Şimdi Ara

Evelynn Overpowered (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: baltaninsapi

Karşına nooblar gelmiştir. Ayrıca ben şuana kadar rankedde evelynn'in hiç banlandığını görmedim.

Kaç levelsin? Win sayın kaç?

ben 10-15 defa gördüm banlandıgını. 1100-1500 arası pek görmedim ama
  • evelynn tek op yanı var oda olmadık bi anda arkandan çıkıp sana stun yetirmesi ve senin elinden hiç birşeyin gelmemesi..özellikle 1-10 lwl arası..

he birde shen aldımı kötü oluyor
  • İki yıldır elli tane güncelleme geldi belkide, "op" mi kaldı arkadaşım? Bişeyleri idda ederken az düşünün de öyle yazın bir zahmet. Yeni çıkan bir şampiyon için bunu demiş olsaydın tamam da evelyn en az 30 tane güncelleme geçirmiş bir şampiyon..İmkansız
  • ya bu eve değildi jax baya op ya.Ms si cidden hayvan gibi ad carryleri kesiyor çıkıyor minionlara dodge atıp geliyor stun atıyor...zaten zıplama hoplama işlerindede iyi 2-3 saniye mi ne cd si
  • Jax'ın mid gamedeki damage i çok fazla.Eve op falan değil Eve sevdiysen Twitch ide tavsiye ederim.
    Fakat 1vs1 de etkili değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abyss

Jax'ın mid gamedeki damage i çok fazla.Eve op falan değil Eve sevdiysen Twitch ide tavsiye ederim.
    Fakat 1vs1 de etkili değil.

Zaten 1v1 de etkili diyen yok leş yiyici işte.Hayır leş yesin hep yesin çok feedlenirse tek atıyor latede
  • quote:

Orijinalden alıntı: [GM]PhyrO

quote:

Orijinalden alıntı: BelieveMe

Karşındakiler oynamayı bilmiyor, OP değil.

7. Oyunu oynadım az önce oda Victory, 7 oyunda 35 kişinin Oynamayı bilmiyor olma olasılığı düşük, Zaten ranked game videolarını izlediğimde Evelynn her defasında banlanıyordu sebebini anlamış bulunuyorum :)

Warda oracle a para vermek istemediklerinden
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ölüm Lokumu

ya bu eve değildi jax baya op ya.Ms si cidden hayvan gibi ad carryleri kesiyor çıkıyor minionlara dodge atıp geliyor stun atıyor...zaten zıplama hoplama işlerindede iyi 2-3 saniye mi ne cd si

dostum şu mana azaltan itemi boşuna yapmamışlar jaxa karşı bi dene istersen onu ve jax gibilerine karşı bak neler oluyor..caster tarzında bişey isende zaten disable kullan silence fear gibi şeylere karşı etkisizdir kendileri..
  • quote:

Orijinalden alıntı: yuems

İki yıldır elli tane güncelleme geldi belkide, "op" mi kaldı arkadaşım? Bişeyleri idda ederken az düşünün de öyle yazın bir zahmet. Yeni çıkan bir şampiyon için bunu demiş olsaydın tamam da evelyn en az 30 tane güncelleme geçirmiş bir şampiyon..İmkansız

Adam yeni başladım diyor zaten sakin

Konuya gelirsek daha önce yazdım bu konuya ama daha açık bir şekilde söylemek gerekirse bana göre şuan hiç bir op karakter yok oyunda.Evelynn düşük level oyunda ve çok yüksek level oyunda işe yarayan bir karakter.Orta seviyelerde rahatça counterlanabiliyor.Bigfatjiji gibi insanların eline geçince de ne insanlar rahat bir nefes alabiliyor nede huzurlu huzurlu junglelarını tamamlayabiliyorlar.Ama dediğim gibi op değil.

• Anlamadım abi evenin neresi op?Sion,Trynda falan desen tmm da...
  • Evelynn oynayanlar şansını kendi yaratıyor. Çok iyi oynayanları bilmem, iyi oynayanlar için durum böyle. Diğer türlü şans faktörü Evelynn kullanıcısına gülerse de rakibin hatalarından ya da kendi yapacaklarını doğru yapabilmesinden yararlanıp iyi skor ile iyi para yaparsa öyle o kadar da korkak oynamasına gerek kalmıyor. Bir başka yazımda da demiştim, Twitch ve Evelynn ile oynarken rakipte göz ya da ward varsa onların göremeyeceği yerden saldırmaya çalışıp risk almak yerine invis değilmişsiniz gibi takımınızla savaşın. Zaten takım savaşı yoksa ve olmayacak gibiyse herkeste göz yoktur, göz olmayana dalarsınız. Hiç olmadı bir takım arkadaşınızla gank gidersiniz. Evelynn'in en büyük artısı invis olması değil, invis iken zamansız saldırıp bir de stunlayabilmesi. Böylelikle 1v1'de yenilecek olan takım arkadaşını kurtarabildiği gibi bir de kill alabiliyor, asist yapabiliyor.

Hero zaten op diye sağda solda fütursuzca gezin bakalım ne oluyor. Adamı asfalta yatırıp hayallerini yıkıyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: MacroCosmos

Anlamadım abi evenin neresi op?Sion,Trynda falan desen tmm da...

Sion un neresi OP ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SchutZ

quote:

Sion un neresi OP ?

Sion'un E skillini bilmiyorsun heralde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nicholai Hel

Evelynn oynayanlar şansını kendi yaratıyor. Çok iyi oynayanları bilmem, iyi oynayanlar için durum böyle. Diğer türlü şans faktörü Evelynn kullanıcısına gülerse de rakibin hatalarından ya da kendi yapacaklarını doğru yapabilmesinden yararlanıp iyi skor ile iyi para yaparsa öyle o kadar da korkak oynamasına gerek kalmıyor. Bir başka yazımda da demiştim, Twitch ve Evelynn ile oynarken rakipte göz ya da ward varsa onların göremeyeceği yerden saldırmaya çalışıp risk almak yerine invis değilmişsiniz gibi takımınızla savaşın. Zaten takım savaşı yoksa ve olmayacak gibiyse herkeste göz yoktur, göz olmayana dalarsınız. Hiç olmadı bir takım arkadaşınızla gank gidersiniz. Evelynn'in en büyük artısı invis olması değil, invis iken zamansız saldırıp bir de stunlayabilmesi. Böylelikle 1v1'de yenilecek olan takım arkadaşını kurtarabildiği gibi bir de kill alabiliyor, asist yapabiliyor.

Hero zaten op diye sağda solda fütursuzca gezin bakalım ne oluyor. Adamı asfalta yatırıp hayallerini yıkıyorlar.

Nasıl herkeste göz yok, millet görmeden mi oynuyor oyunu? Mantık hatası var.

• quote:

quote:

Sion un neresi OP ?

Neresi OP değil ki?
    Hayvan gibi stun, hayvan gibi absorb, hayvan gibi HP, hayvan gibi lifesteal, hayvan gibi attack speed.
    Stun nerf yedikten sonra etkisi baya azaldı ama yine de OP.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tormintor

quote:

Orijinalden alıntı: Nicholai Hel

Evelynn oynayanlar şansını kendi yaratıyor. Çok iyi oynayanları bilmem, iyi oynayanlar için durum böyle. Diğer türlü şans faktörü Evelynn kullanıcısına gülerse de rakibin hatalarından ya da kendi yapacaklarını doğru yapabilmesinden yararlanıp iyi skor ile iyi para yaparsa öyle o kadar da korkak oynamasına gerek kalmıyor. Bir başka yazımda da demiştim, Twitch ve Evelynn ile oynarken rakipte göz ya da ward varsa onların göremeyeceği yerden saldırmaya çalışıp risk almak yerine invis değilmişsiniz gibi takımınızla savaşın. Zaten takım savaşı yoksa ve olmayacak gibiyse herkeste göz yoktur, göz olmayana dalarsınız. Hiç olmadı bir takım arkadaşınızla gank gidersiniz. Evelynn'in en büyük artısı invis olması değil, invis iken zamansız saldırıp bir de stunlayabilmesi. Böylelikle 1v1'de yenilecek olan takım arkadaşını kurtarabildiği gibi bir de kill alabiliyor, asist yapabiliyor.

Nasıl herkeste göz yok, millet görmeden mi oynuyor oyunu? Mantık hatası var.

Yapmışız bir hata, affet reyis. Senin için üç tane ay çöreği ile katık yaparsın diye bir litre kımız aldım, açtım kollarımı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Riqimaru

quote:

quote:

Sion un neresi OP ?

Neresi OP değil ki?
    Hayvan gibi stun, hayvan gibi absorb, hayvan gibi HP, hayvan gibi lifesteal, hayvan gibi attack speed.
    Stun nerf yedikten sonra etkisi baya azaldı ama yine de OP.

İyide AD kasınca q damage vuramaz anca stun, aynı şekilde absorb yapamaz AP olmadığı için, biraz güçlü yanı varsa oda ultisinin lifesteal idir..
    AP kasarım diyosanız q-w atar büyük ihtimal CDleride yüksek daha bi işlevi kalmıyor açıkcası tabi W yide tutturabilirsen..
    Tabi adamı güzelce beslemişseniz adamda iyi oynuyorsa bırakta OP olsun yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SchutZ -- 22 Mayıs 2011; 20:39:47 >

• quote:

quote:

Sion un neresi OP ?

Sağolsun arkadaşlar lafı ağzımdan aldı,cevap vermeme gerek kalmadı...
  • quote:

quote:

quote:

Sion un neresi OP ?

Sağolsun arkadaşlar lafı ağzımdan aldı,cevap vermeme gerek kalmadı...

Allah aşkına Lol Recorder indir çek bi movie çok merak ediyorum nasıl oynuyorsun..Yap şöyle 30-5-15 filanda harbi OP mş diyelim..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.