamamlamadım diğer çar banlandığı için daha yeni yeni smurf kasıyorum ad rün tam zırh ve mr ve ad var ama çok zor dönüyorum q ile kaça kaça sürekli vursam bile üstteki yükler bitip canavarlar geri dönüyor fazla hasarı da yok kemeri denerim buzdoğan eldiven de olabilir
  • MrCleanse M kullanıcısına yanıt
    Sanmıyorum cevher ve damga full ad nişan mr diğeri zırh
  • 11_serhat_11 kullanıcısına yanıt
    http://probuilds.net/champions/details/Evelynn ben eve bilmiyorum açıkcası sadece yardımcı olmak için bakıyorum.Attıgım linkte rünleri ve masteriesleri gösteriyor + buildde var bi bak istersen bişeyi eksik yapıyor olabilirsin.Pro oyunculardan birinin evelynn gameplayini izleyebilirsin
    cevher ve maviler ap kırmızılar ad sarılar zırh ben böyle kullanıyorum 26 ap oluyor yanlış hatırlamıyorsam ormanı çok daha rahat dönüyorsun, bi de orman yaratıklarını kitelayabiliyorsan kitela yoksa kitelıcam diye hasar veremeyip boşa hasar yiyebiliyorsun.
  • @MrCleanse
    Hocam çok teşekkür ederim ne itemler çıkabileceğimi anladım :)

@PapaSatan
    Ap rünlerini yaparsam bende buna benzer yapacağım hybrid rünler jax gibi herolara da güzel gider çünkü teşekkürler
    jax için as daha önemli adc rünleri ile girmeni öneririm onun yerine kabiliyetlerde doğuştan yetenekli kabiliyetini al.
    şuan oynanabilen hybrid karakterler irelia, jax, kayle diye biliyorum jax için adc rünleri kayle ve irelia için 29 as kullanılıyor diye biliyorum.
  • broken ın ne demek olduğunu bi araştır öncelikle

2.si jungle ı kaçarak kes yani hem kaç hem q at hem de jungle ların range den çıkıp canlarını doldurmalarına izin verme
  • Run ve kabilyet tamam olsun. 6 ya kadar b atmadan donerim Evelynn ile yeterki runleri tam olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

cevher ve maviler ap kırmızılar ad sarılar zırh ben böyle kullanıyorum 26 ap oluyor yanlış hatırlamıyorsam ormanı çok daha rahat dönüyorsun, bi de orman yaratıklarını kitelayabiliyorsan kitela yoksa kitelıcam diye hasar veremeyip boşa hasar yiyebiliyorsun.

+1 İdeal olan bu
  • Çipetpet. kullanıcısına yanıt

ayrıca oynamayın şu şampiyonu hatala kazayla metaya girecek sonra iyice nerfleyip bitirecekler aşkımı
  • Jersey Devil kullanıcısına yanıt
    Broken ın ne demek olduğunu gayet iyi biliyorum önerilerden sonra çok daha iyi oynadım rahat orman temizledim ve oyunu sadece ben olmasamda döndürerek aldık
  • quote:

ayrıca oynamayın şu şampiyonu hatala kazayla metaya girecek sonra iyice nerfleyip bitirecekler aşkımı

Hocam tekrardan teşekkür ederim cidden işime yaradı sorun sadece item cahilliğimden değil q ile kıte atmayı bilmememdenmiş onuda kendim öğrendim kolay
    ben gidip karşı kayacıllardan başladığım için kitelemek zorunda kalıyorum öyle alıştım açıyorum botlarla özel oyunu ölmeden yardımsız dönmeye çalışıyorum falan böyle alışırsın
  • Hocam daha kurbağa ya zar zor alıştım bakalım ona nasıl alışacağım :D pm atacağım nick için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 11_serhat_11 -- 20 Temmuz 2016; 15:42:28 >
  • Nerf atılmaya tenezzül edilmeyecek kadar çöp durumda şu an.
  • Zaten tarihteki en sağlam nerfü yemişti
    Geçen sezon da nerflediler haklı bir nerf denilebilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.