Şimdi Ara

evente bak be :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar digimon battlede aura eventi war ilk once digital admin bureau ya gidiceksiniz sonrada amusement parka sonrada onun gizledikleri adamı bulucaksınız baya zor bulması o yuzden ben size soyliyim nerde oldugunu Forest of peaceye gidin sonra 48.99 kordinata gidin ve görevi bitirin :) (ararken deliye döndüm ama sonra buldum :)

• ne ise yarıyo aura?
  • Digimonun Evolution gecirince , direk Battleleri büyük girebiliyor , bide Cani fln hep Full oluyor gene. ^^ ama sadece 4 günlük :P
    Bu event´te
    1000 Bit
    Deva Aura 4D ( 4 Gün )
    5 Jump Gate
    10 Gold Drill ( GDX )
    kazanabiliyorsun sans isi...
  • Vermedi bana bu aura ya Tam olarak ne yapmam gerekiyor nerden alıcam görevi...
  • Görevi - Digital Admin Bureu dan alacaksin , ve sonra Amusement Parka gideceksin ( ikizide Siyah ve Gözlüklü Adam ) ve en sonunda Secret bulacaksin iste :D oda Forest of Peace de ! Aslinda herkezin kendizinin bulmasi lazim ama biz burada söylüyoruz nerede o Adam diye ! Koordinat : 48,83 git ! Ve ozaman Mission M.I.B Inpossible bitiyor , ve size : 4 Günkük Deva Aura , 1000 Bit , 10 GDX , 5 Jump Gate veriyor.
  • bence bu görevi mega yapmadan önce bitirmeyin deva pek ise yaramıyo megasizlara çünkü mega olunca her girişte canı ve vpyi fullüyo ama championda fln yapmio bunu
  • Haklısın Efecan, şimdi yaptım görevi ama pişman oldum, daha sonraya saklasaydım keşke Yalnız bu event değil, yeni görev olarak gelmiş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AGA BE (inanmadilar bana)
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Digimonların bazıları yakalanılabilir duruma gelmiş.Doğru mu ?
  • HANGİLERİ YA?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FromHeLLHiLL

Haklısın Efecan, şimdi yaptım görevi ama pişman oldum, daha sonraya saklasaydım keşke Yalnız bu event değil, yeni görev olarak gelmiş.

bende pişman oldum megam var ama f3 skili açmak için kasıodum megasız :( nese 2 lvl daha kasıcam sonra f3 açılacak gallantmonun ondan sonrasi için kullanırım artık , Bu arada Happy Hour var bu haftasonu yine
  • quote:

Orijinalden alıntı: djefecan

quote:

Orijinalden alıntı: FromHeLLHiLL

Haklısın Efecan, şimdi yaptım görevi ama pişman oldum, daha sonraya saklasaydım keşke Yalnız bu event değil, yeni görev olarak gelmiş.

bende pişman oldum megam var ama f3 skili açmak için kasıodum megasız :( nese 2 lvl daha kasıcam sonra f3 açılacak gallantmonun ondan sonrasi için kullanırım artık , Bu arada Happy Hour var bu haftasonu yine

Bu sefer eventin tadını çıkartacağım

• ne eventi bu peki?
  • Ben zaten digivolve u sırf savaş sonunda recover olsun diye kullanıyordum, deva auro hiç bi şeye yaramadı takmıyorum bile
    Birde bu olay event, çünkü bir süre sonra bu görev kalkıcak

Birde happy hour eventi artık hergün olcak:

quote:

Happy Hour 1~4PM Every Day
    (3/25 ~ 3/31, Server Time)

Play During Happy Hour, Get Your 30% EXP Bonus

Don't miss your chance^^

-Digital Admin Bureau-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dead Or Alive -- 25 Mart 2010; 17:36:44 >
  • Evet exp event bu akşamdan 31 marta kadar hergün. Server saati ile 13.00-16.00 arası. Tr saati ile 22.00-01.00 arası.
  • beni birisi kasa bilirmi mihirada 23 lwl guilmon 21 lvl patamon 17 agumon 16 gabumon
  • quote:

bence bu görevi mega yapmadan önce bitirmeyin deva pek ise yaramıyo megasizlara çünkü mega olunca her girişte canı ve vpyi fullüyo ama championda fln yapmio bunu

Mega şart değil, son evrimde olman lazım. Örneğin sen 43 levelsin, Ultimate olarak kalırsan HP-VP fullemez. Mega olarak kalmalısın savaşlarda fullenmesi için.

Veya 31 levelsin. Savaşlara champion olarak girersen yine fullenmez, ultimate olarak kalmalısın her savaşta fullenmesi için.
  • taichi benim kasılmama yardım edermisin oyunda bagırıp duruyon bossan yardım edermisin ? bi 31 filan oluyum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kettoplazmikretikulum -- 25 Mart 2010; 18:02:40 >
  • quote:

bence bu görevi mega yapmadan önce bitirmeyin deva pek ise yaramıyo megasizlara çünkü mega olunca her girişte canı ve vpyi fullüyo ama championda fln yapmio bunu

Hayır, 21 level salamonla drop topladım çok güzel vpyi doluruyor. Son evrimde olmak şart.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kettoplazmikretikulum

taichi benim kasılmama yardım edermisin oyunda bagırıp duruyon bossan yardım edermisin ? bi 31 filan oluyum

Yardım etmeyi çok isterdim ama sana exp kazandıramam. Level farkımız çok olduğundan sana çok az exp gelir 23 Levellik bir pt ortağı bulursan daha kolay kasılırsın
  • tmm saol peki nasıl kasabilirim kolaydan time villagede kasılamıyorum az bisey geliyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kettoplazmikretikulum -- 25 Mart 2010; 19:17:30 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.