Şimdi Ara

EVEREST 100C 03SK SUPER SLIM PIANO BLACK KASA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    http://www.hepsiburada.com/everest-100c-03sk-super-slim-piano-black-kasa-/productDetails.aspx?categoryid=1013&productid=bd8501119
    bu kasayı kullanan veya inceleyen arkadaşlar bana pci genişletme slotunun nasıl olduğunu bir şekilde anlatabilir misiniz?
    araştırdım bulamadım. genişletme slotu için aparat gerektiğini söylüyorlar. nasıl bir aparat gerekli acaba.

• cevap biraz geç geliyor ama yinede ilgilenen arkadaşlar için yazıyorum.
    PCI uzatma kablosuyla ki bu kasanın içinde mevcut.slim kasa olduğu için dikine konulamıyor.anakartın hemen altına paralel bir şekilde monte ediliyor ve uzatma kablosuyla ki bu bir ucu dişi diğer ucu erkek olarak düşünün bununla ana karta bağlanıyor.kasayı yakın bir zamanda toplama bir bilgisayarda kullanacam resimli anlatımla konuyu aydınlatmaya çalışacam.bekleyin çok yakında.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gecenin2 -- 2 Şubat 2010; 17:13:10 >
  • selam

• kasayı şekildeki gibi düzenledim.yanlış bilgi vermişim çünkü kasanın içinden PCI uzatma kablosu çıkmıyor.yukarıdaki orta resimde PCI kartın anakarta paralel bir şekildeki ek yuvasını görüyorsunuz. kasa gerçekten işimi fazlasıyla gördü slim kasa düşünenler için ideal reklam gibi olmasın :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gecenin2 -- 4 Şubat 2010; 6:36:14 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.