Sinbo dışarıdaki ürünlerin muadili olarak Türkiye'nin elektronik alanda en iyi markalarindan biri en iyi f/p markası. Sonra keza a4tech resmen Logitech markasının alt gelir için muadili Yani haksızlık ediyorsunuz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Everest kalitesi(!) ile yine şaşırttı. (5. sayfa)
-
-
Sinbo elektronikte gerçekten en iyi markalardan biri mi sizce?
Şaka yaptınız sanırım...
-
Hocam Sinbo olmasa öğrenciler ve yeni atanan memurlar evlerini Sinbo ile dolduruyor tıraş makineleri Sinbo kettle Sinbo süpürge Sinbo caycilar kahve makineleri 3 kuruşa hep Sinbo yani malesef ekonomik kriz sebebi ile kolay ulaşılabilen ve İşgören küçük ev aletleri üreten anlamında.Yani Sinbo çok eski bir marka eskiden televizyon da reklamları falan çok ünlüydü Kayahan falan oynuyordu herkesin dilinde idi.Yani millet daha kundakta bebekken Hong Kong piyasasında dolaşıyor du sahibi.Yani diğer abidik gubidik markalarla anılması haksızlık.Tamamen fiyat performans odaklı ne kadar ekmek o kadar köfte hesabı çalışıyor.Yoksa Bosh Tefal fakirin anca getir götürünü yapar.Diger türk markaları gibi milleti düdüklemiyor öğrenci ve alt gelirin dostu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynı kullanım amaçlı,
ortalama kullanım ömrü 15 yıl, fiyatı 10 birim olan a markası mı
ortalama kullanım ömrü 5 yıl, fiyatı 5 birim olan b markası mı
en iyi f/p oranına sahiptir?
size göre; a markasına göre yarı fiyata satılan aynı işi gören b markası en iyi f/p üründür,
bana göre; a markası en iyi f/p üründür.
Ha, kullanım ömrünü nereden bileceksin dersen daha önceki kendi tecrübelerinle ya da tecrübe edenlerden öğreneceksin.
Örnek mi?
Konuda tartışması geçen 2 marka: everest ve a4 tech
Ben hala 17-18 yıllık a4 tech klavyemi hala kullanıyorum. Var mı 10-15 yıldır everest marka klavyesini kullanabilen?
Bizim mutfakta önceki philips marka el blenderini eşim yaklaşık 14-15 yıl yoğun şekilde kullandı o bozulunca, 2 yıl önce satın aldığımız yine phılıps marka idi. Mutfağımızda hala arzum prokit 444 teferruatlı mutfak robotunu da kullanıyoruz, 1993 yılında satın almıştık.
Bahsettiğin marka ve benzerlerinin plastik aksamları o kadar dandik ki sıfır al hiç kullanma at bi kenara 5 yıl sonra plastik aksamı gevrediğinden ilk kullanımında çat diye kırılır.
f/p hesabını iyi yapmak lazım...
-
Ben sadece ön panele USB 3.0 portu eklemelerini istemiştim. Firma tarafından ön panelin değişimi yapıldı. Sıfır ön panel gönderildi. Benim kasanın ön paneli daha önce kargoda hasar aldığı için kırıktı, koli bandı ile yapıştırarak kulanıyordum. Kırık ön panel yerine sıfır sağlam ön panel göndermeleri güzel oldu. Ön panelin kendi USB 3.0 portunu çalışan bir USB 3.0 portu ile değiştirmişler. USB 3.0'ı çalışıyor artık.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X