Şimdi Ara

Evelynn Overpowered (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: SchutZ

quote:

Orijinalden alıntı: MacroCosmos

quote:

Orijinalden alıntı: SchutZ

quote:

Orijinalden alıntı: MacroCosmos

Anlamadım abi evenin neresi op?Sion,Trynda falan desen tmm da...

Sion un neresi OP ?

Sağolsun arkadaşlar lafı ağzımdan aldı,cevap vermeme gerek kalmadı...

Allah aşkına Lol Recorder indir çek bi movie çok merak ediyorum nasıl oynuyorsun..Yap şöyle 30-5-15 filanda harbi OP mş diyelim..

Sağlam team bulayım yaparız bir ara

• quote:

Orijinalden alıntı: BelieveMe

Karşındakiler oynamayı bilmiyor, OP değil. Tormintor'un dediği gibi early'de oracle alsaydı karşındaki kişi, o oyun biterdi senin için.

Ayrıca oynamasını bilene her champion OP.

https://encrypted.google.com/search?hl=en&source=hp&biw=1920&bih=891&q=%22oynamas%C4%B1n%C4%B1+bilene+her+champion+OP.%22&btnG=Google+Search&aq=f&aqi=&aql=&oq=

• Çok uzun zamandır eve oynarım,gank kolaydır,kullanımı kolaydır,item dizmek kolaydır ama kendi takımınız işi bilmelidir size yardım etmelidir..(yani bir nevi yine feedlenmesi gerekir)
    Fazla narin olduğu için hemende ölebilir,ilk focuslanılan olur,hata yapmaya hiç gelmez,takımda tank yoksa cok zorlanır,karşı tank varsa yine zorlanır vs vs.. yani hem o kadar kolay hem o kadarda zordur...

Karşı takım işi bilirse eveyi paso rahat alır,biraz taktige bakar...

Daha önceden de her zaman önerdiğim gibi 30 lvl altında hızlı seri exp ve ip kasmak isteniyorsa bu 3 char (eve/yi/kat) kesinlikle alınmalı ve oynanmalıdır..Yüksek sayıda kill alınabilir bunlarla

Fakat...
    30 lvl dan sonra çoğunluk işi iyi bildiği için böyle skorlar istesenizde alamazsınız....Eğlencenize bakın şimdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XnetaS -- 22 Mayıs 2011; 21:04:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: XnetaS
    Çok uzun zamandır eve oynarım,gank kolaydır,kullanımı kolaydır,item dizmek kolaydır ama kendi takımınız işi bilmelidir size yardım etmelidir..(yani bir nevi yine feedlenmesi gerekir)
    Fazla narin olduğu için hemende ölebilir,ilk focuslanılan olur,hata yapmaya hiç gelmez,takımda tank yoksa cok zorlanır,karşı tank varsa yine zorlanır vs vs.. yani hem o kadar kolay hem o kadarda zordur...

Karşı takım işi bilirse eveyi paso rahat alır,biraz taktige bakar...

Daha önceden de her zaman önerdiğim gibi 30 lvl altında hızlı seri exp ve ip kasmak isteniyorsa bu 3 char (eve/yi/kat) kesinlikle alınmalı ve oynanmalıdır..Yüksek sayıda kill alınabilir bunlarla

Fakat...
    30 lvl dan sonra çoğunluk işi iyi bildiği için böyle skorlar istesenizde alamazsınız....Eğlencenize bakın şimdi

Forumdan herkez bıktı herhalde hep ben mesaj yazıyorum

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.