Şimdi Ara

Evelynn mi broken ben mi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Suppordle

Nerf atılmaya tenezzül edilmeyecek kadar çöp durumda şu an.

Oyun hiç dengeli değil talon evelynn gibi şampiyonları unuttular buff gerekli kesinlikle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 11_serhat_11 kullanıcısına yanıt
    ben doranın yaptığı tek atanlar kabiliyetiyle girdim evelyn oynuyorum aramda 1 vs 3 atıyorum bence broken değil vadide her yol mübah map değil big bang gibi geziyo ordan oraya rylai liandry cehennem baktım olmuyo bide warmog çıktım acayip zevkli illa luden rabadon kascan diye bişey yok q q q spamlamak için morello kastım sonuç God evelyn vadiye gelince jung mümkünse yapma sıkıcı adam seni görmüyo + ormanı kesmede zorlanıyo başlarda onuda hextechle çözersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaryseOuellet

ben doranın yaptığı tek atanlar kabiliyetiyle girdim evelyn oynuyorum aramda 1 vs 3 atıyorum bence broken değil vadide her yol mübah map değil big bang gibi geziyo ordan oraya rylai liandry cehennem baktım olmuyo bide warmog çıktım acayip zevkli illa luden rabadon kascan diye bişey yok q q q spamlamak için morello kastım sonuç God evelyn vadiye gelince jung mümkünse yapma sıkıcı adam seni görmüyo + ormanı kesmede zorlanıyo başlarda onuda hextechle çözersin

Doranın yaptığı tek atanlar kabiliyeti ne lan
  • Çipetpet. kullanıcısına yanıt
    kabiliyet zinciri yeni geldiğinde dorayı izlemiştim youtubeden yıldırım efendi hükmüyle giriyorum yani çokmu komik harbi r q q q yapıp patladığında iyi hasarı var hiçte broken değil demek istedim
  • quote:

kabiliyet zinciri yeni geldiğinde dorayı izlemiştim youtubeden yıldırım efendi hükmüyle giriyorum yani çokmu komik harbi r q q q yapıp patladığında iyi hasarı var hiçte broken değil demek istedim

Burda kimsenin doranın yaptığı tek atanlar kabiliyetini bildiğini sanmıyorum yıldırım demen daha doğru olur
  • quote:

Dora severim efendi adamdır saygı çerçevesinde yayın video yapar. Ve kesinlikle hikaye, teori ve güncel haberler konusunda 1 numaradır ama oyun bilgisi o kadar iyi değil daha bilgili kişiler var nb3 gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4th Papa Patates

cevher ve maviler ap kırmızılar ad sarılar zırh ben böyle kullanıyorum 26 ap oluyor yanlış hatırlamıyorsam ormanı çok daha rahat dönüyorsun, bi de orman yaratıklarını kitelayabiliyorsan kitela yoksa kitelıcam diye hasar veremeyip boşa hasar yiyebiliyorsun.

20 mr la sıkıntı olmuyor mu

Kardeş broken senin dediğinin tam tersi ormanı çok rahat döndüm her gittiğim laneden kill aldım 3v1 girip triple attım demen lazımdı broken olsaydı.
  • Affection and Hatred kullanıcısına yanıt
    Dikkatli oynayınca hayır
    Karşıda lb, syndra gibi beni rahat tekleyecek mid laner varsa sihiriçen alıyorum

Edit:Sabah sabah mesajı yarım bırakmışım şimdi fark ettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Isla Tortuga -- 17 Ağustos 2016; 14:10:08 >
  • QueLks kullanıcısına yanıt
    milli gururumuz , fakerın kulunçlarını ovup belini kütletmiş teokoles varken önerdiğin oyuncuya bak :s
  • The Sovereign kullanıcısına yanıt
    Hayır kardeşim yanlış biliyorsun broken düzenlenmesi gereken şampiyon demektir çok op se düşürülmeli çok güçsüzse buff atılmalı yani senin dediğine de broken deniyor fakat ben güçsüz anlamda demiştim .Anlamını bilmiyorsan broken'ın tanımı :http://forums.na.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=3030890

(Tabi biraz ingilizce biliyorsan)
    2013 yılında, ilk reworkunden sonra eve broken idi. Attığın linkteki mesajları çeviriyorum;

Broken is basically another word for overpowered. => Basitçe overpowered(aşırı güçlü) yerine kullanılan diğer bir kelime.

Just a strong word for OP => OP'u vurgulayan bir kelime. (OP dan kasıt owerpowered)

broken is more op than op => opdan daha op

En güzel tanımı ise şu olmuş;

A broken champion is a champion who possesses some mechanic(s) that can render counterplay impossible.
    Thus, they can't simply be nerfed. They have to be nerfed repeatedly (like Irelia) and/or have a massive change to their mechanic (like Evelynn)

İngilizcenin olmadığını varsayarak yazıyorum, burada dediği şey şu; broken bir şampiyon, counterplay'i mümkün olmayan bir veya birkaç mekaniğe sahip olan şampiyondur, yani sadece nerflemek ile düzeltilemez. Ya Irelia gibi ard arda çatır çutur nerf yemesi gerekir, yada Evelynn gibi rework yemesi gerekir.

Bu arada, evelynn çok sık nerf/buff/rework yiyen bir hero. Bu mesaj atıldığı tarihte ne halde olduğunu tam bilemiyorum. İngilizce konusunda da sorun yaşayacağımı zannetmiyorum, İngiliz Dili ve Edebiyatı 3. sınıf öğrencisiyim.

• Hepsi yanlış.
    AP Jung item-Lich boğan-Roketkemer-Rabadon falan filan tek atarsın işte.
    Meta bu denemeyen bana cevap yazmasın.
  • The Sovereign kullanıcısına yanıt
    Tamam dediklerin doğru fakat bende diyorum ki sadece o anlama gelmiyor aşırı kötü güçsüz olduğundada aynı kelime kullanılıyor sanırım tüm mesajları okumamışsın ayrıca ingilizcene de bir şey demedim neden bana ingliz dili ve edebiyatı 3.sınıf öğrencisi olduğunu söylüyorsun bu beni ilgilendirmez biraz ingilizcen varsa ne demek istediğimi anlarsın dedim
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.